Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od sajlem co ji koupit v Holandsku, co u nás stojí nejvíc a u ních nejmíň ?
nebo co si tam koupit za pmůcky nebo nejaký dýmky, atd... ???
Dobrá otazka. Mate na ni nekdo nejakou odpoved? Taktez vyrazim v brzke dobe na nakupy do Holandu
jinak malá rada .. pokud na vás na hranici psy, dost pravděpodobně na vás to milý zuiřátko upozorní, at něco vezete nebo ne ..
co to dát za vobojek svýho psa?
:-)
Zdarte všickni.....Ja razim do Hollandu v neděli, tag uvidim, kdy tam dojedu.........na stopa Jinak se da vychytat nákej kamionák(po netu), ktery te hodi aspon do Frankfurtu a pak už si zas oněco dál
No nevim ale ja to tak risknu a uvidim.se pak ozvu jak to všechno dopadlo...
Zatial cusz
Good luck, kámo:-)
Nám to trvalo nejdýl 4 dny. Jinak úplně v klidu. Jestli jedeš sám (což je o držku), tak ten kamionák je nejlepší. berou jen jednoho. Víc lidí nesmí.
Každopádně dej vědět jak si dojel:-))
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
ten navod je furt aktualni, listek od 24.00 do 3:00 v sobotu nebo nedeli, stoji nejakejch 35 eur, jmenujese SChoenes Wochenendeticket, dejte www.db.de, tam to mate, kdyz vam je pres 18 tak jedete max 2, ale vejdou se tam snad i 3 pod 18
staci dojet do prvniho nemeckyho nadrazi a uz se vezete. plati na vlaky S, RE, RB, SB. ale uvedomte si, ze do holandska to je tak 15 hodin ve vlaku, jsou to pouze příměstský vlaky
ZDRAEC PALEC. nedavno jsem doazil zpet a tezka pohoda............sice par zaderu, ale z Mohelnice me typci vzali az do holandu a jeste jsem s nima v Nemecku makal......no proste parada.
Akorat zpet to bylo horsi ale dostal jsem se.....jenomze jsem si kokotek neuvedomil, ze jsou jakesik svatky, tak se mi to protahlo na 4 dny pac nejezdily kamiony.....staci ale ukecavat lidi na benzinkach a jde to.....par zaderu jako ze jsem zmokl kdyz jsem spal vedle dalnice nevadi.....na druhou stranu jsem potkal par sqoteru, kt. me nechali prespat a tak dale...to by bylo na dlouho to vsechno psat.............jinak doporucuju vsem, kdo tam nebyli, at se tam aspon podivaji..........je to POHODA
Jinak jel jsem sam, a jak rikas je to pekne o drzku...parkrat jsem uz myslel, ze to fuckt nedam, ale zadarilo se...........
Ale jinak, nez stopem bych uz asi nejel.....staci vychytat spravny benzinky a jedes klidne az tam...a hlavne skoro zadax...me cesta vyšla +- na 100,- Kč
GE100
Věřím:-))) Máš můj respect. my jeli ve dvouch a hned na jaře, takže ty vánice byli taky krutý. Kolirát mě v noci zbudili klouby jak bolely od mrazu:-( ale jinak fukt pohoda. V holandu nás nabral týpek, že taky jeszil stopem po evropě a spali jsme u něho. nabalil jídla hafo a ještě nás vyhoil na nádraží a koupil lístky na IC až do amstru:-)))) to se tady nestane
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
to mas pravdu.me se treba stalo ze mi typek nechal 20 eur at si pry koupim neco na jidlo..................nebo si typci zajizdeli i 50km aby ti pomohli..no proste lidai jak maj byt.
Ja po ceste moc nespal, jenom jednou a to vedle dalnice ve Wijchen a tam sem zmokl jako prase takze vlastne ani nebylo v cem spat............stop je kvalitni zalezitost