Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím tak tu máme druhé kolečko. Osoby a obsazení : Durga Mata, Mendocino Madness, Mandala 1 (2x), OBxDP (1x) poslední dva modely jsou semenáčky měly by to bejt samice takže doufám,že jsem správně ostřil zrak nerad bych aby měly koule jak sousedovic bejk Bohouš .
Jinak je vše při starém 16 ks v kokosu + 400w HPS atd...
Původně jsem chtěl kytky ohejbat,ale to při tomto počtu asi nedám - kvůli místu ohnul jsem jen 4 kousky DM byly malý chtěl jsem je vyměnit,ale už maj pěkný kořeny tak by měly začít valit. Všechny favoritky jsem držel v RW 14 dní a na týden už šly na místo určení pod HPS do kokosu dnes bude přepnuto.
1) celek uprostřed ohlý 4x DM
2)
3) Mandala 1
4) Detail ohnutí DM
Hups zdravíme odtud kde slunce nikdy nezapadá jsme veselé a hravé a kvetem již nějakej pátek baj voko asi tak přesně 29 dní páníček nám konečně dal trochu papáníčka cirka 5+5 A+B ml/l a PK 15ml 10/l tak teda to mu trvalo než mu to došlo asi má novou favoritku kvasí nějakej nemožnej ječmen takovej fůjtajblík a prej bude vyrábět jakýhosi pivsona haha úplně nemožnej ten páprda dneska nás odbyl a šel na fotbal 22 chlapů se honí za nějaký koženým nesmyslem no ještě že prej vyhráli to by zas s ním tejden nebyla řeč.Jinač zdravěj holky ošlehaný větrem ze sklepních klipsňáků
Zdravím 40 den na květu hnojím obden A+B 5ml/l + Pk 15ml/10 litrů. Začínaj ukazovat svý holčičí vnady a pěkně to rozjížděj o víkendu jsme vyvazovali a mohli by jsme zas
Hoj, jeden upík z 58 dne květu. Poslední papání a od včera jen čistá pramenitá. Protože su zodpovědnej grower nechal jsem dotáhnout kus ledový kry z Grónska je v místním rybníku tak kdyby měl někdo zájem o křišťálovou vodu tak PM nějak se domluvíme.