Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od xerthon stovik: nekde jsem cetl,,aby sla vsechna energie do palic,,
,ale nevim.
Taky ted maji palicky jeste vic svetla a protoze uz flushuju s ukladanim zivin si nelamu hlavu.
no ja bych rek, ze cim vic svetla kytka vychyta, tim vic energie z neho ziska a k tomu ma to listi, tak proc ho otrhavat?
mozna to ma nejakej duvod, ze to tu kytku donuti rvat vsechno do palic, ale v kvetu uz pre rust ustane a dalsi listy se uz netvorej (mluvim o druhy polovine kveteni), takze kytky uz moc energie do listu stejnak nervou
no asi budu muset zkusmo jednu opidlat a zbytek nechat po svym, jinac to nerozsoudim
jinak otrhavani listu ktery stinej palickam je bez diskuze
cao..parada chlape....jen pro priste..dutch formula micro+grow+bloom stoji 900kc 3L takze investruj mel by jsi to jeste lepsi...a vynos teda? sucheho?
mej se a krasa jinak...k+
peace
Tak to zvaž aspoň na nějaký kuchyňský váze nahrubo, ať víme orientačně
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Zdravím!Čoveče tak si tu pročítám Tvé příspěvky a musím říci,že konečně je zde někdo kdo se snaží nejdřív získat základní informace sám a dle vývoje kytek se až poté ptá!První srog?Wauuu!Někteří pánové by si měli vzít příklad a lépe číst příspěvky!Srooga by měl radost...:-)Je vidět,že jsi se tomu opravdu věnoval "A TO SE VYPLATÍ!"
dnes jsou kytky v 66/12 a dodelavaji svou posledni 60ti hodinovou noc.Pak je zkusim vytrhnout i s korenama a necham co nejpomaleji umrit.A pak to testnu :-)
Dik vsem za rady.Hlavne tem ktere jsem obcas otravoval PMkama