Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec borci ,snad neruším =) 2 z mích outdoorů (white russiany) maj na listech rezaté až hnědé fleky,postupně se to rozlezlo po celé rostlině, slyšel jsem názor že je to buď moc nebo málo vody-pořád chčije tak bych tomu i věřil,akorád mi nejde do hlavy že na fleku mám v řadě 5 kytek a jen 2 se osypaly a jen ruska, objednal jsem poliversum,zejtra koupím ještě sprej na škudce a chci se s tím nějak poprat ,v příloze přidávám photo.dík moc za rady,
Zdravim damy a pani,
Mam tento problem so sivymi skvrnami. Po studiu tu a na zahranicnych forach mi to vyzera na nedostatok zinku. Dnes sa chystam odmeriat Ph, aby som vedel kolko mozem prihnojit. Kupil som uz aj vapno. Je to moj prvy pokus, pestujem to v kybli na JV okne, je to auto northern light od RQS, zacina kvitnut.
Dikes
J.
Honzzek: Já si spíš myslim, že jde o problém s vápníkem (Ca) - buď jeho nedostatek v půdě nebo jeho špatné vstřebávání kvůli nevhodnému pH půdy. Něco si tu o tom najdi nebo mrkni tady v angličtině
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
@Mr.Men - dikes. Nejake minicierne bodky som tam 3 tyzdne dozadu nasiel, ale mal som pocit, ze som ich uspesne znicil. Podla navodu, co som nasiel tu, tak som umyl rastlinu a vlhcil listy zospodu. Vraj nemaju rady vlhkost. Zeby tie najmensie mrchy prezili? Dnes to kuknem s lupou..
@Mr.MEN , citam, ze nechavaju larvy, takze pomaha pravidelny postrek. Ja som ale uz vo faze kvetu a nechcem, aby bola chut chemicka, tak uz to hadam nejako doklepeme do konca. Budem ich pekne nicit vodou
diky moc to určitě udělám,ale pořád mi nejde do hlavy,že mám 5 kytek v řadě cca přes metr něco od sebe a napadené jsou jen 2 a jedna minimálně , keře mají cca 230 cm a fleky se začli dělat až měli přes 2 metry.... kdyby bylo v půdě málo vápníku nebo špatný PH nenastal by problém už dřív?
Ahoj, chtěl bych Vás požádat o pomoc. Jedu indoor a měl jsem smutnice, dal jsem trocha písku na hlínu a vypadá, že to pomohlo. Na listech nyní pozoruji černé tečky a nevím, co to může být. Jesli ještě zbytky trusu od smutnic? Nicméně mi od spodu kytky žloutnou listy, tak nevím, zda to má co dočinění s tečkama. Jsem zrovna ve fázi růstu teplota kolem 26-29 stupňů. Vlhkost 35-45.
Čau borci, tak mě taky postihlo padlí, na palice se zatím nedostalo, jen skvrny na listech, ale docela dost, má smysl s tím bojovat, nebo to mám raděj předčasně sklidit? Indoor ve 40. dnu na květu :-(
Ahoj, chtěl bych poprosit o radu. Mám venku Special Queen od RQS. Asi před týdnem se mi začali kroutit všechny vrcholky na jedné kytce. Pomalu se to začíná rozjíždět i u dalších...Nevíte čím by to mohlo být?? Jsou pouze v zahradnickém substrátu namíchaném s hnojem. Díky Ujfaluzi.