Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Jo málem jsem zapoměl jsou to ty otáčejícíse lampy až skoro dole .Cena tam je ale poněvadž je to v angličtině tak bych potřeboval helpnout.Moc bych vám byl vděčnej.
hulani spis k cemu by to bylo otaceci lampy? vsichni stavijou skrine s lapmou s vertikalnim posunem takovej system potrebuje spoustu mista a vubec nevim jaky muze mit vyhody mozna pevnejsi kytky pac se budou tocit za svetlem a tim jim zpevnijou stonky ale jinak nevim.... mozna o par procent lepsi vynos ale v zivote sem to nevidel.
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Tak to jsme dva jen tak mě zajímalo za kolik se to dá sehnat a nějaké výhody nebo nevíhody.A ještě jsem se chtěl zeptat zdali by místo 2x400W stačil 1x400W pojezd mám tak 2m2 (dva metry čtvereční)please help.
Otázka je, proč chceš měnit 2x 400W za 400W s pojezdem. Určitě budeš mít s 2x 400W větší výnos. POkud bys to přepočítal na spotřebu proudu, pak asi bude 400W s pojezdem efektivnější.