Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Prvni indoor,600w,Tangerine dream
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 273

No ale jak jsem uz psal momentalne mam ale lehky pretlak (stan nafouklej) i kdyz je prima-klima silnejsi nez TT na pritahu.Nechapu,kdyz jsem to instaloval tak byl podtlak.
Jako by mely ty ventilatory kolisavy vykon pri tom jsem kontroloval jesli roura u odtahu neni necim ucpana nebo nejak zmackla.

Old Post 10-06-2012 v 09:24 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

citace:
Původní příspěvek od fiste
Přítahem z okna v noci, si můžeš způsobit 5°C u květináčů a těch 29°C u palic, to bych zrušil, obzvlášť jestli ti to nepomohlo.. Odtah z okna je 100% v cajku.

Je mnohem lepší udržovat nějakou rozumnou teplotu v pokoji a dostatečnej proud vzduchu v boxu, než se to pokoušet srazit ledovym přítahem..

Ledovým přítahem...ledovým...?? to je dobrej joke...
Řeč je tu o letních venkovních nočních teplotách,ted spíše tropických,nad 20°C..,alias vnitřních kolem 25°C..Když bere Butch zevnitř,má v boxu 35°C...To neumíš číst nebo co...??!
To se musí něčí ego prosazovat i takovouhle hovadinou,za každou cenu..??
Fakt ti to za to stojí..?? Tohle už silně připomíná "microsofta"..
Tak pro tvou info,já beru vzduch rovnou z venku celoročně,i v minus 10°C..jen si s tim člověk musí poradit,jde to..

to V.Butch :
Ježišmarjá,tak když se ti to přehoupne z podtlaku do přetlaku,tak snad si s těmi otvory pohraju tak,abych měl lehkej podtlak a bralo mi to vzduch i vůně ven..Vidíš na stanu,co to dělá..

Old Post 10-06-2012 v 11:04 AM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 275

jo jo ,pohraju :-)

Old Post 10-06-2012 v 13:09 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

Dělám noční a předevčírem v 5 ráno byly 3°C, tak si odpust řeči o něčím egu a to svoje už si strč někam. Slušněji to nešlo. Tak polovina tvejch příspěvků mi přijde jako JOKE jenom na to radši nereaguju, protože by ti zase trvalo 3 stránky, než bys pochopil o čem vlastně píšu.

Možná bereš vzduch z venku, ale ne do 2m3 jako V. Butch, ale do celý místnosti. Takže ty svoje nedomyšlený teorie si strč někam.. Nízká teplota u kořenů je prostě problém..

A nesnášim, když blbec řiká někomu, že je blbec. Ty se tady akorát snažíš všechny přesvěčit, že jsi král. Nikdy ti nešlo o to poradit, jenom využít každý příležitosti k tomu, udělat z někoho blbce. No a pak doufat, že ti to většina průměrnýho Growerstva sežere. Bohužel se tak většinou děje, ale s tim já sám nic neudělám.. Mezi slepými je jednooký králem, ale mezi zdravými ze sebe akorát děláš blbce..

A víš co? Nestojí mi to za to. Nech si svuj Grower klidně pro sebe, vzhledem k četnosti příspěvků bych stejně řek, že se jinde realizovat neumíš, tak ti nebudu brát hračku..

Edit: Microftův thread, než byl kvůli tobě promazán, byl ukázkovým příkladem toho, jakou máš neustálou potřebu honit si svoje EGO Edo. No a nejvíc keců o tom, jak někdo neumí uznat chybu, maj lidi, kteří to sami neumí. Poslouchaj to totiž neustále od ostatních a pak si myslí, že tím dotyčného naštvou tak, jak naštvaní se cítili sami, když jim to někdo řekl. Bohužel na sebe jenom prozradí to, že nejsou schopni uznat chybu..

No a tvoje paleta rádobyurážek je opravdu pestrá, tak si představ, co všechno už si o tobě myslim..

