Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » muj 3.indoor 400W mandala seeds
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

No ono je to snad tak,ze v ty pryskyrici je treba 20 procent THC jak udavaj seedbanky.To teda znamena,ze cim vic pryskyrice na palici tak by tam melo byt i vic THC.Sice tam bude porad tech 20 procent,ale kdyz bude pryskyrice vic,tak je logicky ze bude vic i tech 20 procent s THC.Kdyz budu mit litr pryskyrice tak 200ml bude THC a pokavad vyprodukuju 100ml pryskyrice tak THC budu mit uz jenom 20ml.Alespon tak jsem to pochopil ja..Nebo je to jeste jinak?

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 28-12-2005 v 21:24 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 178

ja myslim ze je to jak pises akorat nepotrebuje ta pryskyrice nejakej cas na premenu toho thc nebo je tam to thc od zacatku?to fakt nevim

Naposledy upravil 28-12-2005 v 21:55 PM

Old Post 28-12-2005 v 21:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sick
Grower fárač

Karma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

Ja myslim, ze to THC tam bude uz od zacatku, protoze ta pryskyrice preci zacina vylezat az v kvetu, a jestli tam neni, nebo je jen trosku, tak se podle me premeni pri schnuti jako normalne v palickach, ne?

Old Post 29-12-2005 v 08:35 AM
sick je offline   Profil uživatele sick   Find more posts by sick   Foto galerie člena sick   Click here to Send sick a Private Message   Add sick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 180

podle me v ty pryskyrici budou naky cannabinoidy a ty se budou po urcitym case v ty pryskyrici pretvaret v thc (5-14dni??) je to jen muj osobni nazor a muze to bejt klido picovina

Old Post 29-12-2005 v 10:04 AM
Frutexx
Stálý Člen

Karma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

pryskyrice:
ja myslim ze je to tak nejak jak pise deth - ale s tim rozdilem ze podle me v ty pryskyrici je pokazde vice ci mene thc (thc je v kytce vlastne od sameho vykliceni semene)+ rada dalsich canabinoidů ktere podle me casem a spravnym postupem (napr. spravnym susenim) muzou zkvalitnit nas produkt tzn. premenit se na THC ;-)
Mam tu graf zavislosti obsahu THC na stari kytky ;-) ale je to u venkovnich kytek - ale je z toho videt ze urcite procento THC obsahuje kytka temer vzdy! . .
Ten graf je tady od jednoho clena - ale uz si nepamatuju od koho ;-) . .

Old Post 29-12-2005 v 12:45 PM
Frutexx je offline   Profil uživatele Frutexx   Find more posts by Frutexx   Foto galerie člena Frutexx   Click here to Send Frutexx a Private Message   Add Frutexx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 182

2 frutexx-jj takhle bych to videl taky
graf dobrej

Old Post 30-12-2005 v 10:00 AM
jahrider
Nový Člen

Karma uživatele jahrider - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

mala troska do mlyna.....
pryskyrice zacina osahovat cannabinoidy s THC az v urcite fazi kvetu, je to velka chemie protoze cannabinoidu je hafo a meni se jak pocasi.... takze dejte bacha na brachtie ty vam reknou vse. idealni je sklizet ve fazi, kdy je vic jak polovina brachtii nazrzla, ale je to individualni. jakmile se ale brachtie zacina kroutit-zvadat dochazi v pryskyrici k promene THC na jiny cannabinoid, ktery sice take skuruje, ale zaroven take utlumuje, coz je alespon pro me, nezadouci. tot k nekonecnemu a stale neprobadanemu tematu cannabionidu.............

RASTA HERB AND SUN

Old Post 30-12-2005 v 10:54 AM
jahrider je offline   Profil uživatele jahrider   Find more posts by jahrider   Foto galerie člena jahrider   Click here to Send jahrider a Private Message   Add jahrider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastafan
Stálý Člen

Karma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

Nazdar hoši,já si taky myslim že THC je v kytce obsaženo už od začátku a postupně jak kytka dospívá a dozrává se THC zvyšuje,záleží na tom jakej má rostlinka nebo semeno potenciál a při sušení se ty krystalky pryskyřice podle mě taky mění na určitý množství THC.Jinak zdravim tě Deth,moc simě s tím Bobem a Regge potěšil já sem stejnýho ražení .......Buffalo soldier.......atd...........to nemá prostě chybu

můj 1.indoor
rastafan´s fun two, Philips 400W Son-t Pro
3.runda od Rastafana
Orange Bud by Rastafan
Rastafanův malý boxík pro radost
***Great White Shark by Rastafan***
IP2000 vs Jack Herrer under 250W

Old Post 30-12-2005 v 11:09 AM
rastafan je offline   Profil uživatele rastafan   Find more posts by rastafan   Foto galerie člena rastafan   Click here to Send rastafan a Private Message   Add rastafan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jahrider
Nový Člen

Karma uživatele jahrider - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

hej tady je to samej rasta, to je paraaada

RASTA HERB AND SUN

Old Post 30-12-2005 v 12:38 PM
jahrider je offline   Profil uživatele jahrider   Find more posts by jahrider   Foto galerie člena jahrider   Click here to Send jahrider a Private Message   Add jahrider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 186

2jahrider-to vis dreadlocks rullezz hehe reggae and ganja
2rastafan-to vis nejpozitivnejsi poselstvi v hudbe
laska mir a ohromny brka co vic si prat a konkretne buffalo soldier je pro mne jeden z nej hitu od boba co raggajungle libi se ti?napis kdyztak do pm a ja ti poslu odkazy na naky moje a jahriderovy aktivity spousta ragga/raggajungle/DNb mixu a akci

Old Post 30-12-2005 v 18:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 187

tak a je cas pro par fotecek
1-3:yamuna-jeste jsem nehulil (silvestrovska pulnocni premiera)
4-6:shanghigh(indoor/outdoor)-chut velice jemna podobna hline mnam jemnounka sladounka.
1.prask-strela tepla do hlavy-high euforicke energeticke proste strela do hlavy bez znamek unavy a je to celkem drzak
dalsi growreport pri posledni kosbe

Naposledy upravil 30-12-2005 v 19:26 PM

Old Post 30-12-2005 v 18:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 188

tak preju stastnej a veselej rok vsem growerum a at nam to roste

Naposledy upravil 01-01-2006 v 21:15 PM

Old Post 31-12-2005 v 11:26 AM
ganjik
Stálý Člen

Karma uživatele ganjik - 60% Pěstitelská

Rezpect!! Příspěvek č. 189

Až dnes jsem pročetl celý příspěvek - ani jsem nechtěl přispívat. Ovšem jak výsledek, tak vše okolo - Bobík, Espana - mě přesvědčili, že vám taky musím popřát vše nej do nového roku, kluci ušatí !!!!

K+ za kytí i myšlenky, to že zrovna poslouchám Buffalo soldier není póza - snad jen náhoda, ale taky vzpomínka na přátele a půl rok strávený v Portugalsku.

Happy new year, bros!!!!!!!!

Ganjik

Old Post 31-12-2005 v 15:50 PM
ganjik je offline   Profil uživatele ganjik   Find more posts by ganjik   Foto galerie člena ganjik   Click here to Send ganjik a Private Message   Add ganjik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sick
Grower fárač

Karma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

Tak jaky bylo kostovani? Udelej nejake subjektivni ohodnoceni

indoor 150W Nl,shiva a CD - sklizeno

muj 2. pokus 250W - OB, misty,chronic super skunk - sklizime!

scrog 250W - mazar,ice, chronic

Old Post 01-01-2006 v 21:56 PM
sick je offline   Profil uživatele sick   Find more posts by sick   Foto galerie člena sick   Click here to Send sick a Private Message   Add sick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

deth. je asi jeste nekde v komatu )

Tak me napada,vyzkousel jsi ty koreny do ty horky vody nebo ses na to vykaslal?

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 01-01-2006 v 22:03 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 192

zdravik vsechny panove silvestr maso spousta cechu se sjela k prirodnim horkym pramenum prijel i jeden soundsystem spontanni akce s lidma cos nikdy predtim nevidel a rano vsechny ty princezny do naha a hop s nama do jezirka s horkou vodou
2ganjik>zdar chlape dikazz za k a tobe taky stastnej a veselej...bla bla bla a dik zes napsal
2sick-zatim jsem testl jen shanghigh a yamunu-
shanghigh je totalni smrtici killer velmi jemne sladke a hlinite chuti ale hazi me do totalniho tripu misty az paranoia a 3 hodiny po jointu fakt dalsiho nedas jsem s ni nadmiru spokojen
yamuna-chut takova stiplavejsi ale porad jemna a take lehce hlinita jen ne tak sladka jak shanghigh ale je to takovej ten dum do palice proste zahulis a hucak ale zatim jsem hulil jen 2 brka z toho jedno dnes rano s neuplne cistou hlavou takze jeste dodam report no a zbytek zatim schne a 2 kytky dnes dostanou do 11 posledni svetelnej den pak vypinam svetlo a v utery kosim samozrejme nafotim
2jahudka>radsi jsem to nezkousel abych si nejak neshodil to energeticke high vsechno jsem hlidal aby melo cirou pryskyrici a tak chci vyzkouset jak to bude fungovat (shanghigh zatim facha presne tak) nekdo na threadu psal ze tohle presne muze to high shodit ale rozhodne to zkusim pristi rok na outdooru

Naposledy upravil 01-01-2006 v 22:20 PM

Old Post 01-01-2006 v 22:15 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-05-2012 - Prvo prvy Indoor 400w 25x kanabia seeds - 8 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás