Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1x PASSION 1, POWERPLANT,THE ULTIMATE , 2x ORANGE HILL SPECIAL
SEEDBANKA DUTCH PASSION
2X50L KÝBL S KUPOVANÝM KOMPOSTEM - PASSION A PPLANT
SKLENÍK PODRYTEJ KONINCAMA - ULTIMATE A ORANGE HILL
1X1L - Plagron Grow, PK13/14 - venku jen dle potřeby, spíš vůbec ten grow, ten hlavně na skleník k oživení půdy, PK je klasika:-)
Původní příspěvek od ondro SK Nazdar passion som pestoval a mas sa na co tesit je to pecka a ten power plant ti dozrel? Kedze si ho pestoval lebo chcem ho na tuto sezonu
Jo stihl to, sám sem ho neměl, ale měl sem ho celou dobu na očích od začátku až do konce:-) brutálně se větví
Zkus to somango, to je jack harrer x big skunk , takové mírně zemité ze začátku a ke konci prdu krásnej mentol :-) super stav, tvrdý jak šutr, katrovačka si málem vylámala zuby :-D
Před týdnem sem je dal do země a posílám light foto report až na ultimate vylezli společně, ten sem dal moc hluboko a nedělal nic, po přesunu semínka výš k povrchu hned vyhodil klíček Passion roste nejlíp
Máte někdo tento mini skleníček? Podle mě supr věc k ještě relativně chladnému počasí
Původní příspěvek od Alpinestars o tom skleniku jsem premyslel ze ho zkusim na muj pest prvni, ale kdyz uz ten sklenik tak neni lepsi to mit venku ? sklenik doma nwm.
Já ten malej skleníček nemusím mít vzhledem k tomu že ta místnost je taky takovej skleník, celá prosklená směrem k slunci, plexi střechu průhlednou, mám takovej double skleník. Ale když mě to doma leží tam škoda to nevyužít Kdyby mi to tam rostlo moc tak mám vedle klasickej skleník
Ph bude vyšší, tak 7, na kompostu píšou 6-8.5 tak nevim co si pod tím konkrétně představit, ale imho to vyšší nevadí... ještě to pročtu, popř. zítra koupím ph pejpry a otestuju
Právě minulej rok sem nedával vůbec, tak sem chtěl letos zkusit minidávky ze začátku, prdím na ně i tak, hlavní je pro mě to že vím co je s listama a tudíž i na co si dát pozor