Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Heleď takhle ti to řeknu. Znám majitele. Ale před asi 7 - 8 lety jsem u nich objednával naposledy.
Dokonce jsem byl u nich když jsem byl na canafestu známi u nich nechali přes 30tis. Ale hrůza. Tehdy i ten growshop sám osobě vypadal strašně.
V hydru chcíplí kytky. Všechno špinaví. Doufám že už to tam aspoň vypadá o něco lépe.
A proč už u nich nenakupuji. Inu něco jsem si objednal a došlo mi to asi až za 14dní. To by možná nebylo úplně nejhorší, ale všechno vypadalo jak kdyby to už někdo používal. Dostal jsem jako omluvu 10% slevu. Ale to už mě moc nepřimělo tam nakupovat dál.
Od té doby nakupuji u Klečky. kleckashop.cz A neměl jsem s nimi za posledních 7let žádný problém. Taky jsem tam už nechal tak přes 500tis. Pár kamarádům jsem vybavoval stany. A vlastně každý měsíc tam mám průměrně 2 objednávky. Když něco nemají hned volají nebo posílají email. Dokonce mi kdysi dal dárek že mi předražil objednávku o 3Kč. A tomu říkám opravdu dobrý obchodník a dobrý obchod. Tak že vřele doporučuji Klečku tam se k vám aspoň chovají jak k zákazníkům.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Já tam před měsícem viděl jen něco v květináčích, žádný hydro. Jel jim tam nejspíš tabák a nějaké chilli. Nepřipadalo mi že je tam bordel, ale laboratorní sál to fakt nebyl. Měl jsem pocit že to dřív býval bar nebo nějaká putyka.
Já se divím že ještě na growshop.cz někdo něco kupuje....i to osobní jednání je pěkně na........
Osobně doporučuju Klečku, pokud mají skladem odesílají co nejdříve.
Ten servis je uplně někde jinde.
Growgarden mohu jen doporucit, chodim tam osobne uz nekolik let a vzdy bez problemu. Kazdopadne co se tyce rychlosti, tak to ti nikdo nezaruci, zda to bude rychle, jelikoz nikdo nema vse skladem a musi i growshop objednavat.
Na jednom hnojivu je PD01022014 tak je taky možný že ta PD zkratka znamená Produced Date.
A u Bud rot stopu je napsáno BRS09012015 což by by byl letošní leden ale jestli je to datum výroby nebo spotřeby mi jasný neni..
Bud Rot Stop nemá expirační dobu. BRS09012015 zmanemá, že byl vyrobenej 9.1.2015
Co je ta druhá hnojka ? S největší pravděpodobností jí budu mít u ruky, tak se ti podívam, ale s největší pravděpodobností to bude to samý jako u BRS.
Pridám aj ja skúsenosť zo Slovenska. Nakupujem v grower.sk, vzdy chodím osobne, zatial sa mi nestalo ze by som siel s prázdnou. Vlastni to tam manželský par s dcérou, ochota nic moc, neviem si predstavit ze by som sa tam pytal nieco technickejšie, vzdy chodím radsej pripravený ze viem co chcem .. Raz som tam kedysi davno pradavno objednaval aj semena, asi na tretí den som si ich bol vyzdvihnúť takze pohoda... Takze celkovo ho hodnotím dobre ked viete co chcete i ked by niekedy neuškodilo viac záujmu o vlastný kšeft