Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Přípravky, kterým se obloukëm vyhnout
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
dejaVuCV
Stálý Člen

Karma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% Pěstitelská

mereni pH Příspěvek č. 17

Hojda, taky prispeju, at zacinajici groweri nekupujou zbytecnosti.
Kdo jede hydro a chce merit pH, nekupujte si ty pH papirky. Maji rozsah pres celou stupnici pH a tudiz je to nepresne. Lepsi je tekuty pH indikator pro akvarijni ucely, treba Akvin.
Info treba zde: http://www.rataj-spk.cz/produkty/testy/akvin.htm
Majetnejsim doporucuju pH metr, pro jeste majetnejsi pH monitor a pro ty nej zazobance kombinovanej s EC merakem. Rozdil mezi monitorem a merakem je ten, ze monitor sonduje roztok celou dobu, kdezto merakem jen zmerite a vratite sondu do ochranneho obalu.
At se dari, djV.

Ranní ptáče dál doskáče, víc sežere a dřív chcípne.
1st dejaVu's 200W CFL kalfas bubbler <(--=< sklizeno, zhuleno

Old Post 13-12-2006 v 14:33 PM
dejaVuCV je offline   Profil uživatele dejaVuCV   Find more posts by dejaVuCV   Foto galerie člena dejaVuCV   Click here to Send dejaVuCV a Private Message   Add dejaVuCV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clandestino
Stálý Člen

Karma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Já bych chtěl varovat před Hydroponexem. Stojí cc 35,- Kč už podle názvu se tváří jako skvělá věc. Na hydro jsem ho zkoušel 2x - jednou jsem takhle zku.... celou kytku, podruhé jsem po měsíci s Hydroponexem přešel na Wuxal a ejhle - kytka začala valit jak splašená. Myslím používání na hydroponii, matka ho používá jako zálivku na jahody a docela si ho chválí

Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.

Lophophora - kaktus bohů
Záhada San Pedro

Old Post 13-12-2006 v 17:43 PM
clandestino je offline   Profil uživatele clandestino   Find more posts by clandestino   Foto galerie člena clandestino   Click here to Send clandestino a Private Message   Add clandestino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Mazar
2chlebnik:: stimulax II neni ale gel. je to ten šméčkařzkej roztok co všechno spálí. Potvrdila se mi v nom jen pravda, že nejlepší je gel a prášek. docela by byl dobrej dopředu prodávany RW zakořenovačky napuštení obsahující zakořenovaci látky. Co GROWER TEAMe???

nema sa nahodou ten roztok este riedit kym do toho supnes rezy???

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 24-12-2006 v 13:26 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deathka
Nový Člen

Karma uživatele Deathka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Doporučuji nekupovat euro větráky..Jsou drahé, nevykonné, hlasité...........

Old Post 25-12-2006 v 15:18 PM
Deathka je offline   Profil uživatele Deathka   Find more posts by Deathka   Foto galerie člena Deathka   Click here to Send Deathka a Private Message   Add Deathka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
metalsodik
Macro Photography

Karma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Porovnání klonexu se stimulaxem 3 gel, mohu potvrdit zkouškou na 50 ti klonech , žádný rozdíl,jsou to opravdu zbytečně vysoké náklady. Euro je pŕůměrný ventilátor, ale komu stačí tak cena ve skladu elektro za EURO 2 320Kč není tak velká, v normálních obchodech 450-600 je ale vysoká.

Oceanic colour - pokusy

Metalsodíkova sterilizace substrátu

Odrůda NLX

Nejlepší makra od METALSODIK

Stínidlo Adjust-A-Wings medium 400-600W

Old Post 25-12-2006 v 16:08 PM
metalsodik je offline   Profil uživatele metalsodik   Find more posts by metalsodik   Foto galerie člena metalsodik   Click here to Send metalsodik a Private Message   Add metalsodik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele metalsodik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soulQuake
Stálý Člen

Karma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od clandestino
Já bych chtěl varovat před Hydroponexem. Stojí cc 35,- Kč už podle názvu se tváří jako skvělá věc. Na hydro jsem ho zkoušel 2x - jednou jsem takhle zku.... celou kytku, podruhé jsem po měsíci s Hydroponexem přešel na Wuxal a ejhle - kytka začala valit jak splašená. Myslím používání na hydroponii, matka ho používá jako zálivku na jahody a docela si ho chválí

absolutní souhlas, hydroponex je divná věc(zežloutly mi bambusky), na ty důležitější kytky sem ho radši ani nezkoušel

Old Post 27-12-2006 v 11:19 AM
soulQuake je offline   Profil uživatele soulQuake   Find more posts by soulQuake   Foto galerie člena soulQuake   Click here to Send soulQuake a Private Message   Add soulQuake to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dim
Stálý Člen

Karma uživatele Dim - 83% PěstitelskáKarma uživatele Dim - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Pridavam se k negativnimu nazoru na Clonex - pouzil sem ho tak pred trema nedelema na 15 klonu a z nich zakorenily jenom tri
Nechal sem si ho narvat v Growshopu protoze Stimulax nemneli - ale stal mne nastesti "jenom" 250... Skoda ze sem na to tady nenarazil driv - sem si myslel ze delam neco blbe ja. Zejtra si dojdu koupit Stimulax 1 a doufam ze to bude korenit lip...

