Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hojda, taky prispeju, at zacinajici groweri nekupujou zbytecnosti.
Kdo jede hydro a chce merit pH, nekupujte si ty pH papirky. Maji rozsah pres celou stupnici pH a tudiz je to nepresne. Lepsi je tekuty pH indikator pro akvarijni ucely, treba Akvin.
Info treba zde: http://www.rataj-spk.cz/produkty/testy/akvin.htm
Majetnejsim doporucuju pH metr, pro jeste majetnejsi pH monitor a pro ty nej zazobance kombinovanej s EC merakem. Rozdil mezi monitorem a merakem je ten, ze monitor sonduje roztok celou dobu, kdezto merakem jen zmerite a vratite sondu do ochranneho obalu.
At se dari, djV.
Já bych chtěl varovat před Hydroponexem. Stojí cc 35,- Kč už podle názvu se tváří jako skvělá věc. Na hydro jsem ho zkoušel 2x - jednou jsem takhle zku.... celou kytku, podruhé jsem po měsíci s Hydroponexem přešel na Wuxal a ejhle - kytka začala valit jak splašená. Myslím používání na hydroponii, matka ho používá jako zálivku na jahody a docela si ho chválí
Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.
Původní příspěvek od Mazar 2chlebnik:: stimulax II neni ale gel. je to ten šméčkařzkej roztok co všechno spálí. Potvrdila se mi v nom jen pravda, že nejlepší je gel a prášek. docela by byl dobrej dopředu prodávany RW zakořenovačky napuštení obsahující zakořenovaci látky. Co GROWER TEAMe???
nema sa nahodou ten roztok este riedit kym do toho supnes rezy???
Porovnání klonexu se stimulaxem 3 gel, mohu potvrdit zkouškou na 50 ti klonech , žádný rozdíl,jsou to opravdu zbytečně vysoké náklady. Euro je pŕůměrný ventilátor, ale komu stačí tak cena ve skladu elektro za EURO 2 320Kč není tak velká, v normálních obchodech 450-600 je ale vysoká.
Původní příspěvek od clandestino Já bych chtěl varovat před Hydroponexem. Stojí cc 35,- Kč už podle názvu se tváří jako skvělá věc. Na hydro jsem ho zkoušel 2x - jednou jsem takhle zku.... celou kytku, podruhé jsem po měsíci s Hydroponexem přešel na Wuxal a ejhle - kytka začala valit jak splašená. Myslím používání na hydroponii, matka ho používá jako zálivku na jahody a docela si ho chválí
absolutní souhlas, hydroponex je divná věc(zežloutly mi bambusky), na ty důležitější kytky sem ho radši ani nezkoušel
Pridavam se k negativnimu nazoru na Clonex - pouzil sem ho tak pred trema nedelema na 15 klonu a z nich zakorenily jenom tri
Nechal sem si ho narvat v Growshopu protoze Stimulax nemneli - ale stal mne nastesti "jenom" 250... Skoda ze sem na to tady nenarazil driv - sem si myslel ze delam neco blbe ja. Zejtra si dojdu koupit Stimulax 1 a doufam ze to bude korenit lip...
Algeen-humicidy
Jak urcite vite,jsou to vytazky z bahna ,ktery pouze stimulujou rostlinu a jeji rust a neobsahuji zadne hnojiva,takze neni mozne rostlinu timto pripravkem prehnojit nabeo predavkovat.Tyto pripravky ale maji velmi vysoke pH,Bio-Algeen S-90 14pH,takze je mozne rostliny spalit moc vysokym pH.Z tehto vyrobku jsem zatim mel moznost vyzkouset jenom Bio.Algeen a jsem s nim naprosto spokojen,na kytkach dokazal zazraky a hlavne ta cena
Hydroponex
Pouzival jsem ho pri svich pokusech s pseudo bubblerem a pri hnojeni technik v hline.Obsahuje dostatek vsech stopovych a mineralnich(a buh vi jakych jeste)prvku,ale jeho zaklad N-P-K mi prisel dost neucinny a rostlinou jen tezko vstrebatelny.V kombinaci s hnojivem na Palmy od Agra CS(musel jsem tam toho lejt litrya,protoze i tohle stoji za ho**o)se mi povedlo odstranit deficit NPK u hydroponexu a zaroven odstranit nedostatek stopovych... prvku rostline,ktere pri pouziti jenom Palem bylo obrovske.Prijde mi to dneska dost divny,takovy jako vytloukat klin klinem=rovnou si kupte nejaky alespon trochu dobry hnojky jako treba AH
Locus: mno hele ja bych BioOl nezatracoval, kytky jsou sice mastny (kdo by to byl rek, kdyz je BioOl 55% emulze repkovyho oleje ), ale zas nekdo nema rad chemky , kazdopadne je pouzitelnej jen na rust
taky se přiklánim v negativním k BioOlu. Zprvu sem byl nadšenej že funguje a jásal sem ale ty svině svilušský se za tejden objevily zase...listy mastný byly fest ale to mě nějak nevadilo.
od tý doby sterilizuju raději půdu
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Původní příspěvek od Locus Přípravky Bio-Ol, Bio-An (na nic, kyti jsou pak mastny, hnusny, smrdi a mesic se tech sracek nezbavite)
a Prazske hnojivo (vyhozene penize za drevene uhli a trochu chemky)
...bio-an se mi dobre osvedcil na stonkovou plisen u venkovek...
NAprosto nespokojen se stimulaxem II. Proste ani jeden rez se nechytil. PAk sem si odlil od kamose trosku Stimulaxu III a muzu vrele doporucit. Vzal jsem kostku RW rozpulil ji , POLOZIL dovnitr rez a na rej nalil trochu ST. III. Rizky se krasne chytnou :-)