Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jakej máš odtah ?? proč máš na tom skle ten karton ?....já bych ho dal určo pryč....to je papír na stranách ??? pryč s ním !! zkuz to ještě jednou přetřít a líp !!........jinak asi f poho
jo ten papír dám pryč ale ten karton je dřevo tříska která to rozděluje jsou vní vyvrtaný díry takže cirkulace de, ale nekoluje to teplo z lampy de hned přič.Před tím sem tam 35 stupnů tet mám 26 max.
Chcelo by to sklo na celu dlzku tienidla... zbytocne sa oberas o svetlo ktoreho ta 150ka zasa neda tak vela inak by som dal prec ten ventilator na pritah a pridal ho ako dalsi ofuk a ked tak trochu zvacsil dieru na pritah vzduchu ... dalej stoji zato poriesit vlhkomer (podla toho posefovat vlhkost) a ph meter ak nemas. Folia z growshopu na steny by tiez neskodila ....
Inak neber to zle ale moj osobny dojem mi hovori ze je to cele take trochu odflaknute, narychlo zbuchane podla mna by si si mohol dat trochu viac zalezat na prevedeni a tak...
Stim sklem to asi nepujde nebyla bytam cyrkulace a holky byse usmažily a
a zvěčovat díru na přítah semi zdá blbost jetam 12cm průměr .Vlhchkoměr nemám jeto moc korunek mám tam danou plechovku s hadrem a vodou, stou folii máš pravdu chtelo byto a taky pořídím jo a narychlo zboucháné to není ale je to hodně levné, honě levné.
Zdravím Všechny Growers foťák budu mít až v pondělí tak sem si apoň dovolil spracovat thread o chorobách, škůdcích a problémech s pH od MyNameStichova a přeložen HavanaJoe. Doufám že se nepletu. Promě zelenáče bylo toto moc poučný a myslím že prodálší bude také. Přepracoval sem to do formátu docx pro Office 2007.
Mám problám jestli byste mi nekdo mohl pomoci. mám jen jednu holku druhou sem dal ven co stoho vzejde.
Žloutnou mi listy a nevím proč myslel sem žejeto nedostatek síry tak sem použil sýran hořečnatý rospuštěný ve vodě asi 3g na 2l vody a trochu seto zlepšilo.