Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim dnes jsem musel predcasne sklidit a chtel bych se zeptat jestli nevite co by to mohlo byt za typ ja to totiz nikde nezjistil
a myslim si ze by to mohla byt (mozna) nejaka ta lepsi rostlina..
Predem diky
jo a jeste prosim omluvte kvalitu snimku pouze ty svetle jsou foceny dnes v peknem pocasi
To Champi: Podle mě to bude z 80ti procent sativa a 20 procent indika, podle stavby listu a cele struktury kytky se ale spise priklanim ktomu, ze to bude Sativa... Jinak je fakt pěkná, škoda že si jí sklidil tak brzo, budou to velké stráty na kvalite i kvantitě... Growingu zdar!!!
jj musel jsem trochu uz se projevovala plisen na jedne palici a hroznej fukar bal jsem se ze by se mi mohla prelomit hrozne to sni cloumalo ale jeste jsem nechal asi 5 vetvi u spodku tak to budu kontroloval co to udela
Ca Champi,
mas to fakt pekny - da se říct, že ti závidim, škoda, že se mi taky nic takovyho neurodí
Budes to potom vazit? Zajimalo by me, kolik toho bude... Jo a kolik mas kytek?
Diky,
tohle vsechno co je na fotkach je pouze jedna kytka.
Mel jsem takove 3 ale bohuzel diky silnemu vetru a neprizne pocasi o prazdninach mi zbyla jen tahle jedina
vazit to myslim nebudu stejne si to vsechno nechavat
nebudu velkou cast predam znamemu od ktereho jsem mel semena.
Me totiz ani tak neslo o sklizen jako spis o zabavu pri pesteni a
hlavne zhlidnout jak se takova rostlina vyvijí..
Jasne - maximalne stebou souhlasim... Taky mi moc nejde o sklizen, ale oto se o tu rostlinku starat a zjistovat jeji potreby atd.. Ale sklizen neni vubec na skodu...
Semena jsem mel od kamose a ten to ruzne sezbiral od jinych
pestitelu takze fakt nereknu ..
ale jako hnojivo jsem pouzival jen jedinou vec a to byl ledek v krystalkach ten jsem rozpustil ve vode a zaleval tim rostlinu. mozna se na tom podilelo take trocha vapna ktere bylo kousek opodal od rostliny a destem se rozpustilo v zemine
Ledek draselny, neboli dusičnan draselny, se da sehnat vsude, je to trus myslimze nakych morskych ptaku... Je to skvely hnojivo a daji se zneho vyrabet skvele pyrotechnicke vecicky