Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky se mi zmaštěnýmu řídí příjemně, snad jen ta nepříjemná myšlenka na případnou silniční kontrolu. Sice jich proběhlo v takovém stavu už mnoho, ale je mi nepříjemná ta přetvářka, jakože nejsem vypálený a fantazie divoce rozvíjí představy nezřízené policejní šikany, no znáte to...
Jinak, jak už jsem jednou napsal k tématu Kontroly THC na silnici, já bych za volant nesedl v takovém stavu, kdy už bych nemohl ani chodit Jo ale podstatné je, že když jsem zčazený za volantem, tak si pořád zřetelně uvědomuji potřebu zvýšené opatrnosti, takže se ze mě stane vlastně takový šedesátiletý dědula v 1.0 HTP, který dbá na dodržování maximálky ve městě (t.j. do 60 ), ochotně nechá přejít lidi přes silnici nebo pustí někoho z vedlejší před sebe...
koupala: nemám, ale tohle mě děsně rozčiluje. Pokud jezdíte někde, kde jste sami, na svým pozemku, tak se tam proboha vytřískejte jak chcete, ale proč tahat to nebezpečí mezi ostatní lidi?
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong
pan.sele: kolik ti je? To uz se tu omila fakt dokola....ale znova tedy: Kdyz si nekdo mysli ze ridi lip vysmazenej nez strizlivej tak je tak je mi z nej fakt................. . Argument ze smrt stejne hrozi komukoli kdykoli......to je mysleno jako joke..nebo fakt jako argument? Snad ne:-) O nocni jizdy vypalenej se pripravit nechat nemusis, muzes jezdit treba na kolotoci na pouti...maj tam moc hezky autodromy:-). A jestli jsi nebezpecnej okoli? Ze si to nemyslis? Verim ti, nikdo si to o sobe nemysli..ver mi....
Mama my pritelky dela u zachranky a vidi denne veci, o kterejch by sis nepredstavoval ze by mohly bejt aspon v hororou.
Ty si myslis ze na huleni jsi na tom za volantem lip nez na chlastu? Alkac ti bude oponovat stejnou. Taky si myslim ze trava je zazracna rostlinka, ale nejsem FANATIK. Za volant urcite neptatri..a dokud se nerozbehla tahle diskuse..tak jsem to povazoval za samozrejmost...Nerikam ze my jsme treba nejeli aute nikdy vysmazeni..ze me treba kamos ktere pali nikam vysmazenej nevezl, ale je to fakt vyjimka.....jen v nejhorsim...ale tady se to popisuje jako cilena zabava a to mne prijde nechutny...
k těm negativním přízpěvkům: Je pravdy že není dobré jezdit pod vlivem jakýkoliv drog ale jestli jste někdy hráli fotbálek tak musíte vědět že ty reakce jsou okamžité. Jediné čeho se bojím je ať na něco nezapomenou. Třeba vlítnou do protisměru. Jinak jestli ti lidi ví co dělají tak bych jim do toho moc nekecal. (Osobně jezdím tak nanejvýš 50ou vlakem)
Ja moc autem nejezdím totiž nemam ještě řidičak takže když občas od kamoše řidim auto tak jsem rad že jedu natoštak byt skuřeny ale hrozně rad faram na kole občas tak zafaram nad předním kole ve velke rychlosti že to pak dopadne špatně ale je to sranda.
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Já rád řídím svoji motorku jawa, protože se zhulit a jít řídit je fakt super a zvlášť když ta motorka je trochu pomalejší, tak si tu jízdu tak vychutnávám.
Řídit zhulenej je v pohodě, akorat ja jezdim stejnou rychlosti jako strizlivej, rozhodne to na me nema ucinky ze bych musel jet 40km/h jako to tady nekdo psal.
Musím říct,že zhulenej jezdím docela často a zatím bez nehod.(mám 1,9 GTI a snad mi budou hvězdy nadále nakloněny-plíííííz:-) ).To je ovšem dost o haluzi...někdy to příjde,ať už jseš střízlivej,zhulenej,nebo ožralej!Každopádně alkohol za volant nepatří (bez pochyb!) a nechápu lidí co ožralí řídí.No to už je owšem jejich wěc.Nejlíp se řídí určo střízlivej,ale pokud si "přiměřeně" HIGH,taxe to dá.(to je samozřejmě diskutabilní).Každopádně na vesnici,kde neřešíš skoro žádný komplikace,provoz,neoznačený křižovatky,fízly........ (jinak naprosto chápu ty chlápky,co jezděj na "čoprech" !Skoro každej hulí(soudě dle motorkářskýho srazu)!=)holt žhavej letní den se svou motorkou)).....skéro v čisté skleněnce=luxus pro 3!
Proč já to hulím?....VIVA LA MATURITA...
aneb přoč psát nesmyslný příspěvek???Nechápete,co?
Chápu!Právě jsem pochopil,že i nepochopitelné se dá nepochopit...
Moře učení=)moře hulení=) Jsem to wubec Já?
Omne nimium vertitur in vitium ..........Viva la GANJA!