Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
w3m3n0: na to stinitko je barva na radiatory dobra, obecne nejaka matna bila.... to sklo je rozhodne dobrej napad, urcite to snizi teplotu o par stupnu. A staci samozrejme obycejny ale ne vic jak 0,5cm tlusty, nejlip tak 0,3cm
good luck
Nejde o to,že chceš pěstovat malý kytky,ale o to,že rostlina potřebuje nějaký minimální prostor pro svoji velikost,aby z ní alespoň něco bylo.Sklo je v takovém prostoru samozřejmost k vůli teplotě.Jinak souhlasím s blockheadem.
Zas pokrok. Chci zacit matkarnou alle chci ji mit v jednom s rizkarnou, jakym svetlem tam mam svitit? Mam zatim 2x36W, je to pravdepodobne cool white-od pohledu
"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha
...jestli ten obrazek barevne neklame, tak budou...je to hodne modrobily svetlo...ale urcite, kdyz si prectes vsechny udaje na ty patici a zapatras u Philipse, budes presne vedet, co je to za spektrum...
Sorry, nemel jsem cas to cist vsechno...840 je oznaceni pro odstin Cool White...Studena Bila...takze prakticky idealni na matky a klony...coz ale pises sam predevcirem v 17:48.
Takze jsem z tebe ponekud zmatenej(moje chyba, mam toho cist vic, nez jeden prispevek, kdyz uz trpim grafomanii ), protoze pises, ze mas studenou bilou a o necelej den pozdeji se ptas, co mas za barvu a jestli Tito pod tim poroste.
tak konecne mam komponenty k tomu sodiku. Hned sem se pustil do stavby stinitka. Fotky jsou nejak postupne ja sem na tom makal. Stinitko ted natiram na bilo a chci tam dat urcite jeste sklo alle musim si ho jeste nechat uriznout. Jeste tam bude jeden vetracek(12V 54m3/h) ze strany aby to ty vybojky aspon trochu chladilo.
"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha
W3m3n0: skříň je z poctivého dřeva a ty, jak koukám, jsi ventilátory přidělal šrouby napevno. Takže se tě musím zeptat, jestli to celé v chodu nerezonuje? Já jsem původně taky přidělal do dřevěné skříně větrák napevno, ale hluk to byl nesnesitelný...