Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sensuino uz je nejakou dobu hotove. Pridelat spinani k nemu neplanuji, takze me ani nenapada, jakym smerem ho jeste rozsirit. Obcas trochu upravuji kod na githubu, aby byl "čitelnější". A zrovna predevcirem jsem hazel sensuino na aukro.
Zdarec kolegove
Modul pro spinani delam ja, hodne pozvolne pac normalne makam a hlavne kdyz si clovek po praci da radny jelito tak pak vymejslim kokotiny a nesoustredim se tak jak bych mel.
Kazdopadne : Sensuino jak psal JointarGanjar je uz z 99.9% hotovy, ja ted delam na propojeni hlavniho modulu (Sensuino) s druhou jednotkou do ktery posilam namereny hodnoty (pH, Ec, hladina roztoku..). Podle tehle hodnot se ridi motorky ktery cerpaji hnojky, kyseliny pripadne doplneni vody. Zatim vse jenom hodne primitivne, tj bez vetsiho nastavovani. Hodne zjednodsene to vypada takhle : KDYZ pH > 6.2 TAK spustmotor(1); Pokud Sensuino zjisti ze sme mimo limit(nad 6,2) tak na 1 vterinu spust motorek s kyselinou(1 sekunda = 1mL). Po nejakej dobe se modul motor znova zepta Sensuina jak je na tom pH a akce se opakuje..
EDIT : Na Canafestu sem byl v sobotu a nestihl sem te R-Mane asi o hodinu, aspon co mi povedel takovej hipiesak na stanku Legalizace. Ale o co mi jde, nezahlidl si tam nahodou vyrobek firmy ASSISTec? Jmenuje se to Green delivery system, v podstate jenom namicha hnojky, zadny mereni, zadny michani nic, a cena? 2000 E Jointarovo Sensuino s mym modulem motor odhaduju i se STEDROU marzi pod 10k korun..
Původní příspěvek od tgm.amster Zdarec kolegove
Modul pro spinani delam ja, hodne pozvolne pac normalne makam a hlavne kdyz si clovek po praci da radny jelito tak pak vymejslim kokotiny a nesoustredim se tak jak bych mel.
Kazdopadne : Sensuino jak psal JointarGanjar je uz z 99.9% hotovy, ja ted delam na propojeni hlavniho modulu (Sensuino) s druhou jednotkou do ktery posilam namereny hodnoty (pH, Ec, hladina roztoku..). Podle tehle hodnot se ridi motorky ktery cerpaji hnojky, kyseliny pripadne doplneni vody. Zatim vse jenom hodne primitivne, tj bez vetsiho nastavovani. Hodne zjednodsene to vypada takhle : KDYZ pH > 6.2 TAK spustmotor(1); Pokud Sensuino zjisti ze sme mimo limit(nad 6,2) tak na 1 vterinu spust motorek s kyselinou(1 sekunda = 1mL). Po nejakej dobe se modul motor znova zepta Sensuina jak je na tom pH a akce se opakuje..
EDIT : Na Canafestu sem byl v sobotu a nestihl sem te R-Mane asi o hodinu, aspon co mi povedel takovej hipiesak na stanku Legalizace. Ale o co mi jde, nezahlidl si tam nahodou vyrobek firmy ASSISTec? Jmenuje se to Green delivery system, v podstate jenom namicha hnojky, zadny mereni, zadny michani nic, a cena? 2000 E Jointarovo Sensuino s mym modulem motor odhaduju i se STEDROU marzi pod 10k korun..
Hipiesak byl Vitex...bylo mi po patecnim mejdanu blbe, zabalil jsem to celkem brzo v tu sobotu. Skoda no. To Green delivery jzem nevidel, ale uz druhej rok jsem koukal na ty Polaky - Suzan http://www.suzan.pl/eng/ - to vypada moc dobre. Az na to ze se to moc neda ovladat vzdalene.
Jinak ohledne michani hnojiv a kyseliny/zasady - to uz je vyssi divci pro masinku, musis tam mit treba proplachovani vodou aby se nezasiraly hadicky, michani ve vyslednym tanku predtim nez se znova zmeri hodnoty, atd... Nevim jestli neni lepsi aby to delalo jedno zarizeni.
zdar, jelikoz tuhle problematiku chci zacit resit az ted v posledni dobe tak bych se jenom chtel zeptat na priblizny porizovaci naklady na tenhle komplet k mereni alespon zakladu... pocitam cca 10-15 k ?