Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jeli sme si pred tejdnem pro hlinu na jedno misto kousek za mestem, jezdi tam spousta lidi, tak si pekne kyblujem, kamik ze se de vychcat, vyleze na tu hromadu hliny a tam pole aspon tak 2x2m plny kytis nebylo to jediny policko, prosli sme se tam a asi za necelejch 5 minut sme nasli dalsi podobny 3 pole plus par mist kde byla jenom jedna kytka. vzhledem k tomu ze tam pro hlinu jezdi fakt mooooc lidi tak sem fakt zvedavej jak to tam vydrzi dlouho
No hlavne je to misto kde spousta lidi huli a kdyz balej tak tam nahazej seminka. A pak ta zenska z nadrazi si tam zalejva ty svoje veci alle seminka se chytnou taky...
"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha
Tak ja sem spatri asi 40 cm kvetinku v nejvetsim parku 30 000 mestecka...
taky vesele nejakej cas rostly ve tride v kvetinaci,,, jak bylo zmineno tak na vlakaci.. a taky na namesti pred hospodou, ta byla nejvetsi mela uz asi metr...
Měla jsem kytičky v obřim truhlíku před svým krámem. Bohužel matka mi je vyškubala, jelikož nejspíš odrazovali zákazníky, takže kšeft nebyl nic moc. Ale mohla mi to alespoň říct, já bych je přesadila.
2 Hollister: a premejslel si nekdy o tom jako kde by se ty semna fasovala a kdo by to podporil(,yslim financne)
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Myslim, že sehnat semena neni zas až takovej problém, já klidně budu chodit a sázet všude.
Proč podpořit finančně? Vždyť stačí chodit a sázet, žádný prachy na to přeci neni potřeba.
Takže choďte a sázejte a jestli to nějaký blbci nevyčórkujou než to dozraje,tak bude mít celá republika co hulit. Pěkná vize, vemte si, jak by byli všichni v poho a v klidu.
dobrej návrh, má to ale háček. Ve velké koncentraci neuhlídáš aby se ti paldy neokotily. Myslím že je lepší mít málo haše, než hodně šitu. Taky si myslím, že byse muselo každej rok sázet znova, protože lidi by to vytrhali na svý zahrádky, nebo prostě jinak čórkařili...
U nás sme to zkoušeli v parcích a pod. s technickejma semínkama a mělo to háčků docela dost, jednak že sme je nezahrabávali ale jen rozhazovali tak jich až tak moc nevyklíčilo (cca 10 lidí, 4 kg semen)tak maximálně 200-300 a většinu jich vydusili slimáci, co nestihli slimáci posekali technický služby a kam se nedostali technický služby rozkradli v hodně raný fázi různý vymaštěnci(doufám že chutnalo:-)). A sázet po loukách a polích normální modely, tak aby to rostlo všude a kdokoliv si moh utrhnout je taky na hovno, všechno to sklidí někdo kdo má h0vn0 co na práci, nejspíš ňákej nezaměstnanej vysmaženec a pak to bude vesele prodávat...
Tak si ale vemte, kolik je v každym městě huličů, kdyby každej vzal 100 semen a někam to dal, tak přeci něco vyrůst musí. Nebo alespoň kdyby si každej něco vypěstoval pro sebe a vys*al se na cizí kytky.
My jsme u nás taky zkoušeli sázet do parků a tak, a měli jsme stejnej problém jako ty Xtraa, v létě přijeli vodáci a zhulili je chudinky nedozrálí. Kdyby byli lidi víc v pohodě, tak by to šlo, ach jo, ale k tomu maj čechy ještě hodně daleko.
jo, tak to máš nějaký vychytaný místečko, to se máš. Mě lezou parchanti i na zahradu, ještě že jsme teď dostali novýho pejska, myslim, že už tam nikdo nevleze. Jo, asi je fakt nej, když si každej vypěstí, ale tady je to celkem bída. Do léta maj tak dva lidi, a i když ráda všem na špeka dám, tak taky nevypěstuju tuny, jak si asi všichni myslej, protože za mnou neustále choděj.
je to na bandasku ale chces to rozjet ruzny druhy myst od indoor pres skleniky az treba po stroimy a i nejaky extreme cizy zahradane fizlarna a mas neco jistyho
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Jo, Hollistere, mír a láska a dostatek ganji, to je jediná schůdná cesta na tomto světě, kde každej čumí jen na bednu, hltá reklamy a kouká jen aby se on měl nejlíp a měl všeho nejvíc. Na přírodu každej kašle a neví, že ona je to nějdůležitější, že bez ní by nebylo vůbec nic.
Já bych chtěla, aby se každej choval k ostatním, jak chce, aby se chovali k němu. Nemůže čekat, že k někomu bude hnusnej a on na něj bude milej. Nejvíc nesnášim lež a pomluvy. Ale to už jsme se dostali k úplně jinýmu tématu, než neobvyklé místo. Mě se fakt líbí to pěstování na stromech, myslím si, že je to dost dobrej nápad. Já bych nedala každýmu všechno, protože každej všechno nepotřebuje, někdo má málloo a je s tim štastnej a spokojenej a nepotřebuje víc. K tomu bych se chtěla taky dopracovat.