Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Zelenáczech Ahoj zemědělci..
jedu svoje první kolo a nakoupil jsem nějaký hnojky od Bio bizzu a trošičku mě zarazila koncentrace jednotlivých typů hnojiv. Chtěl bych se zeptat těch co mají s těmito hniojvy zkušenost jestli je normální, že grow složka je proti Bloom strašně tuhá, je to skoro jako kaše, sotva to teče a musím použít dost síly abych to vůbec nabral do injekční stříkačky. Bloom složka má konzistenci (normální) asi jako plnotučné mléko (až na tu barvu). Všechny bio hnojky (vč. enzimů a dalších doplňků) skladuji v lednici (při t 5 stupňů C, navíc vše zabalené do černé igelitové tašky kvůli světlu). Najde se mezi Vámi někdo kdo tohle taky vypozoroval (tudíš by to mělo být asi OK) nebo je třeba možný, že když to rozlejvali do flašek, že jsem dostal nějakou usazeninu ze dna nádrže ve které to připravili než to rozlili do balení ve kterých to pak prodávají nám pěstitelům, tím pádem by moje balení grow hnojiva bylo nějakým způsobem koncentrovanější než je standart. Kytky jsem nespalil, ale dával jsem jim jen 2 ml/l a vyrostli za dva týdny o 30 cm (těsně po přepnutí na květ). Ted dávám už jen 1 ml/l + bloom něco málo přes 3 ml/l, a dneska mi začíná 3. týden květu. A ted začnu přidávat topmax (zatim nebyly kačky ale v týdnu už budu moc holkám zase přilepšit
Takhle nízkou teplotou bych BioBizz neskladoval. Jo (EDIT) Grow (EDIT) je hódně hustej. Tou nízkou teplotou asi ještě tužší.
bezdechu díky za bleskurychlou odpověd, ale já mám opačný problém hustej mám právě naopak grow, možná si se přepsal.. nevím a rozhodně tady nechci a nebudu opravovat profíky. Ale mám za to, že než jsem to dal do lednice byly konzistence +- podobný(ale nejsem si uplně jistej) a pak zhoustlo právě to grow hnojivo. No zkusím to skladovat normálně při pokojový teplotě a budu sledovat jestli se konzistence změní a kdyžtak podám nějaký info. Měl jsem za to, že skladováním v lednici bych snad neměl nic zkazit (pokud to nenechám přemrznout) A nechci aby mi to pak nějak smrdělo, protože např. kámoš skladuje phytamin při pokojový teplotě a smrdí to čpavkem jako když jsem dělal na nakládce kuřat, ale můj phyták, který je pořád v lednici vůbec nesmrdí.. naopak bych řekl, že spíš voní, ale ten puch z toho jeho phyťáku mě naučil, že bio dobrůtky se prostě kazí. Ale zase na druhou stranu jestli výrobce udává že se to má skladovat v 5-40 stupních C, tak by se snad zkazit nemělo a nekupoval jsem toho barely, takže docela brzy dojde
Původní příspěvek od Zelenáczech bezdechu díky za bleskurychlou odpověd, ale já mám opačný problém hustej mám právě naopak grow, možná si se přepsal.. nevím a rozhodně tady nechci a nebudu opravovat profíky. Ale mám za to, že než jsem to dal do lednice byly konzistence +- podobný(ale nejsem si uplně jistej) a pak zhoustlo právě to grow hnojivo. No zkusím to skladovat normálně při pokojový teplotě a budu sledovat jestli se konzistence změní a kdyžtak podám nějaký info. Měl jsem za to, že skladováním v lednici bych snad neměl nic zkazit (pokud to nenechám přemrznout) A nechci aby mi to pak nějak smrdělo, protože např. kámoš skladuje phytamin při pokojový teplotě a smrdí to čpavkem jako když jsem dělal na nakládce kuřat, ale můj phyták, který je pořád v lednici vůbec nesmrdí.. naopak bych řekl, že spíš voní, ale ten puch z toho jeho phyťáku mě naučil, že bio dobrůtky se prostě kazí. Ale zase na druhou stranu jestli výrobce udává že se to má skladovat v 5-40 stupních C, tak by se snad zkazit nemělo a nekupoval jsem toho barely, takže docela brzy dojde
Promiň já se upsal.. Grow je hustej. Bloom je vodička. Také bych řekl, že ač ta hnojiva zápach mají, tak svým zpúsobem voní. Když se zkazí tak to pak opravdu smrdí.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63033 Tady se dozvieš ake mam seeds a aku hlinu. tak dobre 2.tydnu kvetu Fish vynecham a hodim tam namisto neho +2ml bloom. a po celu dobu kvetu možem dat 5-6ml Bloom, tak by to bolo lepšie ?
