Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zkus www.smokeshop.cz (firma Shanti) a tam najdeš na levé straně pod nabídkou zboží popisy, zobrazení všech "kuřáckých vynálezů", bongy, šlukovky, skleněnky, čilumy, vodní dýmky a veškeré potřebné příslušenství. Pokud umíš anglicky, pak stačí naťukat www.bongs.info a všude je toho plno.
co plasite.aj ked z tych korenov urezes,tak to v pohode rozchodi.o opaku ma presviedcat nemusite spravil som to raz a cuduj sa svete,tak ta kveetina vyzerala tak isto jak ostatne.tej kytke nic neni,skor by som sa obaval,ze co je to za zlte flaky na tom rozostrenom liste
k tym dieram,sak ich urob zo spodu dakym horucim predmetom
Záleží na tom jaký druh písku jsi do květináče přidal. Pro účely zahradnické je doporučován písek hortikulární (horticular sand), který je nějakým způsobem upraven, aby zbytečně nepřenášel ty různé mikroby, parazity apod.
Písek z dětského pískoviště, zejména tam kam se chodí večer vyměšovat pejsci nebo kočičky není ten nejvhodnější :-)
Písek říční či písek užívaný do betonu je obvykle čistší a hrubší, pro zahradnické účely i použitelnější.
P.S. ačkoliv má poušť Sahara HODNĚ písku, ten je např. pro stavební účely naprosto nevhodný. U nás Saharu ještě nemáme, takže v každém Baumaxu, OBI či zahrádkářství se nějaký přijatelný písek pro zahradnictví najde. Peace and Pot.
Původní příspěvek od radew jinak já sem začátečník a vim totálně hovno, a navíc sem blbej jak poleno, takže bych nějak potřeboval vysvětlit jak je to se Samicema a SAMCEMA..
Na kterym pohlaví rostou semínka ? Který se hulí ?
Něco sem čet, že když zjistim, že mam samce, tak s nim od SAmic rychle pryč.. proč
?????
Si tu zaregistrovaný asi 9 mesiacov,takže minimálne tak dlho vieš,že nejaká tráva existuje .Nechápem celkom,načo pestuješ ak Ťa to nezaujíma?A ak Ťa to zaujíma,tak si si asi aspoň trochu prešiel grower a potom nechápem,že si neprišiel na takéto základné veci,stačí si prejsť pár threadov, aspoň trochu rozmýšľať a takéto otázky by si tam nedal
Na zamyslenie pre carlosa a spol.:Ako to,že takéto informácie nie sú vo FAQ???
Inak len tak pre zaujímavosť,až na nejakú výnimku(tuším morský koník) a okrem hermafroditov je vždy SAMICA,kto prináša potomstvo,čo u tejto rastliny predstavuje SEMIENKO=potomstvo.Neviem síce presne,ako je to v rastlinnej ríši,možno je tam viac výnimiek ako v živočíšnej,ale prvé,čo by ma napadlo je,že semená bude mať samica!Heuréka
expiry_date1:Jo, taky jsem mu chtěl napsat, ať se koukne do FAQu a radši jsem se pro jistotu kouknul, jestli to tam je a ono nic. Myslím si, že tohle je to základní, co tam mělo být. Je fakt, že je to do celkem logické, že potomky nebude plodit samec, ale pro úplného začátečníka, který se nad tím nezamyslí, může být celkem problém to tady najít... Btw.Pro mě je to taky novinka!
No,asi sa predpokladá,že kto sem zavíta,asi vie o čom.A ešte keby tam bol aj presný návod,ako to húliť a čo presne húliť,tak to mi už príde ako navádzanie
U človeka(ak nie je postihnutý) sa predpokladá,že dokáže informácie kombinovať,porovnávať a vyvodzovať závery.Pravda,ak nemá krátkodobú pamäť úplne v pr**li,čo by som predpokladal u dlhoročného huliča,čo asi človek,ktorý nevie čo sa vlastne húli,nebude
Ale každý sme nejako začínali