Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Změna z HPS na CFL
Ahoj all growers.
Chtěl bych se s váma podělit o svůj první grow pod sodíkem.Myšlenku jsem měl v hlavě asi 4 roky,ale až teď mám konečně čas.Protože skříň bude v pokoji tak se snažím aby byla co nejvíc tichá.No a taky aby nepropouštéla světlo
SETUP:
Box:38x44x80(š,h,v) staré desky a stará barva(přijde polepit tapetou)
odraz.plocha:stříbrná parozábrana
Vítr:zatím 5x pc fan 10cm,3 nezávislé okruhy+pasiv(2x ofuk,2xodtah,1xpřítah)
Slunce:Pro růst 2x 30w ůsporka(dohromady 3800 lm)Homemade stínítko z nerez plechu
Pro květ to samé + 45w bloom ůsporka-od sody 70w jsem upustil páč vrčí tak snad s úsporkama taky dosáhnu kloudného výsledku.
Zem:Substrát pro pokoj rostliny 45
písek 15
perlit 40
Květináče:15x15x20cm 6 kousků
Hnoje:na růst nic(zatím)
na květ:Plagron alga bloom
Osazenstvo:mix OB,skunk no.1,Euforia..thx to bamboo
Zatím ještě kutím ztišení celého boxu a zamezení uniku světla.Grower pročítám roky tak vím že spousta nízkowatážníků taky spí s boxem...budu rád za jakoukoliv připomínku radu atd...mám týden na dodělání a pak začne konečně grow
tady je pár fotek boxu,nemám zrovna baterky do fot.ale teď je box skoro hotový...
to desertwolf:MH byla v sade společně s HPS.Podle všeho by měly fakat obě,ale metlu to prostě nezažehne ... nevím proč:
to pestitelpompo:bydlím tak trochu v horách a řízky tady ještě nejsou tak běžné(zkrátka tu ještě nemají vybudovanou tradici,pacháč budu řešit aŽ to bude nezbytně nutné..
Tak box je skoro hotovy,zitra snad přijdou seeds....možná to rozjedu ještě o víkendu ......Jenom taková otázečka...taky vám ten předřadník u 70w tak bzučí?
zdravim máš to pěkný, ja mam taky 70w sodík a taky mi ten předřadník bzučí ale to je normální asi mam zato a nic hroznýho to neni jako rámus.ať se daří.