Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus, delas dobre ze to zkousis na necisto, neboj se nic. Teplota u klonu muze byt vyssi, dovoluju si tvrdit...Dole v boxu je mensi teplota nez nahore, tak si to tam poměř. A ten mlhovac , samozrejme schvaluju vsemi deseti. A jestli ctu dobre: PC vetracky jako odtah? to se mi zda jako nedostatecne. Ale je to jen nazor. At se ti dari
staly pruvan na jedno misto neni dobry , ale u matkarny vymena vzduchu je zadouci v dostatecnem mnozstvi. teplota klidne nad 23 pokud tam chces mit i klony vedle matek. pravidelne strikej proti skudcum, myslim preventivne a neboj se plisni pokud se ti nonstop meni vzduch. Ja v zivote plisen v matkarne nemel. To spise v rizkovne se muze neco takoveho stat, jelikoz tam ta vlhkost muze byt jeste vyssi. Ty tam asi budes mit i matky a rizky dohromady tak bych drzel vylhkost okolo 70-80% do pohody.
Zdary, taky přispěju s radou. PC větrák na ofuk i odtah bohatě stačí 😉 vlhkost nějak extra neřeš. Hlavní jsou pro řízky stabilní podmínky ( proto jim hodně lidí svítí 24/7 ). Koukni ke mě do vlákna, jedu si prckárnu těžce punk a funguje to 😉
Děkuji za rady pc větráky stačí uchladí to vphdě to na ty rizky jsem si rozmyslel... Budou pak jenom v pařeníku zítra my dojde semeno byl jsem koupit hlíni na pokojové rostliny a perlit hlínu sem prosil pres hrubé sýto a přidal perlit 3ku1 a ještě malé květinácky jsem dokoupil ph půdy sem upravil na 6 přidáním jedlé sody jak jsem se dočetl na groweru a funguje to zítra přidám nějaký fotky boxu a napíšu modely co jsem koupil
Mam prakticky stejnej setup drzim tam momentalne jednu maminu asi 50cm vysky, a 16 řezu z ni... Jediny co je nic moc je fakt ta 85w elektrox, neroste to uplne rychle ale pro moje potreby to štaci