Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mako: Hnojici tycinky sou napitel, nedavam je ani k normalnim pokojovym kytiz, nektere z nich se uplne nerozlozi ani po 2 letech, a neverim, ze by zahnojovaly rovnomerne..Navic qetouci konopi je rostlina neuveritelne zrava, urcite se vyplati lit tam poradnou tekutou vyzivu.. Esi nechces kupovat orig. hnoje, zkus aspon OBM a wuchsal..
White: proc co nejkratsi flushing? vzdyt ten ti dobu qetu nijak neprodlouzi, flusam pravidelne posledni posledni tyden, final solution je na to supr..Kdybys chtel flusani odbyt ci nedejboze i ten posledni tyden hnojit(coz neni nutne,posledni tyden uz fak nic nedozenes), taxe z vlastniho produktu nejspis poblejes..
A kdyz tam nebues lit zrovna 100pro chemku, poroste ti to taky dobre a chut bue o moc lepsi, flusal bych ale i tak..
badjoke: protoze ty kytky porostou mezi ostatnima ktery se jeste sklizet nebudou... dejme tomu ze budu sklizet 1/3 kytek z bublaku
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
WhiTe: Aj aj, planoval sem podobne divociny, v ebb´n´flow to bylo uplne nemozny, z keramzitu bych je bez pozkozeni korenu vytahnul jen velmi, velmi..Ted mam kokos a hrozne si libuju, naprosto individualni pristup ke kazde kytce atd.. Hae, promysli si, zda by se nevyplatilo udelat este jeden bublak, kde bys flusal ci jinak zivil cast tech drobecku, nevim sic, jak mas zpracovany system ae nic nemoznyho vtom nevidim..
Původní příspěvek od zyf cau lidi mam takovej jednoduchej dotaz jak merit ph v substratu sem zjistil ale jak zjisti ec bez ec metru da se to nak??? treba jako sou takovy chemicky testery na ph??? diky
No,vodivosť bez ec metra asi neodmeriaš, možno len obsah solí,na to sú v akvaristikách testery,ale to by si musel nejako prepočítavať,ak je to vôbec možné,alebo skôr zistiť obsah solí vstupnej vody,potom po pridaní hnojek a potom nejakými porovnávacími meraniami prísť na to,aké hodnoty sú ešte prípustné.
2 saleri: Ne řízky se tu opravdu neprodávají.
a na začátek bych ti doporučil hnojiva od Plagronu(zčekni toto http://www.plagron.nl/ )Já sem si objedna od B´cuzz a teď toho trochu lituju!! Měj se!
to saliei hele done já teď začal plagron a je best of nemam takový zkušenosti, ale jestli chceš jistotu tak zvol buď ADVANCED HYDROPONICS OF HOLLAND 3složky nebo Pagron: START UP, AGLA BLOM,PHYT-AMIN
no a jestli seš chudej nenáročnej a nevadí ti chemie tak kup kristalon start a květ nedavno sem je viděl v akci v byumaxu, doufam že sem ti pomohl měj se veka.
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
Heel nikde sem tu otom nenasel zadny kloudny info ale nemate nnekdo zkusenosti s tebletou od Bcuzzu Blossom builder jako uz sem si ji koupil pac se me to docela libilo podle popisu ale jinak zadny zkusenosti bo tka neco co vy nani?
Jo taky sem se chtel zeptat co si myslite ze by se stalo kdyz aplikuju rippen i FS asi by to melo bejt ok zejo?
Zdar lidi, vim ze me spusta z vas asi bude fuckovat, ale presto mi to neda, nenasel jsem zde normalni radu, prijde mi to ze kazdy hnoji necim jinym a jinak
Pestuji v hlinem substratu a chtel bych nejaky normalni hnojivo ... poradte nejake dobre hnojivo na rust a hnojivo na kvet , ktere se da koupit normalne v obchodu (kristanol, AB )? nebo nejake osvedcene treba i z growshopu ... nepotrebuju vynos 1g/w ale bez hnojek to asi jen tak nepojede ze ?
Podlemne nejlepsi hnojiva za dobrou cenu sou Biobizz ale tak to je jen takovej nazor nafic nejsme fundovany odpbornik takze to neber jako bernou minci ale rozhodne ti je muzu jen doporucit pac s nima se fkat neda vubec nic posrat a ucinek myslim hodne good
off topic: tady je toho že by jednomu hlava upadala a na začátku tohohle thread jsou info o zakl. hnoj....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE