Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
indosamente ty zlobíš :-) pust jar z hlavy, kdo ti to proboha poradil ? je to ropný derivát, chemka jak řemen, leda tak na špinavé nádobí, kytka póry na povrchu dýchá, už slyším ty sprostá slova která ti poslala, když jsi do ní dal jar.. když chceš kytku sprchovat, tak vodou nebo max. glycerinové mýdlo, já např. dělám z glycerinu konopné mýdlo.
Scotty, usychání spodních listů je normální, někdy je to spálené od slunce, jindy si je samotná kytka vycucává, když je nějaký problém, např. přehnojené.. pár listů oželíš, stejně s tím nic neuděláš, hlavně je netrhej dokud sami neodpadnou, to hlavně platí u automatů
zdravim, zkousim pestovat v libra dripu, mam je v prvnim tydnu kvetu a na pomalu vsech listech se objevuje toto (viz foto), zalivku maji ph 5.5 - 6, ec 0.9, na vytoku pH 6.3, ec 0.9, myslim si ze jsou presviceny, palim na ne 6ti kilem na docela malym prostoru, ale bojuju i docela s vlhkem, nejakych 60-80% neni to nahodou plisen?
Tak REPORT na ROCK EFFECT, po aplikaci bych řekl že 60 % těch žlutých broučků opadlo, jen co jich pár zmizelo, tak se objevila armáda červených pavoučků. Dnes jsem aplikoval ROCK EFFECT znovu tak uvidíme co se za 2 dny z toho vyvrbí.
Zravim po dlouhe dobe jsem tu zas,ale hned mam problem...
Nema nekdo zkusenosti co by to mohlo bejt,kroutej se mi listy,ale jen na nekterej kytkach a ja nevim co to je...
Obcas jsem na listy zahlid takovou malou housenecku jako nit slabou a asi tak 1-2mm dlouhou...Nebo jestli mi neco zere koreny,ale proc to maj jen nektery a nee vsechny...Jsou 7den 12/12
Původní příspěvek od kostě Začínaji se mi vyskytovat nějaký anomálie nevíš co by to mohlo být ? je na růstu 14 tej den; ph 5,8 - 5,9; EC do 1,5 - 1,6; kytky sou prokořeněný v 11l květnících; systém drip v kokosu... na listech se oběvují černé fleky...
citace:
Původní příspěvek od Scotty Nazdar,
mám zřejmě stejnej problém jako Lynx. Listy od spoda žloutnou a pak usychaj.
Tohle se stává i na zcela zdravých rostlinách. Z tohohle si nadělej těžkou hlavu.
Je tedy zvláštní to mít na několika rostlinách naráz to už je možná i štěstí. Ale já to čas od času mám taky na jedné rostlince.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Zdravíčko, tohle se mi udělalo na listech. Sorry, ta fotka není moc popisná, ale makro na mém mobilu je tak nějak ránu pěstí. Každopádně kytka je zasazená v zemi na políčku a je celkem divné, že u druhé kytky, která je zasazená asi metr až dva opodál, tyto problémy nejsou. Můj tip jsou svilušky, ale radši si vyslechnu i další objektivní názory
Ty vole kluci dik..hmmm tak to sedi...no prave ze mi je dal kamos a mel uz je preple cca 7dni na 12/12 no debil...ja je jel 13dni na 18/6 a nektery jsou takove...Myslite ze gramaz bude mensi??nebo to nebude mit vliv...
Původní příspěvek od pankalhotaq Ahoj. Poradí mi někdo s tímhle?
stránky dozadu se to řešilo mne tenhle jev už zabil tři kytky ale mám pocit že na Nékteré kytky kde to začínalo(že to nebylo až takhle uschlý) pomohlo železo do zálivky.Použil sem plantella tekuté železo.Ale nevím jestli tohle zachráníš.Zkus ten vrchol ustřihmout a zahnojit to tím železem...já mám ale stále pocit že to dělají peticidy(herbicidy)..máš poblíž polnohospodářské pole které ošetřují?
Původní příspěvek od Martin666 indosamente ty zlobíš :-) pust jar z hlavy, kdo ti to proboha poradil ? je to ropný derivát, chemka jak řemen, leda tak na špinavé nádobí, kytka póry na povrchu dýchá, už slyším ty sprostá slova která ti poslala, když jsi do ní dal jar.. když chceš kytku sprchovat, tak vodou nebo max. glycerinové mýdlo, já např. dělám z glycerinu konopné mýdlo.
Scotty, usychání spodních listů je normální, někdy je to spálené od slunce, jindy si je samotná kytka vycucává, když je nějaký problém, např. přehnojené.. pár listů oželíš, stejně s tím nic neuděláš, hlavně je netrhej dokud sami neodpadnou, to hlavně platí u automatů
Proč nesmíš trhat uschlé aneb choroboplodné lístí z automatů?Já jsem mal u automazara podezření na listovou plíseň pak sem chycené listy ostříhal a pak stříkal fungicidem..