Deda Mraz
Stálý Člen
|
Aha, no to s tím narušením utajení mě pak taky napadlo. Já mám taky skříň docela dobře utajenou, když vypnu hlavní ventilátor na odtah, tak dokonce není ani trochu slyšet. Když jsem takhle jednou přemýšlel o dokonalém utajení, napadlo mě nechat si udělat fotorealistický plakát (samozřejmě v matném provedení), na němž by byl normální vnitřek šatníku s oblečením a ten nalepit na jakési vnitřní víko hned za dvířka. Myslím, že při dobrém provedení by to na krátké otevření bylo v pohodě, ale jednak bych si za cenu takového plakátu mohl koupit třeba EC metr a druhak to hlavně zatím nemám zapotřebí, protože do mého pokoje zatím nikdo potenciálně nebezpečný nechodí, natož aby mi šacoval skříň... No je to prostě jedna z těch zkouřeneckých teorií, z kterých je člověk dlouho nadšený, jak to báječně vymyslel a pak mu najednou dojde, že to vlastně ani nepotřebuje nebo celý nápad padá na nějaké trivialitě, kterou si do té chvíle neuvědomil , známe to asi všichni, ne?
imyou: počkej, nějak ti nerozumím. Zaprvé tohle má být odtah z pěstírny a nikoli odtah od lampy, ne? A za druhé takhle je ten filtr stejně v oblasti největšího tepla, takže mi to, co jsi napsal, stejně nějak nedává smysl. Je chyba v komunikaci na straně vysílače nebo přijímače?
P.S. hehe, no tak Realist mě v té odpovědi pro tebe trochu předběhl...
|
• Projekt šatník 250W (9. kolo - fin) • out2002 • out2003 • out2004 • out2006 • rašelina jako pH- • Dědkova matkárna II • Pěstuj konopí, posílíš mír!
|