Mé zkušenosti s biobizzem jsou vynikajici...grow+bloom kupuju kazdy rok a nemuzu si stezovat
o ROOT JUICE a Alg-A-Mic slysim prvně,cena je vysoka ale myslim,ze se to urcite vyplati koupit.(minuly rok mi totiz vsechny řezy ak47 uhynuly diky nemoci kořenů...
ZÁVADNÝ/ZKAŽENÝ TOP MAX ?
zdravím přátelé, používám BIOBIZZ už třetí rok, a naprosto mi vyhovuje.
stalo se mi poprvé - nová láhev TOP MAXu po otevření dost smrdí, v čiré
tekutině jsou jakoby černé žmolky a zrníčka... tedy moje otázky, jestli někdo zodpoví:
- může se TOP MAX zkazit? dobu trvanlivosti jsem na obalu ani nikde na netu nenašel
- může to nějak negativně ovlivnit zdraví rostlin?
- mám to jít vrátit?
díky za případné zkušenosti. ween
Původní příspěvek od ween ZÁVADNÝ/ZKAŽENÝ TOP MAX ?
zdravím přátelé, používám BIOBIZZ už třetí rok, a naprosto mi vyhovuje.
stalo se mi poprvé - nová láhev TOP MAXu po otevření dost smrdí, v čiré
tekutině jsou jakoby černé žmolky a zrníčka... tedy moje otázky, jestli někdo zodpoví:
- může se TOP MAX zkazit? dobu trvanlivosti jsem na obalu ani nikde na netu nenašel
- může to nějak negativně ovlivnit zdraví rostlin?
- mám to jít vrátit?
díky za případné zkušenosti. ween
Zdar, Topmax sa ti moze skazit. Mne sa skazil, ale mal som ho otvoreny a v izbovej teplote dlhsiu dobu. Vyrazne inak smrdel ako na zaciatku. Dost nechutne. Ale urcite nebol ciry so zmolkami a zrnickami. Bola to taka tmava vodicka.(Aj na zaciatku aj ked sa uz pokazil) Podla mna by ho mohli vymenit, cim skor to poriesis tym je vacsia sanca.
Ci to bude mat nejaky negativny vplyv neviem, ale ako ho popisujes, tak mi to vobec nepripomina Topmax co som mal doma.
Zdarec
Chci se teda optat,jestli už někdo má odzkoušené pěstováni s Bio Heaven???Jestli je opravdu rozdíl ve zdraví rostlin,výnosu a chuti....Jináč Bio Bizz mám odzkoušený skoro komplet a spokojenost,ale letos bych chtěl přidat Bio Heaven...Diky za odpovědi...
Jedu druhé kolo v hydru s biobizzem a kořeňák je luxusní, obecně je tato značka velmi kvalitní. Myslím že snad ani nejde přehnojit nebo zasolit. Doporučuju
ahoj,
mám takovej dotaz. V tabulce BioBizz u substratu all-mix není dávkování alg-a-micu, znamená to tedy, že v all-mixu je vše potřebné, co zahrnuje algamic? Je teda zbytečný dávat do allmixu algamic?
Předem díky za odpověď.
Původní příspěvek od Spikec ahoj,
mám takovej dotaz. V tabulce BioBizz u substratu all-mix není dávkování alg-a-micu, znamená to tedy, že v all-mixu je vše potřebné, co zahrnuje algamic? Je teda zbytečný dávat do allmixu algamic?
Předem díky za odpověď.
Původní příspěvek od Spikec ahoj,
Předem díky za odpověď.
Ahoj, podle tabulky co mám od Biobizz se dává do all-mixu během růstu 1-3ml a v květu 3-4ml.