Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
praxere taky jsem o tom premyslel, tak pred 5 lety. Ted jsem uz vyrostl a vim ze samec ti muze okopulovat samici i na 3 km a technika neni moc pohlavne stabilni, takze pocitam s tim ze nenajdes vsechny koule na 20 nebo treba i 100 kytkach. taxi uvedom, ze tim ze sadis kdekoliv, tak znicis urodu vetsine pestitelu v okruhu 3 km, coz je rozsah asi 30 km2.
Hele, a ty jsi zas jeden z tech, co si mysli, ze vsichni na vsem strasne vydelavaj, ze? Odecti si od te stovky to postovny (na tom vydelava posta), pak si odecti navrh a tisk letaku, co u toho je, dal baleni a zbyde ti nepatrna castka za 100 seminek. Jsem ci docela jistej, ze Konopa na tom nema nic, tak akorat ze se pokryjou naklady...
1/ Lidem, co jde o jejich ,,milovane modely''- Sobci, o co vam jde? O dekrim, nebo o to,abyste si ten svuj ,,SKANK'' mohli narvat az...
2/ To, ze jeden samec opyli konopi v okruhu 30 km- Bullshit.
Predloni jsem mel flek 400 metru od pole techniky. Mezi tim byl les. Nenasel jsem ani seminko. Budto jsem Harry Potter, nebo ta teorie ma trhliny.
3/A vam pripada super, ze budou policajti vyjizdet kvuli kytce techniky?
Panove, uvedomte si, ze policie je placena z Vasich dani.
A to chvilku, co mlati obuskama do techniky mohli bejt nekde jinde. Treba pracovat.
Vam pripada fanj zabijet cizi cas? Kdyz to nekdo dela s vasim casem, vadi vam to...
4/Kdyby sis nasel tread o seminkach ze Zverimexu, zjistis, ze zrovna moc neklici apod. A predstava, ze by na tomhle Konopa vydelala je smesna.
5/ Proc zatahovat konopi nekam, kam nepatri? Co kdyz dojde k tomu samymu jako s kralikama v Australii. Vsichni vime, ze konopi je silenej plevel, a jakmile naroste zacloni CEMUKOLIV. Treba nejake chranene vzacne kytce. Chapu, ze ze strany logiky nekterych na tomhle serveru- Nezhuluje, nema cenu, aby to zilo, to moc lidi nedojme.
6/ Technika je opravdu pomerne zparchantela odruda, nevim, proc KDYZ UZ sadit striktne techniku a ne nejakej noname. Neznam growera, kterej by nemel dost seminek
7/ Dalsi vec: Videl jsem tu napad sazet na pozenku skoly. Doufam, ze to je vtip. Vubec, sazet konopi na cizi pozemek je nehezke.
Prijedou benga ke skolni zahrade, najdou konopi, 20 kytek. 19 jich jeOK, ale jedna takova zmutovana mrcha ma 0.4% THC. A co ted? Vyroba drog na pozemku skoly... Co by tomu rekla TV nova...A vlada?
A co treba reditel te skoly? Ten je vam u p****!
Stoned_r41d3r :
to s pozemkem školy byl samozrejme vtip.
Ta odruda od konopy je garantovana, že ma pod 0,2% takže je ještě procento rezerva.
Policie je placena z našich daní to maš pravdu.
Bylo to myšleno tak, že policie bude řešit par kytek techniky, a (v ramci času ktery na to maji vyhrazeny) chytí mnohem mene malých pěstitelu thc aktivniho konopi. Navic se to dostane do medii a urychlí do dekriminalizaci.
Cuz.Docela fajn nápad.Bydlim na hlavní a vůbec by mi nevadilo kdyby tu hroznou selnici s kolejema lemovala marihuana.Konec konců mel bych z okna pekný výhled.Jenomže to je trochu nereálný nekdo bude házet sondy z oken a uvidí mě.Za barakem mam takovej opuštěnej park tam moc lidí ani nechodí tak by tam ta kytka mohla volně růst.ale 100 semen je malo na ten park.Nemáte nekdo ranec semen noname?
praxer :To je sice krasny, ze prvni generace ma 0.2, ale je potvrzeny, ze gen, kterej udrzuje THC pod 0,2 je generace po generaci slabsi.
Pro tuhle kytku je prirozeny obsahovat THC, takze jakakoliv snaha ten jev potlacit jde postupem casu vnivec.
Nevim, pokud Ty chces vysadit 100 semen, neni to uz PAR.
