Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny příznivce pálivých papriček. Za ty 3 týdny od posledního updatu moje pálivá zahrádka docela dost poporostla a zhruba čtvrtka kytek se pokouší kvést. Nejvyšší slečna je aji lemon - 49 cm. A teď fotky.
Foto 1 - pohled na kousek jungle
Foto 2 - Trinidad scorpion - na tuhle potvoru se těším jak malej kluk
Foto 3 - Rocoto a jeho chlupy
Foto 4 - Black pearl se zbarvuje
Foto 5 - viržin tabák
Slunko svítí, papričky rostou ajá si všiml že jsem sem už skoro měsíc nedal up tak jsem si řek že to napravím a nafotím fotky mojich chilli.
K dnešnímu dni se už něco kolem 60 holek vyhřívá ve skleníku. Pár jich tam ještě přibude, ale na zbytek už čeká záhon (no spíš menší pole ) na zahradě.
Foto 1 : Aji lemon (Capsium baccatum) květ
Foto 2 : Bolivian rainbow (Capsicum annuum) květ
Foto 3 : První letošní plody - Bolivian rainbow
Foto 4 : celkový pohled na skleník
Takže po dlouhé době update. Protože v pátek u nás byl snad letošní poslední mráz, v neděli šel zbytek (zhruba 100) paprik na záhon. Papriky ve skleníku přežily bez úhony a začaly vytvářet pěknou jungli, hold 40cm kravskýho hnoje a na něm necelejch 20 cm hlíny z kompostu dělá svoje .
Foto 1 - před osázení záhonu
Foto 2 - omrzlý skleník
Foto 3 - ve skleníku
Foto 4 - a po osázení záhonu
Tak a ještě jedna fotka. Abych náhodou netrpěl nedostatkem paprik, tak jsem v zimě postavil 2 bubblery po 35 litrech. Vzduchovadlo je atman 7500. Je v nich Bhut jolokia, trinidad scorpion, habanero orange a 2 rajčata.
Tipovačka
Nečekám extra zájem ale...
Kolik gramů papriček sklidím do 30. září?
Cena by mohly být papričky, semena prostě co se najde
Původní příspěvek od bull To je zrádná tipovačka, můžeš mít sklizený vše, nebo taky nic Loni bylo krásný babí léto, to mohly bejt venku min do půlky října..
Ale tak bedýnku by si sklidit moh, takže tipuju: 16 572.36 gramů
No aspoň na ochutnání letos sklidím, to si troufnu říct už teď . Jinak mám docela strach z toho co vyroste venku na záhonu, nejdřív vedra a sucho, pak kroupy a ted zima. A pak se doma diví že mám na příští rok namyšlenej další skleník, zhruba 60m2
Jinak ve skleníku nám to roste jak šílený, ale aby nebylo všechno dokonalý, objevily se mšice, který byly do druhýho dne od objevení skoro vyhubený .
A abyste neřekli že jsem zapomněl na tipovačku, minulej víkend jsem sklidil 147 gramů habanera. A dneska jsem našel další zralý habanera a dokonce čokoládový jolokie
Foto 1 Skleník - docela rozdíl proti minulé fotce
Foto 2-4 Pokusy o makra habaner
Aby to nevapadalo že se nic neděje, tak jsem si řek že nahodím update.
Fotky jsou už z 2.7.. Chtěl jsem je nahodit dřív ale lenost zvítězila
Nejvyšší slečna - Aji lemon dneska dosáhla hranice 100 cm.
K tipovačce - tenhle týden jsem zase sklízel - konkrétně 564 gramů takže dohromady máme sklizeno už 711g
Foto 1 - skleník
Foto 2 - Superheavy. yellow plody
Foto 3 - zrání Bolivian rainbow