Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Oznámení » Klub Grower
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

Napadla mě docela dobrá featurka, pro členy toho klubu. A to funkce, která by dovolila "odhlašovat" témata z Nových příspěvků a Dnes aktivních témat. Byl by to moc dobrý filtr.

Nebo jim generovat trošku lepší (X)HTML - tj. hodné 21 století. Ale to by bylo fajn i celkově, serveru i lidem by se dost ulehčilo....

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 29-12-2008 v 01:30 AM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elop
Stálý Člen

Karma uživatele elop - 87% PěstitelskáKarma uživatele elop - 87% PěstitelskáKarma uživatele elop - 87% Pěstitelská

Carlosi udělej si to jak chceš! Příspěvek č. 162

Je to tvůj server a je od tebe moc pěkný, že dáváš prostor k vyjádření ostatním uživatelům, ale podívej, tenhle thread je z 90% jen o tom, jak si nebo nejsi hamižnej a po přečtení všech příspěvků musím ocenit tvoje pevné nervy, osobně bych to někde mezi stránkou 6 a 7 vypnul celý a týden bych trucoval.

Rozdělení na klubery a neklubery se mi jeví jako dobrý nápad, s tím, že klubeři by byli jakkoli v diskuzích označeni. Neklubeři by jim toto označení záviděli a stali by se také klubery. Ty změny technického rázu bych konzultoval pouze s modama, mám dojem, že jste beztak všichni dobří kámoši, tak se spíš dohodnete. A uživatelům pouze předhodit nabídku, jak to bylo na začátku.

Grower mi vyhovuje tak, jak je, nejsem zrovna každodenní návštěvník. Ale zároveň v době, když jsem to rozjížděl, 95% informací jsem získal od vás všech, tehdy rozjetých členů tady na Groweru. Těch 5 % mi poradil kámo, když zjistil, že mám málo zalité kytí, a že je spíš pražím, než pěstuji.

Jestli mohu, mám pouze 2 přání, nechat velikost fotek, aby šla vidět krásná a detailní makra, a prosím NIKDY nezavádět kupování karma kostiček, jakožto jediného indikátoru přínosu člena. Díky ELOP

Naposledy upravil elop 24-09-2009 v 10:50 AM

Old Post 30-12-2008 v 16:42 PM
elop je offline   Profil uživatele elop   Find more posts by elop   Foto galerie člena elop   Click here to Send elop a Private Message   Add elop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zub
Nový Člen

Karma uživatele zub - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

zdar jak brno
myslym ze kazdej kdo tu ma duvod neco hledat usetri za kazdou informaci dost na podporu .
napr ja sam zapalen do zahradniceni a inspirovan premkem podlahou ,jsem na zacatku sveho pjesteni utratil asi 35000 za nesmysli ,vlastni lenost a nevedomost.
ted lec stale zelenac uz vim ze kdybych pul sve namahy na financovani sveho zahonu dal do cteni zde jiz pritomnych informaci a trochu malo navic do otazek v danych tematech tak sem si usetril aspon
15000 a to zcela urcite neprehanim.
(chybama se clovek uci)
zatim sem poslal jednou prispevek ale jen proto ze sem si te moznosti vsiml az trochu pozdeji nez bych po precteni tohoto tematu cekal .
navrhuji tedy vetsi plochu k upozorneni na prispevky ,snad to tem tisicum dene dojde aspon jednou za mesic.

http://www.nakupzdomu.cz/aco-308-elektromagneticky-kompresor-hailea-20w-45lh-tlak-00-p-3137.html
majtam spatne nacenenej kompresor vyjde min o pulku levneji

Old Post 18-03-2009 v 21:27 PM
zub je offline   Profil uživatele zub   Find more posts by zub   Foto galerie člena zub   Click here to Send zub a Private Message   Add zub to your buddy list     Navštiv homepage uživatele zub! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

citace:
Původní příspěvek od Calzone
Fotky by měly mít minimálně tak 70%, optimálně tak 80 - 90% kvalitu. Já osobně musím mít fotky v rozlišení 800x600 a kvalitu nechávám 85 % a velikost je do těch 150KB. A to mám ještě dost nekvalitní fotky, které nejsou datově tak velké. Ty fotky v takové velikosti jsou ale docela nanic pro naše účely, těch 300KB v klubu grower bude tak akorát.

Stále mě udivují vaše polemiky nad kvalitou fotek. Přeci je logický, že když velkou fotku zmenšuju, tak nemůže její kvalita utrpět. Opačně to je trochu problém, udělat z malej fotky velkej plakát dost dobře nejde, ale to je přesný opak než se tu stále řeší. Nevím jak může někdo zmenšovat fotku tím způsobem, že jí snižuje rozlišení a tím pádem kvalitu. Velkou fotku datově zmenším tzv. převzorkováním (u programů Photopaint a Photoshop, u jiných programů se funkce možná nazývá odlišně) a to může být až klidně o 90%, přičemž nesnižuji rozlišení fotky, takže kvalita je stále na 100%.

Tím chci říct, že by autoři měli lépe informovat uživatele o vhodném způsobu vkládání a upravování fotek, případně mu nabídnout ke stažení vhodný program na jejich úpravu, kór když nabízí placené služby.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 01-04-2009 v 15:51 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 165

klub Grower ...

zatím to vypadá,že to nevypadá

...což je určitě škoda

Old Post 01-04-2009 v 16:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

Radoslav:
přijde mi, že máš v tom trošku guláš. Velikost fotek v počítači se přeci měří v pixelech a proto když zmenším fotku, tak zákonitě musím zmenšit i rozlišení, ne?

A jak to myslíš s tím, že nemůže při zmenšení utrpět kvalita fotky, nepleteš si to s vektorovou grafikou? Přijdou ti vážně stejné detaily na fotce s rozlišením třeba 320x220 a 2048x1496?

Také by jsi neměl zapomínat na kompresi, když už se zmiňuješ o kvalitě.

Těch nynějších 150KB stačí přibližně akorát tak na fotky 800x600 v kvalitě kolem 85 %...

Stres - Lidé a zvířata

Naposledy upravil Calzone 03-04-2009 v 23:37 PM

Old Post 03-04-2009 v 23:29 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

citace:
Původní příspěvek od Calzone
Radoslav:
přijde mi, že máš v tom trošku guláš. Velikost fotek v počítači se přeci měří v pixelech a proto když zmenším fotku, tak zákonitě musím zmenšit i rozlišení, ne?

A jak to myslíš s tím, že nemůže při zmenšení utrpět kvalita fotky, nepleteš si to s vektorovou grafikou? Přijdou ti vážně stejné detaily na fotce s rozlišením třeba 320x220 a 2048x1496?

Také by jsi neměl zapomínat na kompresi, když už se zmiňuješ o kvalitě.

Těch nynějších 150KB stačí přibližně akorát tak na fotky 800x600 v kvalitě kolem 85 %...

Jednoduše bych to řekl asi tak, že body zmenšuju, ale nesnižuju jejich počet. Při snižování rozlišení se ti stane to, že fotka je stále stejně velká, ale nedá se na ni dívat. Všechny fotky u mě v galerii mají kolem 80-120kB. Nemám pocit, že by byly nějak nekvalitní, jen jsou poněkud menší než originály.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 12-04-2009 v 15:22 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

hmm a v com zmensujes velkost bodov? v irfan view mam myslim len zmenu rozlisenia. a viac menej som este ani nepocul o zmene velkosti bodov

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 12-04-2009 v 17:13 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jíří
Stálý Člen

Karma uživatele Jíří - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jíří - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

Zdravím taky bych něco dodal když sem se registroval (zdarma) už nevím kdy tak jsem cem potom chodyl ale jednoho dne sem si přeinstaloval Win a neveděl sem heslo tak sem si žadal o jeho zaslaní ale den utekl a nic mě nepřišlo tak sem se chtěl regnout znovu ale ejhle už to bylo placene tak sem vubec nevahal a tu spravu sem poslal a den potom mě přišlo moje stare heslo. mno někoho by to asi krapek nasralo že utratil keše.Ale ja sem si řek že do doby než sem se zde regnul sem nikdy nic pořadneho nevipěstoval! tak sem si řek že sem dal alespon něco malo za všechny ty dobre rady a skušenosty co sem si tady přečet a odskoušel a konečně sem začal pořadně pěstovat a jsem rad že tu grower je) a proto zda se něco bude příspívat nebo tak něco. taky bych to určo neviděl jako problem. lidi proč by mělo někoho zničit 80 kč když v životě příjdete o mnohem víc a ještě z toho nic nemate! pr za hafo chyb hrozně sem spěchal!

N............ :-D zelený list

25☼MH/25☼HPS

25☼MH/25☼HPS/Vol.6

Old Post 06-10-2009 v 17:44 PM
Jíří je offline   Profil uživatele Jíří   Find more posts by Jíří   Foto galerie člena Jíří   Click here to Send Jíří a Private Message   Add Jíří to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Dotaz tagy? Příspěvek č. 170

Cus sou v planu i takzvane tagy? Myslim, ze je to jeden z nejmocnejsich nastroju na hledani informaci.

Nevim presne jak to funguje jinde, ale predstavoval bych si to jako ke kazdemu tematu priradit nekolik klicovych slov (kolik by jich bylo celkem tot otazka) treba z nekolika kategorii jako:

-místo (in-out)
-watáž
-genetika
-systém
-nemoce
-zapojeni elektriky
-osvetleni
-slechteni
-co se v tom tématu řeší (třeba podle názvů v galerce je poznat houby) jako(ventilace, jako snížit vlhkost, problém s listama, elektrikou, je rozepsana stavba boxu, systemu, stinitka )
-atd.
-atd.
-atd.

Mno staci jen vymyslet ty klíčový slova a pak je priradit ke vsem 8 mil. tematum tady na G.

A pak by jen stacilo v nejakym formulari v hledani si zaskrtnout, ze chci vsechny temata z galerky kde ma 400 v cooltube a popisuje tam jak to stavel, nebo temata ze skleniku se zatmivanim kytek, nebo vsechny temata o vscrogu. atd.

To by se mi líbilo

P.S:mám to v hlavě, tak dyžtak pm

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Old Post 02-11-2009 v 18:37 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

xpapousek: tagy sa hodne pouzivaju v blogoch. ked pises clanok, manualne si pridas tagy. neviem ci by to slo urobit automaticky. ale na nove thready by to slo pouzit. viac menej su to kategorie, ktore sa pouzivaju aj ako klucove slova v metatagoch (napr. ked pouzivas All in One SEO Pack tak sa to da nastavit)

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 02-11-2009 v 19:53 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Příspěvek č. 172

Já bych nikoho netrápil tagama, udělal pro to pouze povinná a nepovinná formulářová políčka při zakládání tématu.

Stres - Lidé a zvířata

Old Post 03-11-2009 v 08:49 AM
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

Mno samozřejmě by bylo nutno to dodělat za ostatní, předevšim teda zpětně

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Old Post 03-11-2009 v 09:51 AM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 174

Mnoo ono staci smysluplne pojmenovavat thready... Pak to jde skorem samo to hledani

Old Post 03-11-2009 v 10:32 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Klamath
Stálý Člen

Karma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

Czus. Ja mam jednu takovou otazku .
Pokud stu bude zavedenej Grower Klub bude moznej jinej zpusob platby nez prez SMS? Ziju uz nejakej ten rok v zahranici a nemam ani cesky cislo a ani v podstate mozost jak si to zaplatit jinak nez bankovnim prevodem, platbou z karty, pripadne paypal........ Rad bych vam prispival a urcite mi nebude vadit platit 80Kc jednou za tri mesice.

Naposledy upravil Klamath 19-11-2009 v 02:13 AM

Old Post 19-11-2009 v 01:48 AM
Klamath je offline   Profil uživatele Klamath   Find more posts by Klamath   Foto galerie člena Klamath   Click here to Send Klamath a Private Message   Add Klamath to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Klamath! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Klamath
Stálý Člen

Karma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

Jo este jedna vec. Ja osoben bych tu ty reklamy nechal. POkud se nejak nerozsirej vic tak mi spis vyhovujou nez ze by mi prekazely ...

Old Post 19-11-2009 v 01:51 AM
Klamath je offline   Profil uživatele Klamath   Find more posts by Klamath   Foto galerie člena Klamath   Click here to Send Klamath a Private Message   Add Klamath to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Klamath! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:19 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás