Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rappa a spol. - když někdo pořádá srázek nebo pařbičku nevidim důvod proč by měl zvát lidi který nezná a nikdy neviděl - je úplně fuk jestli pěstujou nebo ne - nevim kde se bere v omnihašovi ten sebestřednej pocit ublíženosti že neni středem groweru a že mu neposlali automaticky pozvánku na sraz
dudušek - mmm Maharsi - to je ten fajn člověk co si vyrobil víc nicků a dával sám sobě karmu žejo a vyhrával webový aukce na semínka na stovky dolarů který pak tejral pod dvěpadinou a jak píšeš - výměna i degustace proběhla takže zas tak strašný to nemohlo bejt ne??? a ad organizace - myslim že určitá živelnost, neorganizovat a punkovost je pro mírnej underground skoro nutná
good luck
s.
btw. nevim jak přetrvává v lidech to komoušský myšlení - žádná elita na groweru neexistuje - akorát sou různý regionální partičky lidí co se znaj mezi sebou a vobčas se to prolne
to Snark: Mám za to, že Omni to myslel jako nadsázku a ne že je naštvanej, že ho nikdo nepozval. Jinak já taky moc lidí z groweru neznám a rád bych je poznal, proto sem reagoval... Jestli je to partička lidí, který se vídaj a občas se prolnou - ok, jasný , tak to jo.... Je ale zároveň jasný, že se potom žádný jiný lidi z groweru nikdy nepoznaj, pže se bude jednat o jednu a tu samou bandu. Mno, nic. Jinak si myslim, že Omni a Jesus naštvaný nejsou, jen možná nebyl pochopen jejich humor, kterej mi je celkem blízkej...
to Voidman:
Jasný chápu, ale na druhou stranu pokud se sejde nějak neoficiálně parta lidí někde v klubu, tak tam snad nenaběhne komando, kde si každýho zúčastněnýho prověřej a udělaj domovní prohlídku.IMHO. A i kdyby, tak sem od tebe etl příspěvek, že třeba k tobě chodí hromada známejch, ví že doma pěstíš a ty si s tim moc hlavu nelámeš, pže bys dostal dle tebe max. podmínku. Já to taky tolik nehrotim, ale pravdu máš - bezpečno není nikde... No a možná se uvidíme v úterý večer, páč bydlim kousek od tebe (sem tajnej)
Nevim,jestli někdo čekal hostesky v plavkách co nosej špeky a rozpravu na úrovni,tak by byl asi zklamanej.
Mi s menší partičkou jsme dorazili cca na 8,řikal jsem si jen žádný indiky,no a za hodinku se stavil Udl(Black domina) a bylo to .
Bum a šum,jsem rád že jsem to promítání neviděl rozmazaně jen já
Zajímavím oživením byla přednáška mistra papáji,který nekompromisně vysílal hesla všema směry
add Maharsi:chtěl jsem si udělat názor sám,dudušek mě pozval na faju,myslel jsem že pokecáme,ale ouha,jakmiíle se nachvíli Dudu ztratil,jako kdyby jsem tam nestál,absolutně uzavřenej člověk.
V tu chvíli jsem ho nepochopil.
Ďjůďák měl co dělat aby mě poznal že
Chell,jak jsem z jednoho krátkého rozhovoru pochopil,kámoška o které jsem to ani nevěděl,bydlí kousek ode mě.
Nemluvil jsem s Hlavou,Vrrnítkem(s těma jsem si psal předem)Carlose mi ukazoval Aleš,ale nějak nebyla příležitost.
Chtělo by to takovouhle akci vlétě venku,džbán jsem jaksi nestih.
Pochvala všem kdo se o to nějak zasloužili i těm kteří se zúčastnili.
jo leto by bylo idealni - vic mista, klidu, etc..
no kabutaku - sem fakt mel trosku zelenej opar, ale aspon jsem te poznal jeste
2 all nezucastnenych - bych to nebral jako elitarstvi - prece jenom vyhlasit to verejne, tak tam bude preplneno mini-jestirkama, ktery budou sockovat naky gesa + riziko necekanych (a nevitanych) navstev mnohem vetsi
btw - pod jakym nickem je tady sakra MISTR MC SHPINA
to snark - jo máš pravdu, zas tak strašné to nebylo ne, bavil jsem se. Jinak Maharsiho už rozebírat nebudu, prostě si každý na něj musí udělat svůj názor. Jinak s těma regionálníma partičkama máš pravdu, z moho kraje znám skoro všechny, ale jakmile vidlák jako já, vyrazí do velkoměsta, tak je hned stracen
UdL - já tam byl od 19,30, možná jsme se tam viděli, ale je to hold taková uzavřená společnost. btw. neseděl jsi náhodou kolem té 19,30 navrchu s Jedubabkou( v té menší místnosti, kde byl fotbálek??)
Kabuto - jo, je to velmi uzavřený člověk, ale člověk si k němu najde cestu když chce. Jinak prosím tě, co jsi nám to dával za modýlek?? Odpálilo mě to úplně někam jinam už jsem toho vcelku dost vykouřil v životě, ale za poslední rok to bylo v tu danou chvíli, jako bych dostal palicou po hlavě ale je fakt, že jsme hulili už od brzkého odpoledne Jinak hostesky jsem nečekal, to je fakt....
edit: jo díky Kabuto, ale fakt jsem to poznal
Buď to byla Belladona z venku nebo g13/OCxFR - oba odpovídají popisu,ale teď fakt nevimbylo toho moc,každopádně oba modely Out (což by tebe mohlo zajímat)
g13 jsem měl venku kvůli oprcu se samcem popelky
jak to bylo vlastně s tím pozváním? já jsem myslel, že jsou zváni všichni, ne jenom někdo. osobně jsem přemýšlel o tom, že bych přijel, ale co bych tam dělal, když nemám svoje hulení. cítil bych se nepříjemně, teda alespoň zezačátku. někdy příště
Je celkem zajímavý číst tady pubertální a postpubertální vzdechy uražených lidí, který nebyli pozváni Uvědomte si,že členství v G. nezaručuje automatická zvaní na každou akci. Prostě se jen sešli lidi, kteří spolu komunikují více.....To je i jeden z důvodů, proč jsem nebyl pozvanej já. Prostě každej má tu svojí "krevní" skupinu....A zas tak tajný to asi nebylo, když jsem cca 2 dny před akcí věděl kdy a kde to bude a kdo tam cca bude......
keep growin'
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Cože..??? Tam byla i vrrnítko..??!!! chjo...
Další člověk, koho jsem tam propásnul..
Jo a MC MISTR SPHINA!!! Taky by mě moc zajímalo, jestli je tu přítomen na groweru - a pod jakým nickem. Byl jsem dost překvapen, když jsem ho tam viděl.. řešil jsem, jestli tam je v rámci grower akce, nebo jen tak soukromě..