Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2lakladno -- výmluva dobrá, snad by ti to trochu pomohlo. Fakt je, že je to jako kdyby u tebe našli hašiš a tys jim řekl, že sis myslel, že je to keramická hlína. Většinou totiž sbíráš kamínky... Možná je to kravina, co píšu, ale je to bezprostřední reakce.
Můj názor je, že nejlepší výmluva jsou peníze. Když na to člověk má, není problém. Když ne, může to jenom zkoušet okecat nebo zatlouct. Bohužel ....... :-(
no řek bych že nejlepší je mít doma zašitejch aspoň dvacet kolíků - co nejdřív v počáteční fázi průseru dokud je tam těch fízlů co nejmíň to zkusit uplatit - mít připravenýho slušnýho snaživýho advokáta a hlavně - NEVYPOVÍDAT - NEVYPOVÍDAT - NEVYPOVÍDAT - ve snaze si vymyslet dobrý důvody a vykroutit se z toho člověk v 90 % případů namele nesmyslný sračky - pokud v tom nelítá víc lidí nebo bonzáci tak nehrozí vazba na ovlivňování svědků - a vazba z obav z pokračování nebo útěku je už na vysmání sudímu - dál už podle individuálních okolností
Jak tady tak pročítám celou tuto sekci, tak z toho vůbec nemám dobrej pocit. Mám na balkóně šest kytek - nejvyšší má od země asi metr deset. Čtyři partaje mi tam viděj asi z 20 - 30 m a zhruba 30 tak ze 70 - 100 m. Do teď jsem si možný problémy vůbec nepřipouštěl a myslel si, že konopí pro vlastní potřebu je u nás v podstatě dekriminalizovaný, ale teď začínám mít docela strach. Napadlo mě to i vytrhat, což bych ale udělal FAKT NERAD.
Zase si ale říkám, že když do teď nic, tak mi to i dozraje. Stačí ale aby se našel jeden "aktivní a uvědomělý občan" a jsem v řiti...
nn, myslim si ze do deseti let to tu bude urcite, je to ale jen muj nazor.. dyz se kouknes kolem sebe a vidis fsechny ty lidi co hulej a dalsi ktery hulili a dalsi kterejm vubec nevadii huleni a nehulijou a stary hipisaky.. a pak je tu garda starejch uvedomelejch duchodcu.. ale nebojte casem vymrou