Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Sinuhet: Ja už se nemoh dočkat a myslím si že už moc zima nebude. Svítí tam sluníčko tak 9 hodin ,myslím si že to je dost... Nejsem skušeny pěstitel, tak rád přímu každou radu. Minulí rok jsem sadil moc pozdě a kytky nestačili dozrát, tak jsem to nechtěl tento rok prosrat.
to ze nestacili dozrat neni zpusobeny tim, ze si je sadil pozde, ale tim ze nejsou proste vhodne pro klimaticke podminky ve kterych si je pestoval ty. teda pokud si je nesazel treba v zari??
peace
Zdar kluci, zejtra du sazet na strom rizky Orange bud. Drzte mi palce at se to nepodela....
Jinak urcite budu prispivat o tom, jak to roste atd. Uz si vedu pestebni denik. Zatim cau
2 jentak: aj uz mam 2 kytky na strome a 5 kytek ve skleniku na tom strome newym to pujdu asi zejtra skontrolovat ale v tom slkeniku asi dobry
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
ví někdo jestli po tomhle ošklivým počasí má bejt teplíčko?? má za oknem malinky kytičky tak jestli bych je pak mohl mrsknout na políčko...ps.počasí nesleduju proto se ptám:-)
Bych doporučil poslední dekádu dubna cca asi ještě 14 dní pak by teploty měly být jakž takž v pohodě... Ale radši květen to už je jistota
Poslední dubnovou dekádu by mělo podle měsíční předpovědi provázet oblačné počasí s občasným deštěm. Ojediněle se mohou objevit i bouřky. V noci teploměry ukážou až devět stupňů, přes den se mohou zastavit až na 17 stupních.
Nekousej do ruky, která tě chce pohladit.
...poletíme na Jamajku, chci mít Holandsko po levý straně... ( Homer Simpson, 30 minut v Tokiu )
Takze ja sem dneska uz zasadil prvni dva rizky orange Bud.
Jsou kryte PET flaskou, tak doufam, ze se zmátoří, byli totiž dlouho v krabici a jeden je už takovej povadlej. Mam to na stromě, takže přízemní mrazíky snad nehrozí. Ke konci kvetna zasadim ještě Power Plant a Holandz Hope. Mějte se