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Naposledy upravil fiste 10-06-2012 v 14:30 PM

Old Post 10-06-2012 v 14:11 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 277

citace:
Dělám noční a předevčírem v 5 ráno byly 3°C, tak si odpust řeči o něčím egu a to svoje už si strč někam. Slušněji to nešlo. Tak polovina tvejch příspěvků mi přijde jako JOKE jenom na to radši nereaguju, protože by ti zase trvalo 3 stránky, než bys pochopil o čem vlastně píšu.

A nesnášim, když blbec řiká někomu, že je blbec. Ty se tady akorát snažíš všechny přesvěčit, že jsi král. Nikdy ti nešlo o to poradit, jenom využít každý příležitosti k tomu, udělat z někoho blbce. No a pak doufat, že ti to většina průměrnýho Growerstva sežere. Bohužel se tak většinou děje, ale s tim já sám nic neudělám.. Mezi slepými je jednooký králem, ale mezi zdravými ze sebe akorát děláš blbce..

Tak to jo,tak já valim do kouta a jdu se stydět..
Mám hold smůlu,potkal jsem se s nadprůměrností a duševním zdravím...to je pech..

Ps: Čoveče,ty ses rozhicoval,jak Butchův box,když je venku těch 20°,o kterých tu byla ta řeč...

Old Post 10-06-2012 v 14:19 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 278

Zato ty jsi nějak zkrotl. Před chvílí jsem pro tebe byl podle stylu komunikace míň než póvl a najednou zase tuším přátelskej tón. Pokud vim, tak jsi to byl ty, kdo mě upozornil na to, že už dávno svítí v noci. Takže jakých 20°C?

Edit: S nadprůměrností ano, duševní zdraví nemůžu sám na sobě objektivně posoudit..

3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)

Old Post 10-06-2012 v 14:35 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 279

citace:
Zato ty jsi nějak zkrotl. Před chvílí jsem pro tebe byl podle stylu komunikace míň než póvl a najednou zase tuším přátelskej tón. Pokud vim, tak jsi to byl ty, kdo mě upozornil na to, že už dávno svítí v noci. Takže jakých 20°C?

Edit: S nadprůměrností ano, duševní zdraví nemůžu sám na sobě objektivně posoudit..

20°c ,venkovní teplotou za teplých nocí,o které tu byla řeč,než si to svým nedbalým prostudováním trýdu,o čem je zrovna ze strany Butche řeč a na co druzí reagují,strhl přes mimomísní "ledový vzduch" úplně jinam...

Přátelský tón..?
Tušíš špatně..zase vedle,jak ta jedle..Ani přátelský,ani nepřátelský,neutrální,lehce ironický a věcný je ten tón.Příčinu svých alergií,zbrklosti v soudech,nedbalosti v prostudování věcí,nesoudnosti a nemocného ega, hledej u sebe,bude to někde v tvé minulosti nebo v tvém současném okolí..Příčinu,proč se tu vyhlašuješ po třech odjetých kolech za nadprůměrného,zbytek groweru za průměr a mě za blbce a někoho,kdo se považuje za krále...?? ..,hmm..,tak tady snad už jedině psychiatr...
Jo,a 65535 příspěvků ,sorry,ale to bych od nadprůměrného čekal,že mu dojde,že to je nějaká chyba serveru,nikoli realita...

To Butch :
Sorry Butchi,ale řešení problému s tvým přehřátým boxem za teplých jarních a letních nocí s venkovní teplotou nad 20°C , se přes (ne)nasávání jakéhosi "ledového vzduchu" dostalo do kategorie flame a OT..(Odkázání mě mezi blbce a jednooké a celého growerstva mezi průměrné jedním nadprůměrným,za kterého se tu sám vyhlásil..,no potěš pánbu.. ) , ve kterém nechci a nebudu pokračovat,Eda.

