Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pani a damy, badminton je ten spravny vyhuleny sport, obvzlast ak to obaja zvladaju na urovni, dostat kosikom medzi oci po 5 minutovej vymene bleskoviek je naozaj pecka.
no a singlovka je snowboard, horsky bike, beh....
Původní příspěvek od MaaaYaaa Když sem se naposled svez na snowboardu po jedno vyhlídkovym, jeli sme lesem, a napad mě asi novej trik..váha dopředu, zapíchnout se špicí do sněhu, a jako "ztvrdnout" tělo...vono pak samo udělá, když se fakt moc naklopíte...frontflip jemně přes rameno (v měkkym nebolí )..vypadá to stylově a de to pak i na sjezdovce,ale tam to chce točit přes helmu,rameno by časem bolelo..
hááá jako bych to psal ja tadytim jsme se s kamosem bavili celej pobyt na horach taky to zacalo brckem a pak me napadlo to samy.. a pak jsem to delal furt pac je to strasne vtipny akorat my jsme tomu rikali "bulfrýn" a jdou ruzny variace
mixet martial arts aneb pořádně se poválat z kámošema po podlaze . .
posilovna to je moje srdeční záležitost škoda že si nemůžu zahulit mezi serkama vr fitku
v neposlední řadě klasické vzpírání . . .až trhnete svoji váhu ozvětese
a v létě jednoznačně plavání speky a máčení ve vodě to je moje . . . sport ve kterém díky častému tréningu došlo k celkem velkému zlepšení od smrt po jednom bazénu až k nynější třeba hodině plavání v kuse . . . vuda rules !!
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
No já nejraději hraju stolní fotbálek a nebo nohejbal.Pak taky rád po brčku zamastím Counter Strike(ale to asi není sport co :-D ) a občas když mám náladu tak si i rád po brčku zasouložím
Já sem včera letos prvně sbalil plachty, prkno a vyrazil z nudy-v-parku navečer zasurfovat. Skoro vůbec nefoukalo, takže to vůbec nejelo a zustal sem uprostřed vody, ale tak nějak mi to nevadilo - pozdravil sem kapříky, změřil teplotu vody, protah svaly, vomakal si to po zimě a byl z toho tak nějak happy
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od spiv.rastafari Nejlepší je hrát zhulenej ping pong to je hroznej kotel
Jo strašnej kotel
...kámoš jednou nechal na stole zub a půl pyčo
Nejraději spečený muškařím,na jinej sport už mi času nezbývá.Nepočítám sem-tam hospodský šipky atd... před časem kralovala posilovna,ujel jsem si na vánočce,která už je stejně v prdeli ... Zmazancovatěla
No já se přidám Nemám vyloženě oblíbený sport kterej dělám zkouřenej ale mezi oblíbené patří: Rybařina - supr zásek a koumačka, kolo - nejlepší jezdit sám po okolí (u moře jsem jezdil každej den), další peckovka je florbálek ve škole, hlavně pořádně zmaštěnej ... Jezdil jsem taky na in-linech ale po 3 zlomených žebrech mě to přešlo a musím říc že nechápu ty frajery co se bez újmy na zdraví naučili tolik triků ...
Tím se pomalu dostávám do finále a to je sjezd na lyžích Nejlepší je se pod kopcem pořádně zbořit a pak jen vychutnávat. Nejvíc se mi líbilo v Alpách, parádní počasí a překrásná krajina, prostě ráj!
Já osobně jsem zastáncem názoru, že každej sport je supr po čoudu... Dokonce i ten, kterej jinak vyloženě nesnáším.
Původní příspěvek od SIMOR
Jo strašnej kotel
...kámoš jednou nechal na stole zub a půl pyčo
Nejraději spečený muškařím,na jinej sport už mi času nezbývá.Nepočítám sem-tam hospodský šipky atd... před časem kralovala posilovna,ujel jsem si na vánočce,která už je stejně v prdeli ... Zmazancovatěla
Tak v posledni dobe mam takovou nerest.. Chodivam zkouren na treninky. Puvodne jenom futsal,kde jsme si se spoluhracema fakt dobre davali. Ale ted nekdy i na fotbalove treninky, je to farka:-) Futsal hrajeme 4. ligu a fotbal 2. v kraji(1.A trida - pro fotbalove fandy), takze trenuju 3x tydne a jednou tydne zapas. Joint pred treninkem je fakt prijemne zpestreni! Az na ty sprinty a silova sviceni na zacatu treninku, to vzdycky chcipam, jak musime behat. Zadne sliny, furt bych neco chtel pit a trener si dela kozy, ze jsme jeste nic neubehli a jdem uz pit. Samozrejme nevi, ze jsme hulil. Ale zapas je zapas, tam bych zkoureny asi neuhral moc, protoze se hraje v max tempu se spoustou osobnich souboju, kde je potreba zdrave agresivity, kterou po brku postradam. Jak jste na tom vy, je tu nejaky fotbalista, co taky rad huliva nez jde na plac? Olé
Sporty nějak moc neprovozuju, ale třeba fotbal bych si zahrál. Jinak rybařina je dobrá, hlavně když berou. Pak ještě to kolo občas, ale nejlepší je stejně stolní fotbálek. Jenom by mohl být zadara, je to totiž hrozný žrout prachů
Cus já hraju snad asi jedině zhulenej :-D a to florbalek s kamošema každej týden a to si to celkem dáváme :-D a pak ještě fotbalek s kámošema a opět si to náš tým celkem dáva.. Hraju hlavně pro zábavu a at jenom nekempíme u nás v hospě :-D