Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Byli jste na srazu v Boileru? Jak jste byli spokojeni?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

rappa a spol. - když někdo pořádá srázek nebo pařbičku nevidim důvod proč by měl zvát lidi který nezná a nikdy neviděl - je úplně fuk jestli pěstujou nebo ne - nevim kde se bere v omnihašovi ten sebestřednej pocit ublíženosti že neni středem groweru a že mu neposlali automaticky pozvánku na sraz
dudušek - mmm Maharsi - to je ten fajn člověk co si vyrobil víc nicků a dával sám sobě karmu žejo a vyhrával webový aukce na semínka na stovky dolarů který pak tejral pod dvěpadinou a jak píšeš - výměna i degustace proběhla takže zas tak strašný to nemohlo bejt ne??? a ad organizace - myslim že určitá živelnost, neorganizovat a punkovost je pro mírnej underground skoro nutná
good luck
s.
btw. nevim jak přetrvává v lidech to komoušský myšlení - žádná elita na groweru neexistuje - akorát sou různý regionální partičky lidí co se znaj mezi sebou a vobčas se to prolne

Snark in the System

Old Post 04-11-2005 v 09:24 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Sn: si tam měl poslat svýho emisara O.....heh...

Old Post 04-11-2005 v 09:38 AM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

to Snark: Mám za to, že Omni to myslel jako nadsázku a ne že je naštvanej, že ho nikdo nepozval. Jinak já taky moc lidí z groweru neznám a rád bych je poznal, proto sem reagoval... Jestli je to partička lidí, který se vídaj a občas se prolnou - ok, jasný , tak to jo.... Je ale zároveň jasný, že se potom žádný jiný lidi z groweru nikdy nepoznaj, pže se bude jednat o jednu a tu samou bandu. Mno, nic. Jinak si myslim, že Omni a Jesus naštvaný nejsou, jen možná nebyl pochopen jejich humor, kterej mi je celkem blízkej...

to Voidman:

Jasný chápu, ale na druhou stranu pokud se sejde nějak neoficiálně parta lidí někde v klubu, tak tam snad nenaběhne komando, kde si každýho zúčastněnýho prověřej a udělaj domovní prohlídku.IMHO. A i kdyby, tak sem od tebe etl příspěvek, že třeba k tobě chodí hromada známejch, ví že doma pěstíš a ty si s tim moc hlavu nelámeš, pže bys dostal dle tebe max. podmínku. Já to taky tolik nehrotim, ale pravdu máš - bezpečno není nikde... No a možná se uvidíme v úterý večer, páč bydlim kousek od tebe (sem tajnej)

Old Post 04-11-2005 v 09:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Nevim,jestli někdo čekal hostesky v plavkách co nosej špeky a rozpravu na úrovni,tak by byl asi zklamanej.
Mi s menší partičkou jsme dorazili cca na 8,řikal jsem si jen žádný indiky,no a za hodinku se stavil Udl(Black domina) a bylo to .

Bum a šum,jsem rád že jsem to promítání neviděl rozmazaně jen já

Zajímavím oživením byla přednáška mistra papáji,který nekompromisně vysílal hesla všema směry

add Maharsi:chtěl jsem si udělat názor sám,dudušek mě pozval na faju,myslel jsem že pokecáme,ale ouha,jakmiíle se nachvíli Dudu ztratil,jako kdyby jsem tam nestál,absolutně uzavřenej člověk.
V tu chvíli jsem ho nepochopil.

Ďjůďák měl co dělat aby mě poznal že

Chell,jak jsem z jednoho krátkého rozhovoru pochopil,kámoška o které jsem to ani nevěděl,bydlí kousek ode mě.

Nemluvil jsem s Hlavou,Vrrnítkem(s těma jsem si psal předem)Carlose mi ukazoval Aleš,ale nějak nebyla příležitost.

Chtělo by to takovouhle akci vlétě venku,džbán jsem jaksi nestih.

Pochvala všem kdo se o to nějak zasloužili i těm kteří se zúčastnili.

peace Kab.

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 04-11-2005 v 09:57 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Kabu: tak ta domina se koukám podepsala na více lidech... Já už pak ani nemluvil...

Lidi - sklízejte indiky dřív, je to pak strašnej mazec! Sorry za OT!

Fotr woe!

Old Post 04-11-2005 v 10:03 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

jo leto by bylo idealni - vic mista, klidu, etc..
no kabutaku - sem fakt mel trosku zelenej opar, ale aspon jsem te poznal jeste
2 all nezucastnenych - bych to nebral jako elitarstvi - prece jenom vyhlasit to verejne, tak tam bude preplneno mini-jestirkama, ktery budou sockovat naky gesa + riziko necekanych (a nevitanych) navstev mnohem vetsi
btw - pod jakym nickem je tady sakra MISTR MC SHPINA

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 04-11-2005 v 10:13 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Dyť se může domluvit grupa třeba z moravy a udělat si sraz,jen to zorganizovat že?

KABUTO

OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 04-11-2005 v 10:21 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Příspěvek č. 24

Přesně. Zrovna jako se teď dohadujou třeba seveřani a pindaj něco o úterku, že!

Wíme!

Fotr woe!

Old Post 04-11-2005 v 10:34 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

zaujímave počteníčko smer kurárna nie

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 04-11-2005 v 11:12 AM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

to snark - jo máš pravdu, zas tak strašné to nebylo ne, bavil jsem se. Jinak Maharsiho už rozebírat nebudu, prostě si každý na něj musí udělat svůj názor. Jinak s těma regionálníma partičkama máš pravdu, z moho kraje znám skoro všechny, ale jakmile vidlák jako já, vyrazí do velkoměsta, tak je hned stracen
UdL - já tam byl od 19,30, možná jsme se tam viděli, ale je to hold taková uzavřená společnost. btw. neseděl jsi náhodou kolem té 19,30 navrchu s Jedubabkou( v té menší místnosti, kde byl fotbálek??)
Kabuto - jo, je to velmi uzavřený člověk, ale člověk si k němu najde cestu když chce. Jinak prosím tě, co jsi nám to dával za modýlek?? Odpálilo mě to úplně někam jinam už jsem toho vcelku dost vykouřil v životě, ale za poslední rok to bylo v tu danou chvíli, jako bych dostal palicou po hlavě ale je fakt, že jsme hulili už od brzkého odpoledne Jinak hostesky jsem nečekal, to je fakt....
edit: jo díky Kabuto, ale fakt jsem to poznal

Naposledy upravil Dudušek 04-11-2005 v 11:40 AM

Old Post 04-11-2005 v 11:33 AM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Kde se vubec tahle akce davala na vedomi?O nicem jsem nevedel a nic tady na groweru nevidel.Mno nic no..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 04-11-2005 v 11:41 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Buď to byla Belladona z venku nebo g13/OCxFR - oba odpovídají popisu,ale teď fakt nevimbylo toho moc,každopádně oba modely Out (což by tebe mohlo zajímat)
g13 jsem měl venku kvůli oprcu se samcem popelky

sory OT.

KABUTO

OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 04-11-2005 v 11:43 AM
UdL
chat virus

Příspěvek č. 29

Dudu: JJ, seděl jsem tam vedle Jedule! Nahoře...

Kabu: Romulana jsem tam taky posílal, ale jiný partě... Na vás jsem si nechal tu Dominu.

Fotr woe!

Old Post 04-11-2005 v 14:07 PM
Host
Host

Příspěvek č. 30

jak to bylo vlastně s tím pozváním? já jsem myslel, že jsou zváni všichni, ne jenom někdo. osobně jsem přemýšlel o tom, že bych přijel, ale co bych tam dělal, když nemám svoje hulení. cítil bych se nepříjemně, teda alespoň zezačátku. někdy příště

Old Post 04-11-2005 v 14:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Je celkem zajímavý číst tady pubertální a postpubertální vzdechy uražených lidí, který nebyli pozváni Uvědomte si,že členství v G. nezaručuje automatická zvaní na každou akci. Prostě se jen sešli lidi, kteří spolu komunikují více.....To je i jeden z důvodů, proč jsem nebyl pozvanej já. Prostě každej má tu svojí "krevní" skupinu....A zas tak tajný to asi nebylo, když jsem cca 2 dny před akcí věděl kdy a kde to bude a kdo tam cca bude......
keep growin'

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 04-11-2005 v 14:43 PM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Cože..??? Tam byla i vrrnítko..??!!! chjo...
Další člověk, koho jsem tam propásnul..
Jo a MC MISTR SPHINA!!! Taky by mě moc zajímalo, jestli je tu přítomen na groweru - a pod jakým nickem. Byl jsem dost překvapen, když jsem ho tam viděl.. řešil jsem, jestli tam je v rámci grower akce, nebo jen tak soukromě..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 05-11-2005 v 08:22 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás