Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to mě taky trápilo - jsem si chtěl založit plantáž, udělat koncesi a prodával bych to zabalený a nastříhaný (jako to dělá samson) ale jak říkám - z 1 bych moc neutržil
navíc na prodej snad: Koncese/živnosták, atesty, danové přiznání....
jinak co se tyce zpracovani tabaku do formy jak je v cigaretach ci v samsonu je docela narocne, nekolik fermentaci, propirani....vemte to tak, ze je to v podstate zelenej list...
zdar chlapci,je to bezny, v zahradnictví,že se tam prodava tabak? potrebovala bych ho sehnat,jsem od Brna,je jedno zda semena nebo uz malé rostlinky,ale semena mi nevadí
...minulej rok sem dostal asi 50 takovejch malinkejch seminecek tabaku...vypadaly jako zrnicka maku...tak sem je nasypal mezi venkovky ale zapomnel sem na ne...takze sem to asi vykosil jako plevel...kazdopadne s vyjimkou modelu nevyrostlo nic ceho bych si vsimnul...
No ten okrasnej tabak je vicemene plana odruda nejakych vyslechtenych, treba prave toho virginskyho. A tomu taky odpovida chut. Je to podobny jako jabko co si roste nekde u lesa a je kysely jako prdel a jabko, ktery vyroste na prorezavany, hnojeny a jinak opecovavany jabloni. =o)
Ale kazdymu chutna neco jinyho, nekdo si da rad i to kysely jabko. (Nehlede na to, ze z kyselejch je lepsi jabkovice =o)
At zijou jabka =o) (A neni von to trosku offtopic? Sorry =o)
Ale zpet k tabaku. Na okne mam zakorenenej rizek (dostal jsem ho od [CZ]Neona, za coz mu timto dekuju). Bohuzel nevim jestli je to planej nebo nejakej slechtenej, pozname podle chuti. =o)
Ale mam na vas dotaz. Zabyval jste se nekdo uz nekdy pestovanim tabaku? Zajimalo by me jak si ho mnozite. Jestli ho rizkujete nebo jestli kazdej rok jedete ze seminek (at uz kupovanejch nebo vlastnich). Rizkovat jeste tabak mi prijde zbytecna prace navic, ale zase u tech seminek je mizerna klicivost....
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...