Old Post 02-05-2007 v 19:27 PM
Dim je offline   Profil uživatele Dim   Find more posts by Dim   Foto galerie člena Dim   Click here to Send Dim a Private Message   Add Dim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Algeen-humicidy
Jak urcite vite,jsou to vytazky z bahna ,ktery pouze stimulujou rostlinu a jeji rust a neobsahuji zadne hnojiva,takze neni mozne rostlinu timto pripravkem prehnojit nabeo predavkovat.Tyto pripravky ale maji velmi vysoke pH,Bio-Algeen S-90 14pH,takze je mozne rostliny spalit moc vysokym pH.Z tehto vyrobku jsem zatim mel moznost vyzkouset jenom Bio.Algeen a jsem s nim naprosto spokojen,na kytkach dokazal zazraky a hlavne ta cena

Hydroponex
Pouzival jsem ho pri svich pokusech s pseudo bubblerem a pri hnojeni technik v hline.Obsahuje dostatek vsech stopovych a mineralnich(a buh vi jakych jeste)prvku,ale jeho zaklad N-P-K mi prisel dost neucinny a rostlinou jen tezko vstrebatelny.V kombinaci s hnojivem na Palmy od Agra CS(musel jsem tam toho lejt litrya,protoze i tohle stoji za ho**o)se mi povedlo odstranit deficit NPK u hydroponexu a zaroven odstranit nedostatek stopovych... prvku rostline,ktere pri pouziti jenom Palem bylo obrovske.Prijde mi to dneska dost divny,takovy jako vytloukat klin klinem=rovnou si kupte nejaky alespon trochu dobry hnojky jako treba AH

HPS vybojky s pridanym modrym spektrem

Databaze hnojiv jeste porad ve vystavbe

stavba me nove skrine(2x250w a mnoho dalsiho)

Old Post 04-05-2007 v 22:19 PM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Locus: mno hele ja bych BioOl nezatracoval, kytky jsou sice mastny (kdo by to byl rek, kdyz je BioOl 55% emulze repkovyho oleje ), ale zas nekdo nema rad chemky , kazdopadne je pouzitelnej jen na rust

...the Spice must flow...
...My jsme ti, na které jsme čekali...
...Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“...
...Doufejme, ze ve vesmíru bude objeven inteligentni zivot, u nas na Zemi je to v prdeli....
-= Sweet Tooth #3 1000w (400+600) bubblers =-
-= Outdoor 2003 aneb pokus s indoorem venku =-
-= Gumby hash - hasis pomoci gravitace - levne a efektivni =-
-= H2O Energie =- -= Energie u Pramene=- forum

Old Post 05-05-2007 v 08:00 AM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

taky se přiklánim v negativním k BioOlu. Zprvu sem byl nadšenej že funguje a jásal sem ale ty svině svilušský se za tejden objevily zase...listy mastný byly fest ale to mě nějak nevadilo.
od tý doby sterilizuju raději půdu

Old Post 05-05-2007 v 18:31 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grosancho
Stálý Člen

Karma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

kupujte si proste overene hnojky AH, GH, Plagron apod a nemusite resit ty levne sracky co vam udelaj leda plisen v bubbleru

Kdo chce moc, nemá nic... - megalomanství.

- - - 1,5 square meters - 6 hundred Watts - 9 plants - FIRECRACKER - Nutriend Film Technique - sklizeno - - -

Super HPS 600W - 5x Chronic, 4x White Rhino - sklizeno
Bubbler - HPS 150W/Super HPS 600W - 4x Chronic - sklizeno

„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."
Bob Marley

Old Post 02-10-2007 v 11:49 AM
grosancho je offline   Profil uživatele grosancho   Find more posts by grosancho   Foto galerie člena grosancho   Click here to Send grosancho a Private Message   Add grosancho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od Locus
Přípravky Bio-Ol, Bio-An (na nic, kyti jsou pak mastny, hnusny, smrdi a mesic se tech sracek nezbavite)
a Prazske hnojivo (vyhozene penize za drevene uhli a trochu chemky)

...bio-an se mi dobre osvedcil na stonkovou plisen u venkovek...

Old Post 02-10-2007 v 13:37 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jpt
Stálý Člen

Karma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

NAprosto nespokojen se stimulaxem II. Proste ani jeden rez se nechytil. PAk sem si odlil od kamose trosku Stimulaxu III a muzu vrele doporucit. Vzal jsem kostku RW rozpulil ji , POLOZIL dovnitr rez a na rej nalil trochu ST. III. Rizky se krasne chytnou :-)

Old Post 22-10-2007 v 18:35 PM
Jpt je offline   Profil uživatele Jpt   Find more posts by Jpt   Foto galerie člena Jpt   Click here to Send Jpt a Private Message   Add Jpt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
muscaria
Stálý Člen

Karma uživatele muscaria - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Pripravek Bio-Ol me zatim vzdy pomohl na msice bez problemu, listy jsou trochu dele mastnejsi ale po tejdnu OK.

Old Post 23-10-2007 v 10:52 AM
muscaria je offline   Profil uživatele muscaria   Find more posts by muscaria   Foto galerie člena muscaria   Click here to Send muscaria a Private Message   Add muscaria to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

BUD rot stop - postřik proti plísní, pomůže Vám jenom odlehčit peněženku o pár stovek

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 23-10-2007 v 12:09 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od Michaelos
¨nejvetsi sracka je kristalon

možná by bylo dobré, když už něco takového napíšeš, trošku to podložit zkušeností...
za takovýho výkřiku se toho growers moc nedozví

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 25-10-2007 v 07:06 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás