Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kapka1 - Na pyrotechniku je bezvadnej ale ja myslim ze uz se volne koupit neda..Nevis kde by se dneska dal sehnat?Kamos ho shanel na vydoutnani parezu...
Muzes si ho objednat po netu, treba Tady je to hodne seriozni firma, muzu ti ji jenom sam doporucit... ale bacha - samotnej Kno3 nehori, musi byt v urcitem pomeru s dalsima jinyma latkama, napr. cukrem atd... cau
dusičnan draselný jde ještě pořídit v některých drogerkách, 80g pytlíčky mezi konzervantama, komerční název "sanytr"
dále pak obchody s chemií (merci, verkon a spousta neznámých ale zase levnějších).. pokud se bere ve velkém (25kg pytel) tak 45,- za kilo není problém
jooo, tohle my co máme na skladě 10kg neřešíme
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
no jen tak pro zajimavost v jakem pomeru voda a ledek si to redil?? trochu toho trochu toho nebo mas uz odskouseny nejaky idealni pomer a jak casto si to tim zalival?? diky moc
Mam na to specialni pomer a to: 65g KNO3, 35g Cukru, 65ml vody, dáš to vsechno varit a az to shoustne ( poradne zhoustne ) tak to das treba na alobal ve forme placky (lip schne ) a susis dokudo to nebude seuchy... dobra vec je taky dat stejnej pomer akorat ze bez vody a udelat ztoho "karamel"... schce to hned a ma to stejny ucinky...
Bavime se o dusicnanu draselnym, konkretne o vyrobe dobrych dymovnic
To Jahudka!: Ja sem se taky bal, ale az to budes varit, tak zistis, ze se ti nemuze lautr nic stat pac je to v mokrym stavu... potom staci malej kousek a cadí to jako svine no co my sme si stim nahrali... puvodne je tato smes stare raketové palivo, ktere se jeste pouziva do nake zabavne pyrotechniky... Muzete si ztoho vyrobit i rakety, nekde ten navod este mam...