Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To mi nevadí, automaty to nejsou, mám no name semena(nevím co je to, ale kouřil jsem to, chuť i účinek dobrý takže to může bejt dobrá genetika. Jde mi o to, jestli to nevadí když to nechám za oknem v březnu abych nemusel používat umělý osvětlení. Koncem dubna bych to dal normálně ven.
Semen mám dost.
Jako nevadilo by mi kdyby pár kytek zůstalo kvést a pár normálně růst, aby bylo co kouřit , chilli už za oknem mám, a to odrůdy: Carolina reaper, Habanero a nějaký obyč jalapeno(zatím ale všechno prcci) Okno mám na jižní stranu a v létě mi sem jde dost sluníčka
A co kolem konce března? To už by ta perioda měla bejt celkem srovnaná?
díky.
Koncem března je ještě na hraně. Pořád je málo světla. Akorát se ti za oknem vytáhnou a budou z toho takový žížalky. Ideální je v druhý polovině duba. Necháš pár tejdnů za oknem a v půlce května po zmrzlech ven.
Jinak když zasadíš teď, nejspíš ti to začne v dubnu nakvítat. Ale pak se to zase vrátí díky periodě k růstu. Kytky se zaseknou, v horšim případě z nich uděláš hermáče.
Tohle je x-krát omýlaný téma. Kdybys zkusil použít třeba FAQ, nebo hledání, bylo by to lepší.
Původní příspěvek od demoneq To mi nevadí, automaty to nejsou, mám no name semena(nevím co je to, ale kouřil jsem to, chuť i účinek dobrý takže to může bejt dobrá genetika. Jde mi o to, jestli to nevadí když to nechám za oknem v březnu abych nemusel používat umělý osvětlení. Koncem dubna bych to dal normálně ven.
Fotoperiodický klidně zasaď v půlce června, začátkem srpna začnou kvést a nebudeš mít velké roští. S autoflowerem můžeš začít o měsíc dříve.
Když zasadíš v únoru tak ti a) hrozí že to začne v dubnu kvést a pak se to v červnu zase přepne na růst a vznikne hermáč, b) budeš mít hrozně velký kytky přes 3 metry na výšku, který budou vidět široko daleko.
Původní příspěvek od demoneq A je velká pravděpodobnost že to bude hermáč když se to vrátí zpět na rust? ty kytky pres 3m by mi takovej problem nedelalo.
Těžko říct... Všechny kytky v sobě nesou gen hermafrodistismu, jen se většinou "nezpane". Ale když ji budeš takhle stresovat, tak muže. Ale pravděpodobnost vážně netušim.. A na 3m velkou kytku nemusíš sázet v únoru. Stačí začátek května, věř mi.
Já už mám připravenou hlínu, semena, květináčky a řešim úplně to samý :-) čekám jak na jehlách. Znám se a vím, že už o dlouho nevydržim, myslim, že tenhleten víkend na to vlítnem :-)
Původní příspěvek od slamacek Já už mám připravenou hlínu, semena, květináčky a řešim úplně to samý :-) čekám jak na jehlách. Znám se a vím, že už o dlouho nevydržim, myslim, že tenhleten víkend na to vlítnem :-)
POkud seš tak hrozně nedočkavej, zasaď si chilli papričky, nebo tabák. NA konopíčko je ještě brzo.
Ne asi
To ma kazdej Ja tomu rikam pestitelskej syndrom.To uz je neco mezi posedlosti a nemoci Kdyby si videl muj parapet.Ja uz zkousim sazet vsechno co roste.U nekoho vidim neco co se mi libi a uz prosim o rizecek.Letos zkousim sazet i divokej sipek a ten je hodne tezkej na vykliceni.Zasadil jsem i cesnek od vetnamcu co mel tak 2cm klicek a ted ma tak 30 cm.Taky mam nutkani neco zasadit.Ale na travu je jeste hodne brzo.A jak rika frek.Staci zasadit v kvetnu.Dej tomu dobrou hlinu,svetlo a vodu a kytky budes mit velky.Jinak kluci nesazejte tak brzo,ja byl driv jako vy.A vzdycky to zacalo kvect.Sazel jsem hodne krat 19,3 na muj svatek a vzdycky z toho nic nebylo.Lepsi vydrzet aby kytka hned rostla,nez aby nakvetla a pak znova zacala rust.Ale vim jaky to je a asi taky neodolam
tak mám taky pěstitelskej syndrom pod zařivkama mam už naklíčeno,už to roste takže za mě klíčit klidně jako já v únoru s tim že to dáš pod umělý osvětlení a až bude počasí tak ven
to rekne jen hnup, v tropickem pasu mozna, tady se to vytahne a dopadne to jako smart, kdyz uz klicit na jistotu tak min duben ! nejlpis v pulce kdyz uz je slunko a za 3 tydny ven, klasika.
V březnu je ještě prd světlo, navíc za oknem... takže kytka se bude snažit co nejvíc vytahovat za světlem. Bude to tenký hubený koště a ikdyž potom bude mít světla dost, tak ten špatnej začátek se pořád může na sklizni projevit... měl sem třímetrový kytky sázený v půlce dubna a metrový mrzáčky co se trápili za oknem už o dva měsíce dřiv, takže přímá úměra "čim dřív zasadíš tim větší kytka" si myslim neni uplně správná.
Podle mě je ideální začátek / půlka dubna (podle počasí)...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Já mám navíc odzkoušeno že čím později zasadím fotoperiodické kytky, tím dříve začnou kvést. Pochopitelně že musí už být dospělé, tedy být na růstu nejméně měsíc.
Schválně si zkuste jedno seminko zasadit az začátkem června!
me zacali kvest kytky sazeny z rezu v pulce kvetna staci aby to byl model co kvete pri delsi periode a na stres atd zadelano
jak se rika na 1. maje puda urodna je a my uz ted vime co si zasadime