Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele já si myslím že 40 g je docela slušnej výkon hele držím ti palce .co ted pěstuješ? nemáš tady někde fotky těch tvejch afghánů... já měl z těch prvních záštipků docela slušnou pohodo..... see ya
Infection: 100g suchýho z Afghanu. - tos myslel jako indoor pod 400w sodíkem v 4.5l květináči --- tak to chci vydět toho mistra kterej indoor udělá těch 100g (čisté palice) ze semínek.
Ganjavinyl: No pár fotek uvidíš když klikneš na Butchovu pěstírnu co mám pod podpisem.
Teď dojíždím pár sensi skunku, skunku1 a shivi shanti2.
Nová úroda se skládá z Shivi shanti1,, Super Skunk,,Skunk1,,Sensi skunk,, a outdoor Early skunk. - za několik dní dodám pár fotek.
Mno tak já ti nabídnu od Sensi Seeds AFGHAN KUSH a AFGHANI #1. Nemám s ní zkušenosti ale co jsem se dočetl obojí jsou to 100% indiky. Odolné by měli být taky a kvetou docela rychle hlavně AFGHANI #1 jen 45dní.
Já mám indiky rád tak že bych ti je oboje doporučil.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Mno to spíš ne to co jsem už přečetl o seeds bankách tak každá banka jezdí po světě a sbírá modely. Tak že každá seeds banka může mít trochu jinou kvalitu kytek.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Zdar. Akurat mi vysiel zo zeme Afghan Kush [Landrace] od World of seeds. Pekne balenie,vsetky semienka vyzeraju dozrete,4 zasadene,za 6 dni boli von zo zeme,bez naklicenia...az bude nieco z toho tak sem nieco prihodim.
edit: Kvoli neocakavatelnym problemov musel byt grow uplne skonceny. Toto bol pokusny klon na urcenie pohlavia. Seknuty pri 25. dnoch na 12/12
Svetlo 200 W Nurturelite
substrat pre izbove rastliny
malicko BioBizz Bloom
ja zatial idem moj prvy out, mam 2 odrody a jedna z nich je Afghan Kush.. zatial je v zemi asi 2 tyzdne, ale taha sa za slnieckom kraasne 8).. tesim sa co z neho skosim na jesen ak sa postasti
Dobrá nálada nevyrieši všetky tvoje problémy, ale naserie toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať