Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Prvni indoor,600w,Tangerine dream
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17 18 19 »
Autor
Téma 
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 257

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
Dnes dopoledne se vubec tak 3 hodiny neslo naloudovat na grower,je to bezny jev ?
Uz jsem si rikal a je to v ........

Tak jsem vcera pri tech nocnich 20C natahl 3,2 m rouru 150mm a napojil na pritah a vyhodil ven z okna a doufal ze se mi ta teplota konecne snizi alespon o 3-4 stupne.
Vysledek?
Silenej podtlak ,stan vypouklej smer dovnitr,musel jsem pootevrit to okenko v boxu abych vyrovnal trochu tlak. Na tlak to sice pomohlo,prestal byt podtlak ale teplota v boxu zustala stale na 29C tak jako pred tim a nasavani z venku jakoby vubec nebylo.
Take jsem dnes jeste zkusil pujcenou Cooltube, zbytecna prace, ta pomohla jen o jeden jediny stupen !!!
Zkratka zacarovanej box ,nejde v nem snizit normalne teplota.
Uz jsem zkusil fakt vsechno co tu kdy komu pomohlo.
Uz to asi nebudu vubec resit.

Server byl dnes do 13.00 mimo,sem tam se něco přihodí..Admin uveřejnil omluvu všem growerům.. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=64073
Jinak,ten podtlak, je to ztráta na přítahu díky dlouhýmu potrubí(3,2m),pomohl by jen silnější venťas na přítah,nebo šoupnout box blíž k oknu a mít krátkou rouru na přítahu..

Edit :

No ale to už seš z nějakých 32 na solidních 28 st..Při venkovní teplotě 20 st se ti to nezdá jako úspěch..? Mě tedy celkem jo..

Naposledy upravil EDA45 09-06-2012 v 00:40 AM

Old Post 08-06-2012 v 21:49 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yalin
Stálý Člen

Karma uživatele yalin - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 258

zdarek ten podtlak vyres otevrenim tech sitek na suchej zip po strane stanu ja tam mam tri a mam je vsechny pootevreny a uz to doopravdy neres hlavne ze kytky rostou
ja to prestal resi a jedinej uspech byl kdyz misto dne svitim pres noc jak uz jsem psal a taky nic jinyho se nedalo delat tak at se dari

Old Post 09-06-2012 v 06:04 AM
yalin je offline   Profil uživatele yalin   Find more posts by yalin   Foto galerie člena yalin   Click here to Send yalin a Private Message   Add yalin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 259

citace:
Původní příspěvek od yalin
zdarek ten podtlak vyres otevrenim tech sitek na suchej zip po strane stanu ja tam mam tri a mam je vsechny pootevreny a uz to doopravdy neres hlavne ze kytky rostou
ja to prestal resi a jedinej uspech byl kdyz misto dne svitim pres noc jak uz jsem psal a taky nic jinyho se nedalo delat tak at se dari

to Butch..
Pokud máš ještě možnost zvýšit přítah pasivně,otevření toho,co píše yalin,tak zkus aspoň to,něco to pomůže..

Old Post 09-06-2012 v 08:35 AM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 260

Tak tak, já mám ve svym boxu čas od času pootevřený jedny dveře ze stejnýho důvodu. Ve skříni je jinak moc nízkej tlak, vysoká teplota a vlhkost.

citace:
Původní příspěvek od EDA45

...
Jinak,ten podtlak, je to ztráta na přítahu díky dlouhýmu potrubí(3,2m),pomohl by jen silnější venťas na přítah,nebo šoupnout box blíž k oknu a mít krátkou rouru na přítahu..
...

To bych nedělal, protože ten podtlak ve skříni se stará o to aby se ti nedostal smrad z boxu ven do místnosti.. Vítr vane do boxu a z boxu pouze přes pacháč..

Já když nechám u sebe všechny dveře odemčený a přivřu je, tak se mi podtlakem ve skříni samy dovřou. Tzn. že se vzduch ze skříně nedostane jinak, než přes pacháč, a do skříně proudí všemi otvory. Některý to chce čas od času zvětšit..

Ale jak psal yalin, nejlepší bude asi svítit přes noc. Přecejenom stěny stanu maj úplně jiný tepelněizolační vlastnosti než stěny mýho boxu..

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Old Post 09-06-2012 v 08:36 AM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 261

citace:
Původní příspěvek od fiste
Tak tak, já mám ve svym boxu čas od času pootevřený jedny dveře ze stejnýho důvodu. Ve skříni je jinak moc nízkej tlak, vysoká teplota a vlhkost.

To bych nedělal, protože ten podtlak ve skříni se stará o to aby se ti nedostal smrad z boxu ven do místnosti.. Vítr vane do boxu a z boxu pouze přes pacháč..

Já když nechám u sebe všechny dveře odemčený a přivřu je, tak se mi podtlakem ve skříni samy dovřou. Tzn. že se vzduch ze skříně nedostane jinak, než přes pacháč, a do skříně proudí všemi otvory. Některý to chce čas od času zvětšit..

Ale jak psal yalin, nejlepší bude asi svítit přes noc. Přecejenom stěny stanu maj úplně jiný tepelněizolační vlastnosti než stěny mýho boxu..

Butch svítí v noci už dávno..A mírnej podtlak ano,ten má v boxu v podstatě každej,ale ne vývěvu..
V jednom příspěvku si dost protiřečíš,sám pasivně zvyšuješ přítah kvuli podtlaku,ale druhýmu radíš,aby to nedělal..?

Old Post 09-06-2012 v 09:01 AM
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 262

Nepřijde mi, že bych si protiřečil, můžeš mi to upřesnit? Neradil jsem mu aby si pasivně nezvýšil přítah.. Naopak souhlasim s yalinem..

Edit: Jo už asi vim. No nekupoval bych silnější přítah, ani nezkracoval potrubí aby se nestalo, že budu mít ve skříni přetlak a tim pádem zasmrazenou místnost. Když budu přítah regulovat pasivně otevřením nějakýho zipu, tak si ten užitečnej podtlak ve skříni zreguluju snáz a spíš o něj nepřijdu.. Takhle jsem to myslel, možná jsi mě špatně pochopil..

3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)

Old Post 09-06-2012 v 09:10 AM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 263

No v boxu jsem mel 29C kdyz bylo venku 20 a po instalaci pritahu z okna zase 29C.

Box mam tesne u okna akorat ze ta roura musi obehnout pulku boxu kolem dokola nez se dostane ven z okna,protoze ten box nemuzu mit postaven bohuzel jinak. samozrejme kdybych mel pokoj vetsi tak bych box nastavil vuci oknu jinak a roura by byla jen 1,5 m dlouha.
Bohuzel jinak box mit nemuzu.

Ps
Zkousel jsem vsemozne regulovat okynkem ,pomohlo to jen na podtlak a pretlak.(na teplotu to nemelo vliv)
Ted mam mirny pretlak coz nechapu kdyz odtah je silnejsi nez pritah,mel by tam byt lehky podtlak a ne obracene.

Old Post 09-06-2012 v 09:15 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiste
Stálý Člen

Příspěvek č. 264

Přítahem z okna v noci, si můžeš způsobit 5°C u květináčů a těch 29°C u palic, to bych zrušil, obzvlášť jestli ti to nepomohlo.. Odtah z okna je 100% v cajku.

Je mnohem lepší udržovat nějakou rozumnou teplotu v pokoji a dostatečnej proud vzduchu v boxu, než se to pokoušet srazit ledovym přítahem..

Přítah z pokoje od podlahy, pootevřenej Box, ale aby tam byl trošku podtlak, a odtah ven z okna aby se ti neohříval vzduch v pokoji. To je podle mě nejlepší řešení..

3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Old Post 09-06-2012 v 09:22 AM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 265

citace:
Původní příspěvek od fiste
Nepřijde mi, že bych si protiřečil, můžeš mi to upřesnit? Neradil jsem mu aby si pasivně nezvýšil přítah.. Naopak souhlasim s yalinem..

Edit: Jo už asi vim. No nekupoval bych silnější přítah, ani nezkracoval potrubí aby se nestalo, že budu mít ve skříni přetlak a tim pádem zasmrazenou místnost. Když budu přítah regulovat pasivně otevřením nějakýho zipu, tak si ten užitečnej podtlak ve skříni zreguluju snáz a spíš o něj nepřijdu.. Takhle jsem to myslel, možná jsi mě špatně pochopil..

Zkrácením nasávacího potrubí podtlak klesne jen mírně,nijak dramaticky..Je třeba to prostě vyzkoušet,ale Butch píše,že to už nejde,tak to je pasé..Jako první a nejrychlejší pomoc je pootevřít ty suchý zipy,což se mělo udělat hned,pokud je taková možnost,já ten box neznám a ani sem netušil,že tahle rezerva v pasivním přítahu ještě je,to měl být samozřejmě první krok..
A stále si myslím,že ze 32 na 29,z CT na 28°C je opravdu znatelnej pokrok...(při venkovních 20°C),je to v normě a nic na tom už neni třeba řešit..

Old Post 09-06-2012 v 09:22 AM
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 266

Mě se to zdá prostě moc, jaká bude teplota až bude opravdu léto? To bude 25 i v noci a navíc poslední patro v paneláku..
Já teď když dám odtah naplno mám 25*C (400W, 35cm) a to mam z nějaký vlny veder celkem vítr..
Jsem zvědavej, jak se ty teploty budou vyvíjet..

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 09-06-2012 v 10:30 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 267

No prave ,to uz jsem nedavno jak byly ty vedra zazil venku v noci 24C a v boxu 35C a vic ale to jsem jeste nemel ten aktivni pritah TT150 a nemel jsem na odtah tu prima klimu 820m3/h.
Ale domnivam se ze az ty vedra zase nastanou tak ze to o moc nepomuze.Ale dam vedet jesli ano nebo ne.

Old Post 09-06-2012 v 11:01 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yalin
Stálý Člen

Příspěvek č. 268

zdarek tak k tomu pritahu ja mam box tri metry od okna a zadnou pritahovou rouru nemam,mam pootevreny trochu vsecky try otvory s mrizkou se suchacem ted maj tmu a v mistnosti je 24,5 v boxu asi proto ze tam je vetrak 22,5 odtak ruck rk 125 zatim jede tak na 3/4, uz to tak delam pres 4 roky a v poho(mam otevteny ventilacky non sto) tak uz to tolik neres pokud nesezenes klimu tak s tim nic moc uz neudelas tak zdar at ti rostou

Old Post 09-06-2012 v 13:00 PM
yalin je offline   Profil uživatele yalin   Find more posts by yalin   Foto galerie člena yalin   Click here to Send yalin a Private Message   Add yalin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 269

S 820m3/h hučákem a TT150 na přítahu, by jsi měl uchladit i 1000W ...

Old Post 09-06-2012 v 13:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 270

No to mi kazdej taky tvrdil ze uchladim i tisicovku ale opak je vazne pravdou.
A co se tyce otvoru,ty sice muzu ted klidne nechat otevrene ale co az to zacne poradne vonet. Tak mi nezbyde nez konecne nasadit filtr a uzavrit vsechny vetraci okenka a bude tam zas sahara.

Old Post 09-06-2012 v 18:27 PM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 271

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
No to mi kazdej taky tvrdil ze uchladim i tisicovku ale opak je vazne pravdou.
A co se tyce otvoru,ty sice muzu ted klidne nechat otevrene ale co az to zacne poradne vonet. Tak mi nezbyde nez konecne nasadit filtr a uzavrit vsechny vetraci okenka a bude tam zas sahara.

Až nasadíš na odtah filtr,zmenší se ti o něco podtlak ve skříni,nicméně stále tam nějaký bude..,nic zavírat nemusíš,když necháš odtah běžet,odsávat nonstop..Bude ti to samozřejmě vycucávat i vůni ven..

Old Post 09-06-2012 v 18:54 PM
yalin
Stálý Člen

Příspěvek č. 272

presne tak smrdet to bude jen kdyz do toho polezes

Old Post 10-06-2012 v 05:52 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17 18 19 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-09-2018 - Prvy indoor/600w/cote d´ azur - 75 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás