Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdyz je huleni tak hulim.
Kdyz nejni huleni tak nehulim.
Proto nechapu lidi ktery musej hulit kazdej den. Sam hulim docela drsne. More shotu ale nikdy bych se nesnizil k tomu obchazet znamy a nabizet jim veci na prodej aby bylo na skero jako nekteri moji "znami".
To uz je zoufaly. Takovy lidi mi pripadaj stejny jako smazky.
to hydrantek: přesně tak K+, když je hulení rád si zahulim, když neni tak prostě neni a nepudu k dilerovi si koupit, natož rozprodávat někde nějaký věci, nebo někomu vykrádat políčka..........
Jo jo, huli se když je a když není tak nekupuju ani nečóruju.... Na hulení je fakt skvělý že mě to pokaždý skouří, stačí jeden špek a je pohodička, hulim pravidelně každej den, když přijdu z práce tak si dám špeka, zapomenu na všechny problémy a je pohoda. Fakt se tim uklidňuju a je to úplně něco jinýho než cigára a alkohol. Cigára nesnášim, nikdy jsem je ani nevyzkoušela a je to pohoda. A s alkoholem ty dávky musíš zvyšovat což s ganjou nemusíš a to je na tom to parádní...
Je to skvělej lék jak se odreagovat a žít si v pohodě. A o POHOĎE ten život je, ne?
No já třeba nesouhlasím s tím, že by se problémy měly řešit vyhulením špeka a poté hozením za hlavu... Je to lákavé, to jo, ale většinou se tím nic nevyřeší, jen se to dočasně odsune.
Nemyslela jsem to tak že problémy řeším vyhulením špeka, ale tak že na čas zapomenu na práci a problémy v ní... Člověk se po práci potřebuje trochu odreagovat ne?
No to jo, ale to já si zase říkám, že odreagovávat se každý den jointem není pro mě to pravé... Odreaguju se spolehlivě třeba tím, že si jdu zaplavat, nebo se zabít na bruslích a špeka si dávám spíš když je dobrá náladička a pořádně si ho vychutnám.
To já si to taky vychutnávám a každej den taky nehulim... Někdy se hulí víc, když třeba přijdou kámarádi a někdy si dáme s přítelem jen malinkýho jointíka.... a je to v klidu... žádná závislost...
Chce to jenom silnou vůli a chuť do toho přestat. Musíš vědět proč a pořád si to uvědomovat a jde všecko. Přestávám kouřit a myslím, že to zvládnu.
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Chtěl bych varovat před zlehčováním psychické závislosti před fyzickou. Ve skutečnosti je vě většině případů fyzická závislost menší problém než psychická. Kdyby byl např. pervitin jenom o fyzické závislosti, nebyly by s ním takové problémy. Protože pokud nejste opravdu totálně prosmažený heárci, že byste detox nepřežili, tak zbavení fyzické závislosti není zas takový problém. Je to sice hóóódně nepříjemný, bolí to, ale přinejhoršim za tejden na detoxu se fyzický závislosti zbavíte. Ale jak jednou budete psychicky závislí, tak tu chuť budete mít celej život. Je to jako rozdíl mezi tím, když vám někdou řeže ruku cirkulárkou nebo kapesním nožíkem. Cirkulárka sice vypadá hrozivějc, ale kapesní nožík bolí víc.