Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Afghani#1 a příbuzné kmeny .
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Jo 40g - to znamená 40g čistejch hulitelnejch suchejch palic. - je to málo?
gramáží jsem myslel gramy - jako celkově na jedné kytce.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 07-05-2001 v 00:11 AM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
INFECTION
Stálý Člen

Karma uživatele INFECTION - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

BUTCH,
jo docela jo ...od Afghanu ze semene bych čekal tak 100
Nevim - se skáčkem moc zkušeností nemám

Old Post 08-05-2001 v 06:02 AM
INFECTION je offline   Profil uživatele INFECTION   Find more posts by INFECTION   Foto galerie člena INFECTION   Click here to Send INFECTION a Private Message   Add INFECTION to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjavinyl
Stálý Člen

Karma uživatele ganjavinyl - 0% Pěstitelská

Obecné afgh Příspěvek č. 19

hele já si myslím že 40 g je docela slušnej výkon hele držím ti palce .co ted pěstuješ? nemáš tady někde fotky těch tvejch afghánů... já měl z těch prvních záštipků docela slušnou pohodo..... see ya

Old Post 08-05-2001 v 06:45 AM
ganjavinyl je offline   Profil uživatele ganjavinyl   Find more posts by ganjavinyl   Foto galerie člena ganjavinyl   Click here to Send ganjavinyl a Private Message   Add ganjavinyl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 20

Infection: 100g suchýho z Afghanu. - tos myslel jako indoor pod 400w sodíkem v 4.5l květináči --- tak to chci vydět toho mistra kterej indoor udělá těch 100g (čisté palice) ze semínek.

Ganjavinyl: No pár fotek uvidíš když klikneš na Butchovu pěstírnu co mám pod podpisem.
Teď dojíždím pár sensi skunku, skunku1 a shivi shanti2.

Nová úroda se skládá z Shivi shanti1,, Super Skunk,,Skunk1,,Sensi skunk,, a outdoor Early skunk. - za několik dní dodám pár fotek.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 08-05-2001 v 23:28 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
INFECTION
Stálý Člen

Karma uživatele INFECTION - 22% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 21

Butch: Ne! Měl sem na mysli outdoor. Já ho vysadim
ven asi tak prvního 1června. Pro tenhle model se mi to zdá OK, co myslíš? Už se těšim na fotečky

Old Post 09-05-2001 v 21:26 PM
INFECTION je offline   Profil uživatele INFECTION   Find more posts by INFECTION   Foto galerie člena INFECTION   Click here to Send INFECTION a Private Message   Add INFECTION to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DannyBoy
Surgeon Machine

Karma uživatele DannyBoy - 98% PěstitelskáKarma uživatele DannyBoy - 98% PěstitelskáKarma uživatele DannyBoy - 98% PěstitelskáKarma uživatele DannyBoy - 98% PěstitelskáKarma uživatele DannyBoy - 98% PěstitelskáKarma uživatele DannyBoy - 98% PěstitelskáKarma uživatele DannyBoy - 98% PěstitelskáKarma uživatele DannyBoy - 98% PěstitelskáKarma uživatele DannyBoy - 98% PěstitelskáKarma uživatele DannyBoy - 98% Pěstitelská

Obecné Afghan Příspěvek č. 22

Zdar ,

Chci se zeptat na tento model "Afghan" , jaké s ním máte zkušenosti z hlediska náchylností , výnosu a kterou Seed Banku doporučíte .

Dík DB

╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗
║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣
╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝.

Seed Bay - Jak na to
Valachy 2007
Valachy 2009
Valachy 2010

Old Post 22-07-2008 v 08:53 AM
DannyBoy je offline   Profil uživatele DannyBoy   Find more posts by DannyBoy   Foto galerie člena DannyBoy   Click here to Send DannyBoy a Private Message   Add DannyBoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Mno tak já ti nabídnu od Sensi Seeds AFGHAN KUSH a AFGHANI #1. Nemám s ní zkušenosti ale co jsem se dočetl obojí jsou to 100% indiky. Odolné by měli být taky a kvetou docela rychle hlavně AFGHANI #1 jen 45dní.

Já mám indiky rád tak že bych ti je oboje doporučil.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 22-07-2008 v 12:55 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Mno to spíš ne to co jsem už přečetl o seeds bankách tak každá banka jezdí po světě a sbírá modely. Tak že každá seeds banka může mít trochu jinou kvalitu kytek.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 28-07-2008 v 21:44 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

co sem afghana pěstoval někdy před pár lety, tak mě moc neoslovil. šišky velký, zraje spíše brzy. chuť hašišová. účinek slabší.

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 11-09-2008 v 07:36 AM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pampo
Nový Člen

Karma uživatele pampo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

pre mňa je Afghani1 (od Sensi Seeds) ozaj 1. myslím si že táto odroda má dobrú morfologickú stavbu a o sile ani nevravím. 100% odporúčam

Old Post 26-11-2008 v 15:27 PM
pampo je offline   Profil uživatele pampo   Find more posts by pampo   Foto galerie člena pampo   Click here to Send pampo a Private Message   Add pampo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_Observer
Stálý Člen

Karma uživatele Stoned_Observer - 92% PěstitelskáKarma uživatele Stoned_Observer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Zdar. Akurat mi vysiel zo zeme Afghan Kush [Landrace] od World of seeds. Pekne balenie,vsetky semienka vyzeraju dozrete,4 zasadene,za 6 dni boli von zo zeme,bez naklicenia...az bude nieco z toho tak sem nieco prihodim.

edit: Kvoli neocakavatelnym problemov musel byt grow uplne skonceny. Toto bol pokusny klon na urcenie pohlavia. Seknuty pri 25. dnoch na 12/12
Svetlo 200 W Nurturelite
substrat pre izbove rastliny
malicko BioBizz Bloom

....navar mi ďalší šluk....

Outdoor 2006 (NN)

Outdoor 2007 (PW,M1,HG,TOP 44,...)

Ata Tundra -Seedsman seeds Nlite 200 W RED

Naposledy upravil Stoned_Observer 17-02-2009 v 20:48 PM

Old Post 27-11-2008 v 11:17 AM
Stoned_Observer je offline   Profil uživatele Stoned_Observer   Find more posts by Stoned_Observer   Foto galerie člena Stoned_Observer   Click here to Send Stoned_Observer a Private Message   Add Stoned_Observer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Green Beret
Nový Člen

Karma uživatele Green Beret - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

ja zatial idem moj prvy out, mam 2 odrody a jedna z nich je Afghan Kush.. zatial je v zemi asi 2 tyzdne, ale taha sa za slnieckom kraasne 8).. tesim sa co z neho skosim na jesen ak sa postasti

Dobrá nálada nevyrieši všetky tvoje problémy, ale naserie toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať

Old Post 25-05-2009 v 19:02 PM
Green Beret je offline   Profil uživatele Green Beret   Find more posts by Green Beret   Foto galerie člena Green Beret   Click here to Send Green Beret a Private Message   Add Green Beret to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growmajk3
Stálý Člen

Karma uživatele growmajk3 - 56% Pěstitelská

Nejlepší odrůda AFGHAN Příspěvek č. 29

Jaká odrůda s afghani genetikou je podle vás nejlepší...?
1. Na buble hash
2. Na outdoor
3. Na indoor
Předem díky za vaše příspěvky...

Old Post 07-04-2011 v 12:51 PM
growmajk3 je offline   Profil uživatele growmajk3   Find more posts by growmajk3   Foto galerie člena growmajk3   Click here to Send growmajk3 a Private Message   Add growmajk3 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele growmajk3! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

http://grower.cz/forum/showthread....6&threadid=4286
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=49281
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=49409
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=31182
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=43546
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=41233
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=28294
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=50813
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=52237

..spojeno..

Old Post 07-04-2011 v 13:17 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás