Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo to by asi stačilo, já mám ve skříni na odtah PC větrák ktery má asi tak 100m3 max ale mám jí jen na růst, takže CFL, jestli tam dáš na květ HPS tak aby jsi to uchladil v tak malém prostoru, asi bych volil výkonější, pro jistotu, než potom kupovat nový a výkonější. Tomu předimenzovanému vždy ubereš ale tomu slabšímu nepřidáš.
Jasne no .. skusim jeste ten ventilator trochu vice pocekovat abych uz mohl zacit pomalu objednavat a stavet .. Fuuu akorat me sere ze diru na odtah mam ve spodni casti skrine cili budu muset tahat trubku po cele bocni hrane zvrchu -> naspod .. :P ..
Síce je lacný ale ja osobne by som do potrubných ventilátorov už nešiem mal som niečo podobné Vents 150 VKO ledva som s ním došiel prvé kolo a bol kaput
Power [▂▃▅▆] 100%
Energy [▂▃▅▆] 100% Parfumy RQS Special Queen 014 Prečo ludia pijú a Soferujú. Ked môžu huliť a lietať?
Dik za info ..
..no jak jsem psal na zacatku prachy nejak extra neresim spis tichost a vykon a to tyhle ventilatory splnuji + jsou jeste potrubni cili cajk .. Mozna ho testnu a jestli to bude petka tak reklamace neni problem a koupim nejaky hi tech .. za pokus nic nedam ze a 400 to mam ani ne vecer v hospode kdyz je slina ..
Radši si zajdi na to pivko Tohle je fakt spíš do koupelny, po 1 kole bude kaput. Průtok bude možná na těch hodnotách, ale bez potrubí a jakékoli zátěže.. Pokud máš vedení nahoru - dolu - nahoru, tenhle větrák si s tím neporadí. Je dělanej do díry ve zdi, přesně jako tam maj na obrázku.
Tichý větrák s dobrým výkonem je podle mě stejnej paradox jako bezbolestné zubařské kleště
Ale přece si tam nenapíšou - levná čínská srágora, prakticky s nulovým statickým tlakem, hlučnost jako průměrný větrák, s každými 100 hod provozu klesá účinnost Spíš to už ukazuje ta cena, co to je.. Obyč nejlevnější Euro větrák..
Pokud neřešíš prachy, kup si co nejkvalitnější větrák s teplotním regulátorem a máš vystaráno na věky..
ona je celkem skoda ze tam ten pachac musi byt jinak by mi stacilo si myslim prdnout ten potrubni vetrak do diry viz prilozeny obrazek, ktera usti ven a bylo by vetrani vyreseno a hlavne bez potrubi .. ale zas na druhou stranu nvm kolik tepla produkuje HPSka ze ..
Je škoda, že ta díra neni nahoře, pak by to šlo určitě.
Takhle když to vidim, tak to zkus nějak co nejjednodušeji, ale tahat teplo musíš od výbojky. Myslim, že 400 a 600W HPS má nějakých 450*C to že budeš odtahovat vzduch zezdola ti nijak nepomůže.
Chce to vyzkoušet - zapnout, měřit teploty a testovat ventilaci. Ventilátor taky bude překonávat fyzikální zákony - tahat teplo dolů, nějakej záhyb potrubí tam taky bude a pacháč taky trochu sníží výkon.
Všechno dohromady způsobí to, že se ve skutečnosti odsaje tak 50% než co je max. výkon na ventilátoru.
Třeba to moc řešim a půjde to jinak, ale taky pamatuj, že se brzo oteplí!
no prave ze ten pachac to celkem bude brzdit .. si tak rikam ze kdyby tam nebyl tak to zas neni takovy problem vzhledem k tomu ze vzduch odsavam ven a porad .. tam snad nemuze byt az takova vune z tech kytek nebo jo ?
Si pamatuju ze jak spolubydla pestil na kolejich mel vyvod do sachty ktera vedla hajzlove trubky a odsaval jen blbym pocitacovym vetrackem .. mozna byl zdvojeny/ztrojeny ale zadny mega smrad tam nebyl .. Resp. u nas se hulilo na pokoji tolik ze to mozna neslo citit ..
Zdar,
Zkus to třeba s měchem, že by jsi ten vzduch tam vháněl růčo!
Kup pořádnej větrák kterej utáhne i filtr, nedovedu si predstavit pěstovat kytky bez filtru v obytných zónách. Možná v lese na chatě ale i tam by to bylo na hovno!
Co udělat třeba novou díru nahoře a tu dole zrušit, jde to?
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
to je prave venkovni panel .. urco to slo ale resit kvuli tomu jeste stav.povoleni a pod picarny se mi nechce .. kor kdyz je to jedna dira .. udelam to klasicky otestuju a uvidm co a jak
Testni to, ideálně silnější odtah s regulací.
Ventilátor bych dal spíš níž a co nejblíž k tý díře. Kdyby to šlo, odsunout box od díry aby se tam vešel ventilátor ideálně v nějaký hlukový izolaci a kromě veder přes léto to musí fungovat..
K tomu sea of green.... O tom jsi si vubec necetl scrog je screen of gren (sit zelene) to jsi cetl a sea of green. - sog (more zelene) to je neco uplne jinyho