Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, tagze par veci, snad ti to pomuze:
Cim vic budesh protrhavat listy, tim rychleji to poroste do vysky.
Pokud budesh kupovat TDcko, kup 250tku, a k tomu dvourychlostni vypinac( a samozrejme termostat). Jde to pak dat na pulku vykonu a tim se rapidne snizi hlucnost.
expiry_date1: kdesi vyse jsi napsal, ze bubbler mit nebudes, takze z toho randal nebude ... ja taky nemam bubbler, jen je treba tu vodu ve vanicce neustale promichavat a provzdusnovat, k nemuz prave vzduchovy cerpadlo a kameny ve vanicce slouzi... je urcite dobre, aby ty kameny delaly male bublinky (jako ze sodovky), aby se voda dobre provzdusnila. i kdyz pravda, ja bych to v mapitu ani nepotreboval, protoze uz to je velmi vzdusnej material. ale hybat s tou vodou je potreba...
ad fotka: obcas nejakej vzduchovaci kamen utece na hladinu a to je pak randal celej den, protoze jim clovek nechce pres noc (ve dne) otvirat.
1: Trifid. Vsechny 3 vrcholky patri nezastiplemu keri rozlezlemu pres temer ctvrtinu skrine.
2: je to divny, ale v levym zadnim rohu mi vzdy vyroste dlouhan
3: totez v zajimavem modrem havu
btw: tentokrat jsem nestipal zadnou z kytek a nechal je proste jet... zato napriste uplne otocim - zkusim FIM do ScrOGu
27. den kvetu (vcera). v roztoku mi tak po tydnu trochu klesa pH, je mi divne, ze po takove dobe ... vzdy to spravim trochou hnojek a po deseti dnech stejne menim roztok, takze zadna tragedie
edit [bugreport]: proste nechapu, ze se ty fotky musi pridavat jak se jim chce ... tentokrat presne v opacnem poradi. ja vim z vlastni zkusenosti, ze se phpcko debuguje blbe, ale vsechno jde kdyz se chce... ostatne ja uz jsem nabizel, ze bych se na to podival... ale abych si jen nestezoval, neco co by mohlo pomoct - browser tag: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050921 ... z wokenni Mozilly to nezlobi...
Mam na tebe dotaz...vidim u kazdyho vyvodu takovy malinkaty ufo, to je neco, co zabezpeci, aby se vsechny zavlazovaci jehly spustily zaroven? Pokud jo, odkud to je a kolik to stoji a jaxe to vlastne jmenuje?
hehe vidis, ja to zrovna napsal k tobe do threadu
takze je to tlakovy cidlo, ktery si pocka na zvednuti tlaku v rozvodny hadici. v Natural Technologies maji 4mm kapilarovej system, neucpavaji se jako tenky...
borosilikatova trubice simax 125mm, 400mm delka, 3mm tloustka. na koncich plechove objimky s hacky, na jedne strane s pruchodkou na kabel a prichytkou na objimku zarovky. stinitko je uvnitr.
Mylar je fólia,ktorá sa používa na úpravu stien v pestiarni,mal by mať vysokú odrazivosť.Len neviem,či by takú teplotu vydržal,takže treba zistiť.Ale myslím,že ten plech je na to najvhodnejší.Istota je istota
Máš to fakt super!Dúfam,že Ťa stihnem potešiť ešte pred Vianocami
Nekolikrat uz jsem to pres to DTPcko zkousel, a pokazde mi rekli, ze uz mylar nemaji, a ze ho nebudou kupovat, protoze to nikdo nechce. Prej to musej koupit v nejaky obrovsky roli, a pak jim to lezi na sklade. Dej vedet, jaxi dopadl.
to Mr.Pipes:tuze nevypadá to zle,myslim že to bude dobrý,ale chce to ještě čas,Pěstu zdar a K4YOU.....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE