Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jahudka:
zaujimalo by ma , co sa tyka semien, da sa niekde po internete tak jak si si to objednal ty, kupit: Bugs Bunny, Cronic, prip. White Widow, Jack Herrer apod kvality?
Ahoj, dik
Seedbank je mnoho.Dej si do vyhledavani na groweru seeds,semena,seedbanka,seedbanky atd.Je toho tady hafo.Jsou tu i lidi ktery nabizej semena zadarmo,nekteri za penize (samooprc jacka herrera ma napriklad r-man)
Zdar lidi..teď sem si to četla komplet celý a říkám ti, Jahůdko..to je teda síla!Já to mám jen venku,na indoor zatim nejsou finance, ale časem si doufám taky pořídím nějakou tu pěstírnu a třeba to sem taky zdokumentuju.. Zatím mi nezbývá něž zírat! Jahůdko, fakt gratulačka..asi sis s tím dobře pohrál!.. Mějte se tu, zdarec..
Dik za chvalu všem.Jsem rad,ze si to jeste obcas nekdo precte.Byla to pekna fuska takhle udelat.No jinak doporucuju precist asi muj nejzajimavejsi thread.Stoji to za to!