Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám zde druhý pokus s odrůdou Sensi Star, ale tentokrát Monster Cropping . Okolo 30tého dne květu, jsme s kámošem Kazo udělali deset řízků, ze kterých zakořenilo devět. Dva vypustily nejrychleji nové větve. A z těch dvou vypadá jeden dominantněji. Udělal jsem řezy z obou a dal do malého bubleru zakořenit. Vše jsem začal přibližně ve stejné době jako revegging, ale z monster croppingu už se dají dělat řízky a z reveggingu ještě ne. Následně nechám klony zakořenit , povyrůst, vykvést a porovnat jak s předchozí verzí, ale taky s reveggingem , jelikož je to stejný model a měly stejnou matku.
Tady je fotka bubleru s klonama Monster Croppingu. Úplně vpravo jsou nové mladé budoucí matky(Church), uprostřed Monster Croppingy a vlevo klony v minibubleru MC SS.
Čus,nepleteš se. Stříhal jsem okolo 30tého dne květu. Uvidíme, jak vykvetou ty klony oproti reveggingu,kterej sem nechal vykvést až do konce. Zatím netuším jaký je rozdíl udělat MS ve 14 tém dni květu,nebo v třicátém.
Rozdíl asi žádný, jen mě to štvalo esteticky. Čím dříve , tím snáž jsem se zbavoval květu, ale jak koukám asi je uplně jedno zda tam zůstane nebo ne. Prostě mě štvalo, že ty řízky dlouho kvetou než se srovnaj.
Zdravím všechny a díky za K+
MonsterCropping roste slibně, první řízek z MC je na světě a zakořenil výborně jako všechny ostatní co jsem kdy řízkoval. Foto je ze třináctého dne v bubleru.
Akorát jsem musel vystříhat ty staré paličky původního květu(viz.Foto). Už začínaly hnít,asi vlivem větší vlhkosti v minimatkárně. Každopádně jsou pryč a bude to vykvétat bez nich. Za tři týdny nechám vykvést samotný MonsterCropping i jeho klony a budu Vás nadále informovat.
Na druhé fotce je MonsterCroping číslo 4(ten slabší),který chci nechat vykvést. Silnější MC číslo3 chci nechat jako matku,jestli půjde vše dobře. Očíslované je to v prvním příspěvku.
Ahoj Groweři,
Všechen MC roste krásně.Zakořeněné řízky, jsem přesadil do hlíny a dal z5 do vegetativní fáze ještě povyrůst a prokořenit. Vše tam bude růst až do konce ledna, jelikož není volno ve velkém boxu.
vše jde podle plánů. MonsterCropping i jeho klony se mají čile k světu. Do konce měsíce se budou stěhovat do velkého boxu, kde experiment završíme Jsme na půli cesty mi přijde ...
vše je přesazeno a experiment může pokračovat. Příště budou fotky od MC zblízka. Vše je zasazeno v hlíně a svítím MH 600W zapnutou elektronickým předřadníkem na 400w. Nechám vše v růstu nějakou dobu a pak přepnu. Je v tom boxu pěknej mix tak jsem sám zvědavej jak to ukočíruju. MC je silný a dobře zakořeňuje. Zatím se mi docela líbí, asi více než Revegging. No uvidíme později.