Nevim, zda maji policajtci vyhrazeny cas(napr. mezi 14-14:30) na chytani zhulencu a zaroven nevim, ci zaplneni prirody plevelnym konopim muze nejak signifikantne ovlivnit pocet chycenejch groweru.
Prece jenom, kytka, o kterou se pecuje tu pozna i hodne hlupej fizl na druhej pohled.
Nevim, jak zapleveleni prirody ,,tou silenou zhulenou mladezi'' urychli dekrim, videno z uhlu pohledu TV nova, dosahneme opaku
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
mno...
dle svého svědomí musím souhlasit se Stoned raiderovo body 1-4 a 7 naprosto - s tím, že spešl vyjádření bodu 1 mi běží hlavou od prvního příspěvku typu "oprcá nám to naše šlechtěný modely", takže pod Stoned raiderovo formulaci se virtuálně podepisuju....
na bod 4 bych musela mít více znalostí, pokusím se je získat; takže nemůžu ani souhlasit, ani nesouhlasit, neb o tom vím moc málo a nerada si dělám definitivní názor, nemám-li relevantní info pro jeho vytvoření
s 6 souhlasím s tou výhradou, že pokud už se bude sázet technika, jen bude mnoho povyku pro nic, kdežto když se bude sázet noname, bude mnoho povyku pro něco, takže IMO chcete-li sázet konopí, aby si na to lidi zvykli, tak holt jedině techniku
ohledně sázení na cizí soukromý pozemek /resp. pozemek, kde je JASNEJ odpovědnej člověk, školní zahrada a tráva rozdělující vozovku je IMO docela rozdíl.../ jsem nedávno při rozhovoru s jedním growerem reagovala dosti jasně, že je to pro mě NEAKCEPTOVATELNÝ), mám stejný názor jako Stoned raider
praxere, problém je v tom, že sice odrůda garantovaná být může, leč doporučuju si přečíst uvedený thread (mno já taky tak trochu nechápu společenskou nebezpečnost pana Žáčka ) http://grower.cz/forum/showthread.p...845#post238845, cituji laboratorní analýza prokázala, že namísto povolených 0,3 procenta omamné látky obsahují Žáčkovy rostliny 0,35 procenta. „Semínka jsem koupil od oficiálního dodavatele Agritec Šumperk a některé kytky měly v sobě o pět setin procenta nad normu.
jinak souhlasím s tím, že policie bude mít "míň času" na pátrání po malých pěstitelích, jenom mi tam furt lezou dvě věci - nebude policie docela logicky nasraná a nebude tedy "oplácet" vyšším nasazením na hledání políček? a druhá věc - pořád jako nejprospěšnější a nejsmysluplnější vidím "vzdělávání se" u huličů, aby pak mohli rozumně odpovídat na případný dotazy či rovnou slovní útoky odpůrců; aby šířili relevantní informace
takže já osobně vítám každou snahu změnit vnímání veřejnosti, za což Konopě děkuju, neb dle mého názoru tím minimálně rozjíždí přemejšlení v hlavách huličů....
ale prosimvas o jakem boji to mluvite? nechci vam krivdit ale naprosta vetsina z vas se za par let na growing vysere takze se legalizace nedocka v ty dobe kdy by se to hodilo (nebo taky vubec). Pestovat se da snad i ted a legalizaci vysazenim 100 semen (z kterych se pulka nechytne a druha pulka kytek uschne) nezaridite. jesti k legalizaci u nas dojde tak az postupnou vymenou generaci. k tomu sobectvi-to je vazne usmevne, jak si se ke growingu dosal, asi jsi nechtel vyrabet konopny lana vid? az ti celou urodu a pulrocni praci znici nevytrhutej samec (nemusi jit o techniku) budes mluvit jinak.
Semínka používám(e) jako přísadu do krmení nebo přímo na háček metodou na vlas
Nejvíc je milují kaprovité ryby protože jak jistě fšichni vědí maj ranec proteinů a proto je vhodné používat je obzvlášť na podzim , v době kdy si ryby dělaj zásoby na zimu
Cena v rybářských obchodech ( v průměru ) : do 60 Kč / 1 kg
Jednou sem si je koupil na sázení a rozházel to sousedce po zahradě Gdyž sem se po 14 dnech mrknul jestli to vyklíčilo tak tam byli 3 nádherný kompaktní kyti , dal sem si je k sobě na zahradu a druhej den tam hučela do ňáký báby že jí tam rost takovej krásnej stromeček do špičky a že jí ho někdo ukrat A to sem je
nesázel ale fakt jen rozhodil na široko
2 letáky sem si obědnal až bude mít někdo svátek nebo narozky