Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kolubijec jo a s tema reakcema psal ze sou okamzity. to znamena nepromysleny kdyby byly promysleny tak mu to trva mnohem dyl u fotbalku je to jedno jestli hrajes obema rukama kdyz mas micek jenom v predu a v tom je ten rozdil u auta to jedno neni.
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Původní příspěvek od kolumbijec zkoureny reflexy sou kurwa rychlejsi......
Muzes mi popsat jak jsi to zjistoval? Jak jsi meril? Jestli jen tak ze mas proste takovy pocit, no tak to ja ozralej mam taky pocit, ze jsem nechytrejsi, nejsilnejsi a nejrychlejsi, ale realita je jina.
Muzes mi popsat jak jsi to zjistoval? Jak jsi meril? Jestli jen tak ze mas proste takovy pocit, no tak to ja ozralej mam taky pocit, ze jsem nechytrejsi, nejsilnejsi a nejrychlejsi, ale realita je jina.
No, v knize Marihuana Mýty a fakta se dočteš, že když si kuřák zvykne dělat určitou činnost ve stavu blaženém, je schopen plnit tento úkol lépe než střízlivý nekuřák
Samozřejmě tím neobhajuju řízení pod vlivem (ikdyž ), jen odpovídám
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Ridit zkourenej to podle me neni moc dobry. Je teda fakt, ze si to mnohem vic užíváš, ale je to velky riziko a kdybych zkourenej v aute nekoho zabil, tak bich si to vživotě neodpustil, přestal bych hulit, měl bych celoživotní schýzu... A to fakt nechci!
muj názor je následující:když jsem zhulenej tak se mi jede daleko líp než za střízliva,uplně se s tim autem sžij ,cejtim každou jeho reakci a ve smyku mam na to takovej "cit" takže můžu dobře reagovat,jezdim pomalejš a jsem opatrnější.Zhulenej jsem najezdil tak 2krát tolik než střízlivej.Mam takovou příhodu která mi v tom utvrdila:jel jsem poprvý se škodárnou(předtim jsem řídil jenom předohraby) a nechápal jsem chování toho auta,hlavně jak se ta prdel "vlní" když zatočíš ,pak jsem si po cestě zahulil a od tý doby se mi jelo daleko líp,předtim mě to hodinu sralo a pak jsem si za pět minut zvyk.Neznam s autem větší prdel než si v zimě dát špeka a pakjít řádit někam na parkoviště nebo si dávat nějakou trasu se zatáčkama (samo ,že tam nesmí nic jet a musí tam bejt vidět,nechci nikoho sundat), kort ze škodárnou vševzadu je to mazec největší.Smyku zdar a jezděte opatrně a s rozumem ,vždyť dementů už je na silnicích hodně
Mam podobny nazor ako ALC., ci uz si zakurim a sadnem do svojej starej skodovky alebo do svojho 300 konoveho nissana, perfektne si cestu uzijem.Ak idem na dlhsiu jazdu(sukromne) tak si vzdy zakurim a soferujem ovela viac v pohode a hlavne opatrne a predvidavo.Ale musim sa priznat ze jednu haluz som zazil a asi na tom scasti mal podiel aj trava: na krizovatke som cakal na zelenu, bol som nad niecim zamysleny, blikla zelena a ja som odbocil dolava tak ako som chcel, ale o jeden pruh skor, teda do protismeru.Bolo to v noci, zrazu mi doslo ze idem v protismere, tak som na to dupol asi viac nez bolo treba a hned to bolo 150, nastastie oproti nic neslo, to som sa fakt zlakol, ale uz sa mi nikdy viac nic podobne nestalo....Ale vseobecne si travu za volantom vychutnavam, aj ked suhlasim s tym ze na kazdeho to moze posobit inak a fakt dobry model moze sposobit zasek, co moze byt osudne...
2virgill: hej je jasny ze kazdej musi vedet co snese. nekdo si da pul speka a de blit a nekdo da tri a stoji. znam typka co kdyz se zkouril tak delal tak velky zvere ze toho radsi nechal. ten by asi zdymenej za volant nemel jit........... a co se tyce toho fotbalku: hral's ho nekdy nebo aspon videl jaxe hraje???? co to meles ze je jedno jestli hrajes obema rukama????? reakce ty narizuje tvoje podvedomi. ty nemuzou byt nepromysleny. to sou proste REAKCE. jo a koho sem urazil????????,
2sinuhet:90% lidi co sem kdy potkal na turnaji tak byli zkoureni a kazdej ti potvrdi ze ses proste rychlejsi. (JE JASNY ZE NE FSICHNI!!!!!!!!)
respect to ALC. (presne vystizena jizda zkourenej. de o to uzivat si a ne nekoho ohrozovat)
som presne toho nazoru,čo ALC.
Skureny vecsinou jazdim pomaly,ale v poslednom čase,ked som v aute sam,tak sa mi paci rychla jazda. Ale zalezi aj na druhu materialu. Po skanku mam lepsie reflexy.(stolny fotbal)
ja ridim spis hur, pri jizde mivam zaseky, zapominam zatacet, blinkry... radsi ani nejezdit... mam strach, ze to negde omotam kolem stromu... nebo nekoho zabiju... trochu zodpovednosti pratele
ja jezdim denne a vetsinou zhuleny.Ze zacatku to nebylo nic moc(neco jako psycho84).Casem se to ale poddalo,je to jen o zvyku.Ted je to ta nejvetsi pohodicka.Auto a k tomu dobra muzika je pro me place to smoke no.1.Je to parada zi fouknout sklo kdyz sviti cervena....a pote jsem tim nejvzornejsim ridicem......jezdim pomaleji....nikam nespecham...je mi fajn
Celou autoskolu jsem delal zcadenej a tak me prijde tak nejak samozrejmejsi ridit zhulenej.hlavne me bavi jezdit sam zcadenej poslouchat muziku a palit to jako svine.A co radi predjizdite?ja docelo mam rad ten adrenalin kdyz proti jede auto a rikas si jestli to stihas....zatim pokazdy jsem to stihnul.....musim zaklepat.