Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fakt joo?? to jeste pred 14 dny nebylo... byl jsem tak v 15 coffeshopech a vsude se mohlo cudit. ja zas doporucuji jolly jokers je primo na namesti v amstru a hlavne paradni huleni
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Zdravim Vás
Takže po moji zmarné cestě do NL , se tam snad ješte v srpnu možná dostanu jestli budou penize tak sednu na Studen Agency a jedu ten by tam mel už dojet ne A taky bych se chtel i zeptat zda tam nemá ještě někdo tady odsut namířeno ? Připadně do PM Ať se vede
kto je v oblaasti amster, rotterdam, hag ...ak mas chut ozvy sa na kalbu bud sobotu alebo nedelu. ....
inac v amstri odporucam rijks muzeum s rembrandtom to boli uplne najeby obrazy, najblizsie sa chystam na van gogha .... listok na jedno aj druhe stoji 10 euro.v okoli rijks muzea je parkovisko v nedelu zadarmo, ale treba si to radsej pozret na automate.najprv prestudovat automat a potom az hadzat. a nespoliehal by som sa na to ze necekuje policia, ta je tam tak rychlo ani nevies a uz som riesil papucu v amstri nedelu o 19tej a poviem ti je to kasa. stoji to 103euro a to mozes zaplatit len kartou hned na mieste chlapikom co ti to pridu dat dole ale pred tym im musis zavolat aby dosli a to trva.ak nemas kartu tak musis ist na jednu z 3ch ich pobociek a zaplatit to tam a cakat kedy od nich dakto dojde.
v nedelu je otvorena len jedna a ta je na druhom konci amstru.
Tak vo co teda go??Mi nerikej ,ze kdyz tam hodis nenapadne spetku tabaku ,jen aby to horelo ,ze te nekdo zpruderuje,kdyz repy bez tabaku se muzou valet bez problemu ?!
speky bez tabaku muzes...ale nekde ani ty ne zalezi na miste nekde zase muzes hulit i s tabakem..napriklad v Leidenu neni coffee shop kde bys mohl hulit..jen v jednom muzes hulit cistou travu
Původní příspěvek od deth. speky bez tabaku muzes...ale nekde ani ty ne zalezi na miste nekde zase muzes hulit i s tabakem..napriklad v Leidenu neni coffee shop kde bys mohl hulit..jen v jednom muzes hulit cistou travu
vcera som bol v den haagu v cofiku kde predavaju pivo a chlast, mozes tam hulit - a to som tam videl prevazne baby ktore si tocili speky uplne bejzbolky ale fajcit cigy museli chodit vsetci pred podnik heh celkom fun,ale nato ze sa tam nefajcilo len hulilo tam bolo hodne nahulene
Včera jsem se vrátil s holandska a musim říct že to tam bylo pěkný takový ty kecy že se to tam nesmí kouřit s tabákem tomu nevěřte v každym koffeeshopu co se týče amsterdam arnhem vlanidgern atd prostě jsem jich prošel tak 10 a ani v jednom mi neřekli že se to nesmí kouřit s tabákem je pravda že v ams v jednym koffeeshopu to bylo oddělený od obsluhy ale to se mi stalo jen jednou jinak ceny se pohybovali průměrně amster od 8e do14e ale našlom by se tam i za 20 jiný města nejlevnější haš za 6e docela dobrej tráva tak od 7 výš záleží na modelu ještě můžu určitě doporučit red licht direct sice jsou tam starý báby ale pár pěknejch kousků by se tam našlo.spaní zeenburg ale chce si to pučit kola pěšky je to do centra asi tak hodinu moře můžu doporučit monster kousek nad hoek van holland a zandvort pěkná pláž.příští rok jedu znova