Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte hele takže Nirvana seeds za mě shit zkoušel jsem vyrosostli 2kytky z 5 a k tomu mutanti malí zakrnělí
Grow shop seeds levná varianta za pár korun hodně muziky celekm jsem sázel víckrát celkem 40 semen a kromě jedinýho semínka vylezli všechny 39 ks bez chyby a kouř kvalitní.
Dinafem - blue widow og kush a industrial plant z 15 semenjen jedno nevylezlo jinak nemá chybu
Royal Queen seeds -já a kámoš odzkoušeno ICE SUPER ALE Z 5 SEMEN JEN 2X KYTKA A TO SAMÍ KÁMOŠ u Skunk 1 takže já byl zklamanej ale o to ty 2 kytky co jsem měl fakt pecka a u skunk 1 malej výnos
FAIR SEEDS-nebo jak se to píše tady už je to horší nejsou špatný kromě BLECK DOMINA ta byla boží
SENSI SEEDS - koupil jsem super skunk a bohužel se mě toto ještě nikdy nestalo ani jedna kytka z 10 semen a to nebylo mojí chybou takže mě totálně nasraly a zavařili si to na hodně dlouho ¨
Buddha seeds- White dwarf excelentni na 25cm 19g Magnum nic moc spíš nic než moc
GHS - divná genetika maj na čem makat ale lepší už to asi nebudekytky fajn
Sweet seeds -žádnej zázrak je to pomalí
kANNABIA SEEDS NEBO TAK NEAK -POWER SKUNK ty jo jedno z nejlepších co jsem kdy měl smradoch smrdutej až jde cítit na kilometry tekla z toho taková lepkavá jahodová míza a ku podivu jsem na nich zažil i nejlepší výnosy brzo zase zasadím
Tohle jsou moje zkušenosti ale co balíček to dobrodružství zážitky stavy atd tak at to roste PIC.
Původní příspěvek od bcbud23 Ahojte hele takže Nirvana seeds za mě shit zkoušel jsem vyrosostli 2kytky z 5 a k tomu mutanti malí zakrnělí
Grow shop seeds levná varianta za pár korun hodně muziky celekm jsem sázel víckrát celkem 40 semen a kromě jedinýho semínka vylezli všechny 39 ks bez chyby a kouř kvalitní.
Dinafem - blue widow og kush a industrial plant z 15 semenjen jedno nevylezlo jinak nemá chybu
Royal Queen seeds -já a kámoš odzkoušeno ICE SUPER ALE Z 5 SEMEN JEN 2X KYTKA A TO SAMÍ KÁMOŠ u Skunk 1 takže já byl zklamanej ale o to ty 2 kytky co jsem měl fakt pecka a u skunk 1 malej výnos
FAIR SEEDS-nebo jak se to píše tady už je to horší nejsou špatný kromě BLECK DOMINA ta byla boží
SENSI SEEDS - koupil jsem super skunk a bohužel se mě toto ještě nikdy nestalo ani jedna kytka z 10 semen a to nebylo mojí chybou takže mě totálně nasraly a zavařili si to na hodně dlouho ¨
Buddha seeds- White dwarf excelentni na 25cm 19g Magnum nic moc spíš nic než moc
GHS - divná genetika maj na čem makat ale lepší už to asi nebudekytky fajn
Sweet seeds -žádnej zázrak je to pomalí
kANNABIA SEEDS NEBO TAK NEAK -POWER SKUNK ty jo jedno z nejlepších co jsem kdy měl smradoch smrdutej až jde cítit na kilometry tekla z toho taková lepkavá jahodová míza a ku podivu jsem na nich zažil i nejlepší výnosy brzo zase zasadím
Tohle jsou moje zkušenosti ale co balíček to dobrodružství zážitky stavy atd tak at to roste PIC.
Nerad bych byl ironickej, nebo tak, ale growshop seeds a fair seeds je to samý. Zajímavý, jak můžou bejt recenze různý...
Superšimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.
no dobrý třebas je to samý i když si myslím že ne mě to je u p... prostě ozkoušeno fair kromě dominy na hovno GSS balení prostě bez problému a zkoušeli jsme toho hodně a rozdíly tam byli veliký chut vzhled kytek vuně a učinky prostě pochybuju že to je těma obrázkama a jiným balení ale moje zkušenost mluví za vše tak si klidně n.... já jsem sem dal jen mojí zkušenost a typickej čecháček aby musí hned polemizovat totální sračku i kdyby to bylo to samí tak je to přece u prdele každý to balení se jmenuje jinak tak si to strč třebas za klobouk ty tvoje moudra a nebo ještě líp do P... čus
Původní příspěvek od bcbud23 no dobrý třebas je to samý i když si myslím že ne mě to je u p... prostě ozkoušeno fair kromě dominy na hovno GSS balení prostě bez problému a zkoušeli jsme toho hodně a rozdíly tam byli veliký chut vzhled kytek vuně a učinky prostě pochybuju že to je těma obrázkama a jiným balení ale moje zkušenost mluví za vše tak si klidně n.... já jsem sem dal jen mojí zkušenost a typickej čecháček aby musí hned polemizovat totální sračku i kdyby to bylo to samí tak je to přece u prdele každý to balení se jmenuje jinak tak si to strč třebas za klobouk ty tvoje moudra a nebo ještě líp do P... čus
On Ti jenom slušně napsal, že je to to samé, což má pravdu a ty mu hned začneš nadávat. Laskavě si přečti pravidla fóra a zapracuj na své češtině.
Mr. Nice koupil jsem critical mass a critical skunk critical mass jsem měl před 5.rokama a byla to bomba jak indoor tak venku.nevím co se stalo ale po pěti letech je to katastrofální rozdíl.od každýho jsem dal růst 12 ks.z toho byli 4 čistý samci a jeden samec herman.ze zbytku zůstaly dvě kytky který jsou normální a zbytek samý hermani.a ještě k tomu samčí květy vyrostli tak těsně u stonků že jsem to zjistil až když bylo moc pozdě.ve finále z toho byli mrzáci s hodně podprůměrnym výnosem.Nevěřil bych že to někdy řeknu ale zbytek semínek od Mr.Nice házim do kamen.
Me se zavdecil eshop 5semen a seed banka natural seeds.
Somango 6/6
Chocolope 12/12
OG Kush 12/12
Ak47 AF out 6/6
Somango a Chocolope kvalita a vynos vice nez dobry. OG Kush a AK47 se teprve uvidi.
Vse vyklicilo do 4 dnu az na Somango, tam sem to dal asi hloubeji, tak to trvalo o par dni dele.
Kliceno vsechno v hline.
Barneys Farm
Liberty Haze
Klicivost 3/5
Kytky velikostne pekne, ale dal sem jim pohulit hnojenim, takze sem to pokazil, jak sem jen mohl.
Chut tedy otresna, ale nahulovalo docela slusne, jelikoz sem to dotahl v ramci mezi do konce
Pak sem jeste mel Jack Herer AF, ale to nevim od koho to bylo.
Klicivost 3/3
Chut, kvalita a vynos na AF semena pro doplneni skrine v prubehu growu docela slusne.
čau chci se taky připojit ke chvále 5 semen a natural seeds.
koupil sem ak47 vylezli všechny uplně nastejno v hlině potom jedno zahynulo ale 100% mojí chybou.
stále rostou a to docela pěkně.hlavní plus je pro lidi z prahy prostě objednáte a za dva dny skočíte do shopu a máte coo ste chtěli
BTW:když sem tam byl nejakej cápek tam kupoval semínka za 19800!!
řikal sem si že ten se bude mít vzimně dobře
PRVNÍ OUT-rok 2014
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779