Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam volcano za 16tis, jsem maximalne spokojen, spotreba tak 2-3x vyssi, kvalitni modely pres to nejedu ale venky apod a nebo kdyz je zasoba tak proc ne. myslim ze jsem si uz pekne shitu usetril
ragnar: ono tu o horkovzdušných pistolích je víc threadů, Vaporizéry - náhrady a urob si sám je celej o náhradách vapíků pro ty, kdo nemají hafo peněz
Já taky nemám Volcano - 12.000 nebo kolik je na mě trochu moc a začala jsem potřebovat vapík, takže mám za dva litry BC vaporizér. A jsem s ním naprosto spokojená. Myslím, že je věcí každýho, co si bude chtít vyzkoušet.
To : Jedubabka, ja tiez nemam volcano, ale maju ho 2 kamosi, tak beham od jedneho k druhemu (-: a tak zacinam setrit na volcano, nech to stoji co to stoji, neviem ci si to vyskusala, ale je to strasna supa a to high mi vydrzi aj 3 hodiny a to uz hulim asi 5 rokov a ta chti je sensi super.
ragnar: jenomže já právě nechcu, aby to byla šupa; dokud jsem vapík nepotřebovala, chtěla jsem Volcano, aby to mohli používat i ostatní sklerouškové, ale když jsem ho začala potřebovat, tak byla bližší košile než kabát a koupila jsem si BCčko
Jinak nad vapikem uvazuju uz docela dlouhou dobu a jestli nejakej koupim bude to urcite volcano.Jsou s nim moc pozitivni zkusenosti.
No a co delat az nebude el. zasuvka?Bud dat sklo a nebo to proste sezratNahodou,zvejkat listy je vcelku pohoda a ja to mam docela rad
Ja dokonce vymakal bezbolestnou metodu konzumace travy.Vezmou se takovy ty tobolky z prášků,to se nacpe materialem primo z palic a pak uz se to jen davkuje.Jak moc chci bejt na kasi,tolik tobolek sezeru.Vyhodu to ma,ze se nemusi nic slozite varit,hnusny to neni a da se to celkem presne davkovat,neni to videt a da se to aplikovat naprosto kdekoliv.
Doporucuju jeste mezitim zvejkat nejakej kousek palice to aby to zacalo pusobit driv.Pak to jede uz behem 15 minut
Pozor na orální požívání neupravené (čerstvé) trávy.Lístky a vlastně celá rostlina je pokryta jemnými,ale za to velice odolnými háčky,které nerozmělníš zuby ani se ve střevech nerozpustí,zaseknou se na střevní stěně a můžeš z toho mít pěknou polízanici,jako jsou střevní potíže,až třeba po zánět střevní stěny.Tak bacha na to!!!
Znáš to: tak dlouho se chodí se džbánem...
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Nazdarek, jestli nekdo chcete skoro nepouzivanyho vulcana tak dejte vedet, koupil jsem ho asi pred rokem a pul ale prestoupil jsem na kolacky. Je to super vecicka, ale mel jsem si to koupit hned a nehulit furt ty speky...
Takze co to udela nad tim je lepsi nepremejslet.Kazdopadne chci koupit volcano a nebo prejit na oralni konzumaci (kolacky a tak).Potom se uz nebude treba niceho bat mimo toho ze ve zhulenym stavu spadnu trebas nekde do otevrenyho kanalu kde bezdomovci ukradli poklop a dali ho do srotu..
levaso - chtel bych se zeptat na zkusenosti s volcanem jakej je rozdil mezi tim kdyz das speka nebo stejny mnozstvi pres volcano..Je mi jasny ze kdyz ho prodavas tak nebudes asi psat ze stoji za h...
Skoda ze na nej ted nemam prachy ale v budoucnu ho urcite chci nebo nejakej lepsi vapik...Kolik tak orientacne za nej chces?(fakt jen pro zajimavost za kolik by se dal sehnat)
Zdarec jahudko, no hlavni vyhoda mezi spekem a vapikem je v tom, ze se zhulis HI coz je zpusobeny hlavne absenci oxidu uhlicityho. Znamena to, ze si tim nepriotravis telo a nechce se ti po tom spat (napriklad). Taky by se dalo rict ze v tom muzes hulit horsi model a bejt lip zhulenej... Na me to funguje tak ze ucinky nastupujou pomalejc a jsou mnohem prijemnejsi... O chuti ani nemluve. za vulkana bych chtel 11.000 je v podstate skoro novej. ted jsem dojel teprv original balonky (folie)
ted tady este koukam ze si se ptal na stejny mnozstvi a ucinek... to zalezi hodne na tom jakou si na tom nastavis teplotu. Kdyz to vokouris tak na 3/4 tak se ze stejnyho mnozstvi zhulis mnohem vic...