Naposledy upravil EDA45 10-06-2012 v 20:46 PM

Old Post 10-06-2012 v 20:14 PM
fiste
Stálý Člen

Příspěvek č. 280

Chováš se jak malý dítě a hledáš si argumenty tam, kde nejsou. Za nadprůměrného jsem se neprohlásil, jenom jsem reagoval na tvůj postřeh. A rozhodně jsem tim neměl na mysli výsledky pěstování trávy ani účet na Groweru, to asi žiješ trochu jinde.

S tim blbcem jak z někoho dělá blbce, to byla metafora, bylo tím myšleno úplně něco jinýho.. O tom, že je celej Grower nebo tvoje osoba průměr, tu ode mně nepadla ani zmínka, to se zase snažíš překroutit nebo jsi mě nepochopil. Ať už jedno nebo druhý, pozoruju to u tebe často.

3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Old Post 10-06-2012 v 21:35 PM
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 281

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
No ale jak jsem uz psal momentalne mam ale lehky pretlak (stan nafouklej) i kdyz je prima-klima silnejsi nez TT na pritahu.Nechapu,kdyz jsem to instaloval tak byl podtlak.
Jako by mely ty ventilatory kolisavy vykon pri tom jsem kontroloval jesli roura u odtahu neni necim ucpana nebo nejak zmackla.

Kolísání tlaku vzduchu je sviňa Prostě se to venku mění, někdy je tlak vyšší a někdy nižší... Aspoň tedy u mě je ventilace celkem závislá na meteorologických podmínkách.... Když je tlak nízkej, až se zavíraj oči, tak to venťas neni schopnej tolik vytlačit, teplej vzduch je tlačen dolu, kde zůstává..
Třeba se pletu, zase vycházim jen ze zkušeností u mě doma...
Edit: možná to je s tim tlakem obráceně, ale někdy mě to dost zlobí. Každopádně, ten teplej vzduch klesá a vůbec se mu tak nějak nechce hýbat.

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Naposledy upravil bull 11-06-2012 v 12:39 PM

Old Post 11-06-2012 v 10:42 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 282

1.-Da se alespon priblizne odhadnout kolik muze ve finale vazit jedna palicka v prumeru? Vzhledem k okolnostem 600 hps, velikosti kyti,
14.5 jsem prepinal na kvet a zbyva cca 7 tydnu do sklizne.

Naposledy upravil Madical-Strains 12-06-2012 v 09:43 AM

Old Post 12-06-2012 v 08:24 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 283

2.-Kolik tydnu pred sklizni priblizne kyti uz prestane uplne rust ?
Tim chci priblizne zjistit jak a jesli to jeste muze vyrust.

Naposledy upravil Madical-Strains 12-06-2012 v 09:43 AM

Old Post 12-06-2012 v 08:26 AM
Host
Host

Příspěvek č. 284

Do 21 dní od přepnutí se dokončuje i kořenovej systém, určitě už ti moc neporostou, teď by se ti měli natáhnout palice k sobě a občas někde vytvořit nějakou kompaktní větší paldu... Do výšky už to neporoste.

A odhad gramů? Pokud budou růst jako do teď... Cca 200-300.

Edit:// 600W jsem nikdy nejel... možná to umí dělat zázraky... možná se ke konci zvedne výnos, když je tam budeš rožnit dýl... tj 10, 11 týdnů... Momentálně to máš nějaký, 28 den? Pokud bude dobrá výživa, možná je můj odhad úplně vedle. Spíš bych si počkal ještě na další tipy... ono určovat gramáž v 28 květu na kytce kterou osobně neznám, je docela ošemetný.

Naposledy upravil 12-06-2012 v 16:05 PM

Old Post 12-06-2012 v 13:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 285

200-300 susiny :-( ? Tak to bych si nemohl vyrobit ani tech 60ml vytazku ktery nutne potrebuju.
Mozna se bude nekdo smat ale muj mozna naivni tip do ted byl 450-500 na cely stan.

