Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak uz tu psalo hodne lidi.. ty provareny modely uz ne tech je tu hrozne moc a furt se to jen opakuje
ja bych osobne volil bud neco od sannieho - mam s nim vynikajici zkusenosti a to hlavne ze selekci anesthesie a cheeseberry haze tak bych doporucil nejake jine od nej http://www.sanniesshop.com/
a nebo bych se zkusil zamerit na americke modely... nejake poradne kush varianty nebo neco z chem rodiny, cena je sice vyssi a shani se to hur, ale ve vysledku to stoji za to
Já toto téma beru čistě jako informativní a na nějakou reklamu kašlu,mně to taky zajímá,protože jsem letos začal řízkovat hlavně Orang bad a Lowkiller a spokojenost na obou stranách...
Jinak mně se líbí:
Bubblegum
Chronic
White Russian
Big Bud
a Skunk 1 by mně taky zajímal
jo to me taky docela stve. Ale jak to udelat, aby se mohly pouzivat fem seminka na matky ?? Kdyz si vezmeme, ze fem seminka maji docela maly rozsah phenotypu, tak by selekce vypadala stylem dela to hermace, nebo nee. I regulary maji obcas tendence hermit, takze je otazka nakolik je to ovlivnene feminizaci nebo geny ...
Cim dal o tom premyslim, tim vic si myslim, ze fem seminka se daji vyuzit na matky. Jenom by to chtelo pravidelnou kontrolu kvality klonu, jestli to ma tendence hermit, nebo jeste stale ok ...
hele kontrola nekontrola. Jednou stipnes, zhermi. Zlomis zhermi. Nekdo pojede se vsim bez kouli... A v tom je ta krasa regularu ne? Mas siroky vyber, a kdyz s nekym das kostovacku a mate stejnou matku taj muzes zjistit zdali byla tvoje selekce uspesna a mas lepsi pheno nebo ne a muzes dal selektit.......
Původní příspěvek od MagiCman se fak divím že se nevykašlete na ty klasické Xkrát jeté modely a nejde te si za něčím jiným,lepším.
Spektrum phen tech klasickych modelů je tak obrovsky, že i kdybych to jel 20 let budu vedet jen o zlomku...
Z části máš ale pravdu, trochu to tady stagnuje. Možná i obavy a nedůvěra k tomu co člověk moc nezná a moc o tom neslyšel, je to přece jen běh na dlouhou trať a o šunty nikdo nestojí...
Spektrum phen tech klasickych modelů je tak obrovsky, že i kdybych to jel 20 let budu vedet jen o zlomku...
Z části máš ale pravdu, trochu to tady stagnuje. Možná i obavy a nedůvěra k tomu co člověk moc nezná a moc o tom neslyšel, je to přece jen běh na dlouhou trať a o šunty nikdo nestojí...
Tak nějak, člověk se pak kaká se selekcí a zjistí že se kaká zbytečně.
Už se mi to dvakrát povedlo, všechno jsem musel vyházet.
Risk je zisk a je třeba někdy použít čuch a intuici na lidi,ale samozřejmě vás chápu ... Však je to na každém z nás...