Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sem rád, že nejsem jedinej, koho ledky zajmaj a díky za ohlasy. Dneska sem jim zkrátil den na 11h a postupně jim ho budu ještě zkracovat. Příště to vyfotim s nějakym měřítkem, ale ty paličky co sem fotil sou velký asi jako půlka zapalovače. Uvidíme jak dál budou růst a jak se budou formovat. Ale řekl bch, že větší koncentrace hnojiva je docela nakopla a svědčí jim.
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
No teoreticky by to mělo mít tak 2x až 4x vyšší účinnost. Vzhledem k tomu, že to má 15W, tak bych to srovnával tak s 50W sodíkem. Tahle ledková konfigurace nevyužívá potenciál ledek na maximum. Šly by použít ledky, který maj o 50% vyšší svítivost než co sem použil teď. Lepší ledky použiju v mym druhym projektu. Jinak v matkárně mám 11W ledek a krásně mi pod tim rostou 2 bonsai matky, který mi hoděj tak 6 až 8 řezů tejdně.
vyborny projekt....myslim ze by to mohlo mit budoucnoust su zvedavej uplne na vsechno co tu provedes,chci podniknout neco podobneho s kamosem akorat trochu ve vetsim
Další fotoupdate. Na 30 dní květu pod 15W to vypadá slušně a nadějně. Hnojim pořád mixem wuxalu a OBM. Od příštího tejdne to budu zalejvat jen OBM a tak 2 až 3 tejdny před sklizní (plánuju sklízet do půlky července) to budu zalejvat jen destilkou.
Taky sem příjemně překvapenej. V matkárně mám 11W ledek a 3 matky a rostou jak divý. Ani nestíhám odebírat řezy, takže pro normálního pěstitele je moje 11W matkárna tak akorát. Myslim že Ledky se daj pro matkárnu použít už teď naprosto bez problémů a na normální skříň to taky vypadá slibně. Sem zvědavej na celkověj výnos, ale ještě tam mám určitý rezervy (nedokonalý rozložení světla a ne zrovna nejlepší ledky), takže zas takový extra to nebude a potenciál ledek je ještě výš.
Vyzerajú krajšie,ako tie moje
Tuším nad tým začnem silno premýšľať
Síce majú nejaké tie trojcípe listy,ale to robili aj moje,nemusí to byť svetlom.Farbu majú super.
No lepší by to bylo, ale ty modrý tam sou provizorně místo odporu, protože sem španě spočítal množství diod při zapojení na 230V. Nejlepší by bylo, kdyby ty modrý promíchaný s červenejma, ale ten červenej panel sem postavil ze zbytku červenejch diod a ten modrej sem udělal až když sem dělal matkárnu. Tahle skříň by chtěla předělat celá, protože je to jen provizorně v kartonový krabici.
Kytky jsou 35 dní na květu a dneska sem zkrátil den na 10 hodin. Hlavní palice začínaj bejt docela velký a hustý. Ještě tak měsíc je nechám ve skříňce a uvidim jak se budou měnit. Příště tam šoupnu víc řízků jednoho modelu a po pár dnech růstu to přepnu rovnou na květ, protože bych řek, že ten prostor neni zrovna efektivně využitej.
Fotky uplouadnu až mi bude fungovat stolní PC, protože v notesu nemám photoshop. Takže chviličku strpení.