Ale spis jsem se chtel dozvedet kolik muze mit v prumeru jedna palice ,docetl jsem se ze indoor pri 600w mivaji vahu v rozmezi 10-20g tak jsem chtel zjistit jesli toto cislo je realne,pravdive a overene.
Uvedomuju si ze jsem zanedbal hnojeni a ze jsem i mozna dle rad prepnul prilis brzy a tim nechtene zamezil vyssimu rustu a tim padem i mensiho vynosu.
Ale pokud budu verit a vychazet z toho ze plati pri optimalnich podminkach 10-20g -palicka tak i kdyz vemu v uvahu pro jistotu jeste kritictejsi cislo rekneme jen 5....x90 palicek tak me vychazi muj tip.
Samozrejme ze si uvedomuji ze to zalezi i na mnoha jinych okolnostech.
Ted uz ode me dostanou jen TOP.
Ale 200-300 no to bych byl asi hodne zklamanej.(mozna i budu)

Naposledy upravil Madical-Strains 12-06-2012 v 16:30 PM

Old Post 12-06-2012 v 15:55 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 286

Ted je 30 den kvetu.
Jo asi mas pravdu je to prilis osemetny tak brzo odhadovat vysledek,to jsem ani nemel v umyslu. Jen jsem spis tim dotazem chtel zjistit kolik miva obycejne jedna palicka v prumeru pod 600.kilem gramu.Nejake rozmezi......treba tady nekdo pod 600kilem uz jel a mohl by napsat kolik priblizne vazila ta palicka.
Hodne jsem tu hledal ale kazdy bohuzel uvadi jen celkovy vysledek.

Old Post 12-06-2012 v 16:42 PM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 287

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
Ted je 30 den kvetu.
Jo asi mas pravdu je to prilis osemetny tak brzo odhadovat vysledek,to jsem ani nemel v umyslu. Jen jsem spis tim dotazem chtel zjistit kolik miva obycejne jedna palicka v prumeru pod 600.kilem gramu.Nejake rozmezi......treba tady nekdo pod 600kilem uz jel a mohl by napsat kolik priblizne vazila ta palicka.
Hodne jsem tu hledal ale kazdy bohuzel uvadi jen celkovy vysledek.

To záleží na počtu rostlin,množství větví na rostlinách..
Obecně platí,že čím víc rozvětvíš kytky,tím menší a více paliček..
Takže nedá se univerzálně říct,kolik má jedna palička pod 400 nebo pod 600W..Záleží,jakej způsob pěstování,s kolika a jak velkýma rostlinama zvolíš...
Edit :
V tvým případě tvůj typ 450-500g je velice reálnej odhad,pokud vše běží a doběhne jak má..Máš dlouhokvetoucí genetiku,cca 80 dní..? To ještě nejsi ani v polovině květu..Odhady bych nechal někam kolem 60týho dne..

Old Post 12-06-2012 v 16:51 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 288

Aha ,jasne, chapu....
A kdyz prosim te vemes v uvahu presne muj pripad a vemes v uvahu taky to jak jsem zanedbal hnojeni a prilis brzo jsem prepinal na kvet ale i to ze ted do nich laduju co se do nich vejde (4ml A,4ml B plagron coco,2ml/l PK 13 14,2ml/l enzymy,4ml phytamin,) plus od pristiho tydne jim pridam jeste i 1ml/l GS a Rippen,tak kolik g v rozmezi od-do by mohla mit v mem pripade prumerne jedna palicka? (ted opravdu ciste hypoteticky odhad,fakt nezavazne) Klidne prosim poslete vzkaz, necham si to jen pro sebe !!!
Jaky je vas odhad ?

Nikdy jsem z indooru samotnou palicku nevidel a ani si nedovedu predtsvait kolik gramu jak vypada. Potrebuji ale uz ted priblizne vedet kolik by toho mohlo byt kvuli tomu vytazku a mastickam.

Old Post 12-06-2012 v 17:21 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:54 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-09-2018 - Prvy indoor/600w/cote d´ azur - 75 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás