Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Přestat hulit
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11
Autor
Téma 
Hanos
Stálý Člen

Karma uživatele Hanos - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

Pro mně není žádný problém přestat hulit.
Hulil jsem minulý rok po sklizni dost často,ale jak hulo došlo (nějak kolem vánoc),

řek jsem si, že s tím seknu až do další sklizně.
První měsíc po pauze s hulem jsem cítil, že je všechno nějaké jiné než dříve (častěji jsem zapomínal, přeřekával se atd..)

Ale po nějaké době se to spravilo a bylo to jako
dříve.-:>Fakt dobrej pocit

Ale nedodržel jsem nezahulit si do další sklizně.Ale mohl za to alkohol.- Když jsem něco popil, a nabídl mi někdo zahulit, tak jsem si dal, ale na druhý den jsem pak toho trochu litoval.

Myslím si, že by s tím dokázal alespoň na určitý čas skončit každý, kdyby chtěl.

Člověk, který je denně s kámošema huličema, kteří denně hulí těžko přestane hulit.
také Záleži na vůli jedince.
ti Lidi, kteří si říkají, že kdyby chtěli tak hulit přestanou, ale pořád hulí, s tím také těžko přestanou.

Je to taky otázka zvyku. (Podobně jak u cigaret).
U cigaret je to ještě horší. (kouření =zvyk mít něco v hubě a vychutnávat si to + účinky nikotinu).

Přeji hodně úspěchu těm, kteří si chcou s hulením dát pauzu, nebo úplně přestat...

Naposledy upravil Hanos 28-01-2008 v 13:43 PM

Old Post 27-06-2005 v 21:09 PM
Hanos je offline   Profil uživatele Hanos   Find more posts by Hanos   Foto galerie člena Hanos   Click here to Send Hanos a Private Message   Add Hanos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

Aby člověk přestal pálit stačí k tomu dva důvody... nějaký důvod aby s tím skončil a nebo jen snaha s tím skončit... pokud někdo nechce pálit a stejně pálí dál tak je to spíš že ve skutečnosti sám sebe přemlouvá jestli chce pálit nebo ne... pokud k tomu má někdo dobrej důvod tak s tím sekne. Mám kámoše co prostě z ničeho nic.. KONEC... ale na druhou stranu..kotel se změnill

[size=1]

Old Post 27-06-2005 v 21:41 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bawy
Stálý Člen

Karma uživatele bawy - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

no...ya si myslim ze prestat palit je tak jednoduche ako zacat...co sa tyka "psychickej zavyslosti" je to podobne ako byt zavisli na neakych cukrikoch alebo cokolade..proste je to fajn....po 4 rokoch dost casteho hulenia som f pohode prestal...za posledny rok som fajcil mozno 2x ,,aj to niak extra...a voebc mi to nechyba i ked keby som mal doma nieco f supliku thaq by som to asi

Old Post 28-06-2005 v 08:52 AM
bawy je offline   Profil uživatele bawy   Find more posts by bawy   Foto galerie člena bawy   Click here to Send bawy a Private Message   Add bawy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mto
Stálý Člen

Karma uživatele mto - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

prestat? a naco ))

aha,preskakal som si toho uz velaaaa aby ma polozila nejaka trava...vsetko je o psychike,ludia neberte si to tak zle zase a bude vsetko ok,sak je to len trava...v Holandsku to hulia aj stare babky a dedkovia a tu su =)
a neziaduce ucinky?akoze u niektorych znamych ....aj u mna som dakedy spozoroval nejaky tip socfobie , tj.zhuleny ani za boha sa rozpravat s normalnymi ludmi atd...ale to prejde,grass uz berem uplne inak ako pred 3 rokmi...

ale tie nakupi v Tescu stoja zato,minule sme pri legu stvrdli 30min a to sme poniektory zenaty chlapi )))

ide leto,neprestavajte...kopec srandy

aaa ked uz ide o zdrav.prob. tak Vaporizujte

vela keciam,berem 1/2 dna dovolenky a s kamosmi utekam na kopec s kamoskou WW som si chute narobil

-= mto OUTDOOR 2oo5 =-

Old Post 28-06-2005 v 10:27 AM
mto je offline   Profil uživatele mto   Find more posts by mto   Foto galerie člena mto   Click here to Send mto a Private Message   Add mto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Medvidek Pu
Nový Člen

Karma uživatele Medvidek Pu - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

....takze! Takovych hlasek o prestavani a omezovani huleni jsem si uz vyslechl od svych kamosu a od sebe sameho hodne v soucasnosti je me presvedceni takove, ze asi nikdy v zivote neprestanu hulit a vzdycky tam nejake jednou, dvakrat, trikrat, ctyrikrat za mesic bude. Az budu jednou velky tak si budu asi hulit maximalne o vikendu. Ja ani vlastne nechci prestat, protoze potom bych prisel o ten jiny pohled na svet a situace a je potreba se nekdy na vsechno divat tak trochu jinak Jednou jsem mel nejakou pauzicku a vykladal jsem kamosi jaka je to pohodicka ze uz nepremyslim nad blbostma atd. a on me na to odvetil, ze je to jasne...mozek se dostava do stereotypu! No a to ja prave moc nechci, alespon jednou mesicne me prijde uzitecne zapremyslet si trosku netradicne..........no zkratka spalit se jak taska

ZIVOT JE KRASNY

Old Post 28-06-2005 v 10:48 AM
Medvidek Pu je offline   Profil uživatele Medvidek Pu   Find more posts by Medvidek Pu   Foto galerie člena Medvidek Pu   Click here to Send Medvidek Pu a Private Message   Add Medvidek Pu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 166

Rayman: psychická závislost podle tebe neni závislost? Kouříš? Asi ne, viď? Kouření(tabák) je hooodně dlouho taky jen psychická záležitost. A jakej problém je přestat. Já znám spoustu "kuřáků marihuany" který nechtěj, ani "nemůžou" nehulit a to třeba jen jeden den v tejdnu.
je to jako když si pouštíš CD před spaním, jasně, i s čokoládou se to dá srovnat. když budeš roky usínat s hudbou, pak zjistíš, že tě to nějak špatně ovlivňuje a budeš s tím chtít přestat a ono to usínání najednou nejde, je to divný, normální je totiž usínat s hudbou...hm a proč bys vlastně měl usínat v tichu, dyť je to blbost, přestaneš jindy, až to bude nutný.

Oni groweři jsou trochu jinej typ huličů-vypěstujou, spálej. ale jsou i takový, co většinou kupujou a pak je jedno, jaký je roční období, nebo jestli je co sklízet. Prostě hulení = 250 a hotovo. A sháněj obden čtvrt litru. Je to závislost jako každá jiná.

Old Post 28-06-2005 v 11:05 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sonner
Stálý Člen

Karma uživatele sonner - 87% PěstitelskáKarma uživatele sonner - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

Prestante strašit:-D

Slovakia kýble 05; Kazachstan, AK47, Noname
www.grower.cz
Sonner

Old Post 28-06-2005 v 22:22 PM
sonner je offline   Profil uživatele sonner   Find more posts by sonner   Foto galerie člena sonner   Click here to Send sonner a Private Message   Add sonner to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sonner! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 168

MedicalUser: tak to držim pěsti, do podzima času spousta a léto je tak krásný... já bych na to těď asi neměla

Old Post 29-06-2005 v 09:59 AM
JackEE
Stálý Člen

Karma uživatele JackEE - 87% PěstitelskáKarma uživatele JackEE - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

Začal sem hulit někdy asi tak mnóóóó´ řekněme v říjnu léta páně 2003 tehdy sem hulíval jen tak o weekendech a vždycky když jsme si zahulil i v pondělí tak už jsem říkal že jsem závislák a musím toho nechat, ale rok s rokem se sešel a další podzim už jsem kompletně prohulil od září do konce roku každej den takových 10 špeků a celkem jsem to nedal ve škole (neděste se měl sem dvě 3ky a jinak samý dvojky (v 9-té třídě a tak jsem si v lednu řekl že si dám pauzu, mno a najednou čumim že je červen a já si pořád tak co tři dny kupuju brcko a nejak pořád hulim a žadná pauza se nekonala :P, mno uvidíme...

let the NIRVANA rulEEEEE!!!!!!!!!!

CHronic, KC33-hydro-220w SKLIZENO

K2, SensiStar 220w SKLIZENO

5x Jack Herrer, V-Scrog, 125/150W, bubbler - JEDE

Old Post 29-06-2005 v 22:01 PM
JackEE je offline   Profil uživatele JackEE   Find more posts by JackEE   Foto galerie člena JackEE   Click here to Send JackEE a Private Message   Add JackEE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

tady někdo chce přestat hulit? nějakej grower chce přestat hulit? co je to za blbost. nemožné, nesmysl!!! kdybych chtěla tak nehulim, jenže já hulit nechci přestat, tak proč? je to přece nádhera, ty stávky..... nebo ne?

Old Post 30-06-2005 v 23:02 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

moswa: Dosad si misto hulit slehat a heroin a bude to taky davat smysl.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 01-07-2005 v 08:14 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

Sinuhet: no jo, jenže já si nešleham a nehodlam s tim ani začínat. já hulim a nehodlam s tim končit. bylo to myšleno tak, že člověk kterej si pěstuje (grower) asi nepěstuje jen tak pro prdel, ale pro to, aby měl co hulit, takže zkrátka proč přestávat?

Old Post 01-07-2005 v 11:01 AM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 173

moswa_mno to je skvělá úvaha-pěstuju tak proč přestat hulit. Sinuhet tim nejspíš nechtěl naznačit, že bysis měla šlehat, ale že ta tvoje rovnice je obecně platná pro cokoli
To jestli pěstuješ nijak nesouvisí s tim, jestli bys měla přestat hulit. A proč přestat? Mno třeba proto, že u sebe pozoruješ patný soustředění, nebo závislost, nebo prostě jen to, že hulíš moc. Pro někoho možná neznamená přestat hulit definitivní konec, ale spíš jen návrat ke svobodnýmu rozhodnutí-hulit občas, když se to hodí.

Old Post 01-07-2005 v 11:59 AM
prasal
Nový Člen

Karma uživatele prasal - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

Zajímavá diskuze...takže bych dal k zamyšlení tohle: je užívání (use) a nadužívání (abuse), každý ať si tyhle pojmy definuje sám. Z vlastní zkušenosti (12let) tvrdím, že soustavné denodenní kouření několika jointů denně (nedejbože spojené s kupováním) k psychické závislosti vede a to zejména u těch mladších. A těch nadužívajících je poslední dobou hodně, jsou to lidi, kteří všechno vidí svým "zatravněným" pohledem a bez (spíše) skunku nejsou schopni fungovat a cokoliv řešit. Tady už možná nebude od věci srovnání s alkoholismem...

Old Post 01-07-2005 v 12:49 PM
prasal je offline   Profil uživatele prasal   Find more posts by prasal   Foto galerie člena prasal   Click here to Send prasal a Private Message   Add prasal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

V mém případě mé hulení omezit můžu a taky si dát přestávku Horší je to s cigaretami...........

Kdo hulí ten umí
Outdoor 2005 by Thcmh *** Indoor BB by Thcmh - sklizeno
Kalkulačka spotřeby *** Kalkulačka výkonu
Maturita 2005 2kolo(září) *** Výroba pacháče
Komponenty sodíkových lamp - ZDE!

Old Post 01-07-2005 v 13:04 PM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás