Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmmmmm vy máte všichni krásné nicky, ale jak sem se zde přihlašoval, tak si říkám: to bude nějaká kravina, nebudu tu chodit ani nebudu potřebovat pořádný nick a tak sem napsal to první co mě napadlo........
No už sem psal CARLOSOVI 2 PM jestli by se to nedalo změnit a pořád neodepsal, tak nevym.
Já sem jednou ve starým SCORE četl recenzi na nějakou hru na Playstation, která se jmenovala Parapa the Rappa nebo tak nějak Hra spočívala v tom, že tam nějaký zvířátka rapovala - vy jste pomocí joypadu ovládali slova, který ty zvířátka potom odříkávala. Rapoval tam snad jelen, nějaká liška atp.
Nějak mi to utkvělo v paměti, já si to trochu zkrátil a podle toho pojmenoval svůj nick
mnoo, můj původní nick je #PhoeniX, ale gmail mi ho nechtěl vzít tak jsem si musel vymyslet tenhle (v překladu je to něco jako "doutnající pták", což fénix někdy opravdu bývá)
no a grower byl na přítomnost # v nicku taky háklivý tak jsem se tak pojmenoval i tady
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
rvali na me krida.. pak johnny ..... na to sem si zvyk a ked sem sel na Gr tak sem k tomu pricpal VON ako naky nemecky barOn :ú a Kris jako kridak he
jednu dobu sem to mel s dvema s abby top byylo ete delsi...
jinak to pouzivam kde to de... grower, skola, urady, doma, venku, vevakku
To by me taky zajimalo, proč mi kamoši řikaj "drede", "drediku "nebo "ty jeden zavšivenej rozpletenej hnusnej drede", kdyz je nastvu (coz moc nedelam). Ze by to bylo kvuli mym rasta copankum?
Muj vznikl tak ze sem byl zhulenej na panovi prstenu a furt sem se na celej sal rehnil hehe glum a pak uz sem to furt jenom vopakoval az se to zkratilo na hehelum.