Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak muzu rict, ze sem otrhal ty spodnejsi palicky protoze ty horni mi bylo lito a asi takhle - na silvestra 4 lidi hulili (zbytek chtel pit) a od osmi vecer do 3 do rana jsme zvladli 2 brcka a 3 bylo rano na rozlucku asi v ty tri.No jako moc toho uz nevim no,ale vim, ze sem nemel hlas jeste vcera:-))) Takze uz pujdou holky v patek nebo v sobotu pod nuz, protoze tohle high mi uplne staci
2sick-high nikdy neni dost v kolikatem to mas tydnu kvetu?nebud nedockavej trpelivost ruze prinasi budes mit mnohem lepsi chut palice jeste nabobtnaj a zhulovat to bude taky vic
tak a prinasim posledni fotky ze zivota mych krasnych kyticek
jsou jiz 36 hodin o tme a dnes vecer v 11(po 48 hodinach tmy) je setnu
byly v kvetu 9 a pul tydne
1-3:krystalica
4-6:bigbang
2jahudka>diky moc jeste dodam podrobnej popis ucinku
k tem zlutejm listum:
ja si myslim ze je to tim ze kytka proste dozraje a ty listy uz proste nemaj duvod dal zit tak zloutnou a vadnou ale je to jen ma teorie
panove mam ted moznost fungl novy 400W s zarovkou sylavania koupeny odjeta jedna sklizen a je to za babku (80eur) z toho mi ten typek (muj vybornej kamos z norska) 60 eu dluzi takze zaplatim 20 a mam ji takze jsem na vazkach
mate nekdo zkusenost s pestovanim pod 800W v satniku?
nebo lepsi koupit metalhalogidovou vybojku a pouzit to na rust?
prispejte svou troskou do mlyna
Panecku, 800W je mazec, to abys tam k tomu potom chodil se silnyma slunecnima brylema! :-))) ale kolik elektriny to vezme! ale zas na druhou stranu ten vynos asi bude stat za to! a treba puljec ma methal zapojeny normalne v predradniku na sodik, tak ti pak staci jen vymenit zarovky...
No hic to bude asi slusnej, nafutruj tam klimatizaci - to by byl luxus mit klimatizovanou skrin,nemyslis? a pak tam vraz 2000W sodik a budes z te skrine mit kila a kila... :-))
no to je jasny v lete prave nejde ani tech 400W proto chci nahodit 800w a tema 2 zimnima skliznema si napestovat na celej rok(mam silenou spotrebu a proste miluju nadevse chut dobryho indoor skunku)