Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak tak na to koukam tak tady lidi hulej samy vdovy nebo herrery..... a pritom se to blbe shani. Tak nwm no.....
JInak abych nebyl OT tak muj oblibenec je AK-48 a Hashplant
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
WW som mal raz z amstru a 2 krat som si ju pestoval. celkovo sa tazko urcuje co je naj. je to o vela faktoroch. ale NAJ, je ta, ktoru si si vypestoval, a si na nu zvyknuty ako slape
hehe, samé white widow, orange bud...jack herrer...já mám pocit že ste si něco koupili v domění že to má jméno a hned se to bere jako nej ... no nic pro mě je nejlepší odrůda co jsem zatím měl NL/Haze : ))
Původní příspěvek od Noold Cao panove..znate nebo mate nekdo zkusenosti s ,,EAZY,,?
Napis nieco blizsie k tomu modelu.
Nejedna sa nahodou o "EASY SATIVA" od Female Seeds?
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Naposledy upravil LemonJelly 10-01-2009 v 14:12 PM
Hele chět sem se zeptat... do jaké finállní výšky vyroste Super Skunk?? na jaře chci zasadit indor ale nemuzu to mit nejak extra Velky budu rád za radu či doporučení
dAnihEL: To je otázka. Jestli by ses jí ani nedotkl neohnul, neštípl tak ti vyroste asi 2,5m. Ale když si s ní pohraješ tak jí můžeš klidně vest po zemi.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<